sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Housezilla



Sain rakkailta ystäviltäni synttärilahjaksi polkadot-essun ja patakintaan x) Mun on jo pitkään pitänyt ommella itelleni joku päräyttävä essu, mutta nyt säästyi sekin vaiva. Rintamuksessa lukee vielä pinkillä perfect housewife.
(En omista oikeasti isompaa kaulinta, kun tuo mun kuvassa näkyvä nimikko-kaulin. Leipominen on aina vähän aikaa vievää.)


Settiin tuli myös varsin tyylikäs kissa-saippuapumppu.

"Jos sä kerran oot noin perfect housewife, ni miks meiän kämppä on tällanen läävä?" -Mikko


Toinen kaveri oli löytänyt ulkomailta mun lempparitoffeeta, Jack Danielsia! Oon varmaan ainoa ihminen maailmassa joka tykkää noista, kaikki jotka on noita multa maistaneet sylkäisee ne tyyliin samantien ulos xD No saampahan pitää kaiken itse.


Satulta sain tällaisen superhienon tekonahkaisen vyön, kiitos muru! Paita on goottikirppikseltä (mikäpä nyt tänä päivänä ei olisi).

Kokeilin tässä huvikseni Directionsin White Toneria, ja se osoittautui yllättäen paljon paremmaksi kun hopeat suoravärit o__O Ei jäänyt niin paljoa sitä saamarin laventelin sävyä, vaikka vähän hassun värinen tuo on vieläkin. Eiköhän se parissa kerrassa korjaannu.


Nolosti jäi kameran etälaukaisin käteen. Oon yleensä kyllä mestari sen piilottamisessa. On muuten kätevin vehje ikinä, suosittelen!

Uusia ompeluksia on kyllä tulossa ja valmiitakin iso läjä vailla esittelyä, mutta tässä nyt on vähän kestänyt, kun päätin että en aloita mitään uutta hommaa ennenkuin saan nuo pari keskeneräistä korsettia valmiiksi. Tuskanhiki kohoaa otsalle ja sahanpurun maku suuhun, kun vilkaisenkin työpöytääni päin. Nyt tosin puuttuu enää luut ja sirkat, eli ihan pian tulee kyllä valmista :D
Yhden asiakastyönkin sain, lastenvaate tosin vain. Kaikki ikätoverit on alkaneet lisääntymään vauhdilla... Eipä siinä, lastenvaatteet on ainakin helppoja tehdä. Laitan kyllä kuvan siitäkin kun se on valmis:)

Mutta tulossa on siis muutamakin korsu, "keskiaikais"mekko, minihame, ja mustavalkoraitaa enemmän kuin sielu sietää kun löysin kangasta, mewwww <3

7 kommenttia:

  1. <3 Ole hyvä muru! Tuo vyö näyttää niin hyvältä sulla! :) ja muutenki oot taas tosi nättinä <3
    Millanen etälaukaisin sulla on? iteki haaveilen sellasesta nii sais muitaki kuvia ku noita metri naamasta-versioita :D
    T.Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ostin tän mun laukaisimen huutonetistä joltain jälleenmyyjältä (uutena), makso vähän yli 10e. Tää on nimenomaan järjestelmäkameralle, et jos sulla on tavallinen digi niin varmasti löytyy vielä halvemmalla :) Pitää vaan kattoa niistä tiedoista et se laukaisin on yhteensopiva sen kameramerkin kanssa.
      Joo, jos sä meinaat sen blogin perustaa ja ottaa asukuvia, niin ihan ehdottomasti kaukolaukaisin, jos et halua kiusata Anttia 24/7 :D

      Poista
  2. Ihan mahtava tuo essu! :D Mie oon kans miettinyt jonkinlaisen essun tekemistä, tuppaa vaatteet nimittäin olemaan ihan jauhossa jos vähäsenkään leipoo. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, olivat kyl löytäneet just sopivan :D Tuo on kai Daysta ostettu. Onneks essut on myös aika helppoja tehdä itsekin, ja aika monessa käsityölehdessä on joku perus-essun ohje :) Hmm, täähän olis myös hyvä lahjaidea, harkitsenpa lähempänä joulua.

      Poista
  3. Oih, tuo vyö on ihana <3 Sopii todella hyvin tuon liituraita paidan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itekin :) Mulla oli aiemmin vaan kapeita vöitä, niin hyvä saada tällanen vähän leveämpi ja vyötärökorsettia mukavampi vaihtoeto!

      Poista
  4. Ihana vyö, muutenkin kaunis asukokonaisuus. :)

    VastaaPoista