keskiviikko 7. marraskuuta 2012

In masks and gowns we haunt the street, and knock the doors for Trick or Treat!


Yksi vuoden paras juhla on taas rymytty kunnialla läpi, mutta palataan vielä toki ajassa taaksepäin tunnelmakuvien muodossa.

Paraatipaikka oli siis meidän kaksiossa, vieraita tuli mukava kourallinen ja pidot oli (kuulemma) onnistuneet :D Löydettiin ihmisten kännyköistä ja muualta mm. hupaisia seura -ja juomapelejä, joiden kanssa aika kului rattoisasti toisiimme tutustuen ja jopa hieman kyseenalainen turkinpippuriboolikin saatiin latkittua tyhjäksi.





Koristelussa onnistuttiin mielestäni paremmin kuin aikaisempina vuosina, Jenni ropelsi kaikki kämpän kolot täyteen krääsää parveketta myöten ♥ :) Tuon vessakyltin säilytän kyllä tuossa ympäri vuoden, kun on niin komea!




Näistä itse leipomistani kakuista olen kovin ylpeä, koska en ole koskaan ennen koskenutkaan marsipaaniin, eikä näihin tullut kun muutama reikä :D Tuo musta kakku on vähän täynnä tomusokeria, mutta hämähäkinverkon kanssa tuo näyttää lähes tarkoitukselliselta. Jack-kakku oli puolestaan vegaaneille leivottu.
Tarjolla oli myös mm. aivomuffineja ja kurpitsapiirasta.


Boolissa killui zombiekäsi! Näitä käsijääpaloja saa tehtyä helposti; kertakäyttöhanska vaan täyteen vettä, vähän elintarvikeväriä sekaan, tiukka solmu ja pakastimeen.


Tehtiin itse vessapaperista tällaisia valuvia feikkikynttilöitä, jotka bongasin alunperin Karoliina Kalman blogista. Teippauksen jälkeen niihin valutetaan (kuuma)liimaa, värjätään sitten halutun värisiksi ja tietysti tuetaan jollakin, me täytettiin nämä pienillä kivillä ja liimattiin vielä pahvipohjalle. Ja kannattaa käyttää tietysti paristotuikkuja, eikä ottaa tällaista paloturvallisuusriskiä niin kun me :'D


Näihin söpöihin kummituksiin sain puolestaan idean ihanasta Shadow Life -blogista. Näihin tarvitsee vaan jotain wanhaa lakanaa, narua, napit tms silmiksi sekä jotakin pääntäytettä, itse käytin jämäpumpulia.

Ihmiskuvia tuli harmillisen vähän, kun oltiin niin keskitytty seurustelemaan, mutta kai se on ihan hyvä merkki..!

 Jannalla miun ompelema kaapu, ja ihana Jenni Morticiana


                                                 Tuosta kuvasta tuli jotenkin... pelottava xD



Kiitos kaikille osallistuneille! Ensi vuonna taas :D
 

Sunnuntaina kauhuteema ei suinkaan päättynyt, vaan paineltiin Jennin kanssa kalmistoon iltakävelylle. Siellä oli uskomattoman kaunista ja aavemaista, kun suuri kynttilämeri vaan loisti usvaisessa pimeydessä ♥
Hautausmaiden tunnelma on jotenkin kauhean rauhallinen ja lohdullinen. Ja miten kauniisti niitä hautoja voikaan koristella.




Yritin löytää vaariani tuhkalehdosta, mutta tuo Malmin hautuumaa on sen kokoinen että yritys epäonnistui - kuten aina. Ehkä mä joku kaunis ilta onnistun viemään sinne sen perhanan kynttilän. Täytyy ehkä samalla viedä monen vuoden edestä, jos paappa löytyy :D Jätin sitten Jennin mummon haudalle omanikin.






Lopuksi aivan ihanaa aavemusiikkia levyltä, joka soi juhliemmekin taustalla. Nauttikaa pimeistä illoista ja kynttilöistä!

10 kommenttia:

  1. vau! Upeat koristelut ja oikein makoisan näköiset tarjoilut :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä mupellan täällä vieläkin noita kakkuja pois pilaantumasta, kun oli senverran tuhdit täytteet xD Öörgh...

      Poista
  2. Voi miten hienot koristelut ja ruuat :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitoksia! Näitä oli tosi kiva tehdä ja säästyi ensi vuodellekin kaikkee jännää koristetta <3

      Poista
  3. Ihanan näköiset halloween kekkerit :)!! Olet kyllä jaksanut panostaa koristeluun ja ruokaan ihan mielettömästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Aika suuri osa noista "valmis"koristeista on Jennin tai yhden toisen kaverin tuomia, omiakin on kyllä seassa. Ihanaa kun saa edes kerran vuoteen levittää kaiken makaaberin krääsän ympäriinsä xD

      Poista
  4. Todella pelottavan hyvännäköiset tarjoilut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Onneksi makukin oli kuulemma ihan kohdillaan vaikka vähän pelotti, kun en oikein ole koskaan ollut mikään jauhopeukalo...

      Poista
  5. Ihana postaus!
    Mukavaa, kun vietettiin taas yhdessä tuota juhlaa hyvällä porukalla :) Ja sori kun innostuin niin tuosta koristelusta! x) *krhmn...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu oli mukavaa, vappunaamiaisia sitten tässä odotellessa vaan :D <3 Ja ei nyt anteeks tarvii pyydellä, nää koristeet oli ihan parhaita! (löysin niitä vielä joka paikasta siivouksen jälkeenkin xD)

      Poista