sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Spacething and Coffin

Hei vaan,
luonnoksia on jonossa nyt sen verran, että tiivistän julkaisutahtia ;)

Nyt ajattelin latoa tiskiin viimeaikaista kädenjälkeä!


Ensin kelmeä kauppakassini, joka sai uuden ilmeen^^
Värjäsin sen yhden paidan kanssa tummansiniseksi, ja sen jälkeen se koki galaktisen loppuratkaisun.

Tämä avaruuskuviotrendi jakaa mielipiteitä, mutta itse olen vallan ihastunut siihen, kun yksityiskohdista puhutaan.
En raaskinut tilata mitään kangasta, kun tämän kuvion saa näinkin helposti tehtyä itse wanhoihin olemassaoleviin kankaisiin.

Tarvitaan akryyli/kangasmaaleja, halutessa spraymaaleja lisäksi, sieni ja pensseli. Vanha hammasharja oli myös avuksi "tähtipölyä" tehdessä.
Sitten vain töpöttelin, roiskin, suihkutin ja sudin silkkaa tajunnanvirtaa!

Väreinä valkoinen, tumman -ja vaaleansininen, sekä spray-vaaleanpunainen.





Vink vink, netissä on parempiakin tutorialeja, kun googlettaa tai pistää Youtubeen "DIY galaxy print".
Luulen tämän kestävän pesua matalissa lämpötiloissa, koska olen käyttänyt akryylimaaleja printteinä ennenkin, eikä ne ole menneet miksikään :) Ainakaan minun maalit eivät ole vesiliukoisia.



Ja tässä vielä hauska (ainakin meikäläisen huumorintajulla) koulussa toteutettu idea.

Jämäpaloja saa poimia puuroskiksesta vapaasti, ja mietin että haluaisin tehdä itselleni kokeeksi jonkin korurasian.
Mutta minkä muotoisen haluaisin?
Hmm.... HMMMMM :D


Katsoivat kun tein tuota, että onko mulla kaikki ihan hyvin. Öh...onks toi niinku minikokoinen arkku? Olin vaan että heh, näitä vois alkaa myymään joillekin jyrsijöiden omistajille. Viimeinen leposija sinunkin hamsterillesi! No ei... Hm.. korurasia tämä on... lahjaksi tulee! Ahaa....

Eihän tuo mikään varsinainen puusepän taidonnäyte ole, mutta ensimmäiseksi ihan mukiinmenevä. Tuon muodon hakeminen ja palojen yhteensovittaminen (kulmat wtf) oli ihan syvältä, ja sain hiottua sormenpäät puhki tuotakin tehdessä.
Mutta hieno se on, olkoonkin että aika makaaberi!



Ja tämähän on vielä kesken - kanteen pitää laittaa saranat, plus hioa ja maalata, koristella ja vuorata sisäpuoli ^^ Esittelen purkin kyllä valmiinakin.



Hello, 
just pictured some random DIY stuff for you to see :D 

This galaxy-trend took over my mind some time ago, and I wanted to try making this pattern myself, since I've seen many tutorials and it looked quite simple.
And at least this shopping bag of mine was very easy to carry out - just paintbrush, small sponge, old tootbrush, acrylic paints, and then just stream of conciousness ^^ I like it very much.

Haha, and that small wooden coffin I made in school using leftover pieces of wood. 
I wanted to make some kind of jewellery box for myself, and this shape just came into my head suddenly :D I got some wondering glances when making that in the class...
It ended up quite nice! Macabre, yes, but so am I ;) 
Although it's not finished yet - I'm going to paint it, add hinges on the top, and line it from inside :) 

14 kommenttia:

  1. Oioioioi, aivan ihana tuo korurasia <3 Hitsi, meidän täytyy pitää joskus yhteinen puuhastelupäivä, tuntuu etten saa ollenkaan mitään ikinä tehtyä... :D sulla näitä puuhia riittää. Ja tuo kangaskassi, galaksikuviot kiehtovat mua aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla näitä riittää varsinkin just nyt :D tuun hulluks jos en koko ajan puuhastele jotain. Tänne saa aina tulla paskartelemaan! On se seurassa aina kivempaa ♥

      Poista
  2. Varsin hienoa kädenjälkeä molemmat työt 8) etenkin tuo ruumisarkkurasia. ♥ ootellessa valmiin lopputuloksen näkemistä!

    Tein aikoinaan samankaltaisen rasian ihan pahvilaatikon pahvista, jonka kasasin paksulla "Duct tape"-teipillä kauttaaltaan ja peitin mustalla ohuella satiinilla ja sisäpuolen vuorasin sinisellä satiinilla. Saranana tosin käytin samaa kangasta kuin sisävuoressa (liimaillen ja vähän ommellen), kun en siihen ruumisarkun sivuun jaksanut ruuvata muuta kuin yhden pienen kantokahvan. Kannen sisäpuolelle liimasin vielä neliskanttisen minipeilin tuomaan pientä extra-näyttävyyttä. Rasia on edelleen miulla käytössä, se suorastaan pursuaa koruja yli..eikä sitä oikein siitä syystä saa kiinni asti. :D pitäisi sekin järjestellä uusiksi jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mäkin odottelen, koska sais valmiiksi asti kun syysloma on ohi xD ehkä joululomalla!

      Kuulostaa kivalta tuo sinunkin rasian toteutus! Kaikkea kivaa sitä keksii vaikka mistä materiaaleista :D Sellaset ruumisarkku-laukut on kanssa kivoja, harmi ettei mun ompelukone pysty sellaiseen duunin, kun sen materiaalin pitäisi varmaan olla jotain aika jytkyä pvc:tä tai nahkaa.

      Poista
  3. Kuolen jos en saa tollasta korurasiaa!!! Harmi, etten osaa tehdä mitään omin kätösin.. Tai no, ehkä jos joku alusta asti olisi vieressä opastamassa. :D Ja tuo kassi on varmasti hienoin näkemäni kangaskassi. Ihanaa, kun toiset on noin luovia.. <3 Siitä saa itsekin inspiraatiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mukavasti sanottu ♥ Tämän hetkinen luovuus on oikeastaan maanista todellisuuden ja paikallaan olemisen pakoilua, mutta ainakin sivutuotteena saa sentään jotain aikaiseksi :D

      Katsotaan jos saan koulussa joku päivä inspiraation tehdä näitä lisää + jos saisi kasattua tämän oikeaoppisesti ilman kummallisia aukkoja, niin voin myydä näitä jollain pilkkahinnalla x)

      Poista
    2. Tuollainen luovuus on juuri paras "terapiamuoto". Hatunnosto siitä hyvästä! Oi, kyllä tämä neiti ainakin olisi ensimmäisten joukossa tekemässä tilausta. :--)

      Poista
  4. Ite oon ihastunut galaksi-printtiin myös <3 Mun piti tuunata kengät galakseiksi,mutta ei ollu maaleja,ni jäi vähän...:D

    Ja oiiiiiiii,tee mullekkin tollanen korurasia. Nään jo nyt silmissäni kuvan miltä toi näyttäis valmiina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Galaksiprintti rokkaa ♥ Shortsit olis kanssa kivat, ja semmoinen pusero, jajaja..!

      Mä aloin heti hommiin tekemään näitä lisää, kun tuli niin hyvää palautetta xD Ilmotan, kunhan olen saanut jotain varastoa aikaiseksi :)

      Poista
  5. Aaaaa toi rasiakin! Suostuisitko tekemään noita lisääkin? ;D Jos teet, niin oon heti innoissani kauppajonossa :)
    En kestä... munkin ois varmaan tarttenut puuartesaaniksi mennä opiskelemaan, kun en mä saa tehtyä mitään kivoja puujuttuja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suostun tekemään :D aloitin jo koulussa tänään kun tuli muutama kysely. Hetki menee mutta laitan teiät jonon kärkeen ;)

      Itse asiassa en ookaan puuartesaani vaan puuseppä, kun sain vaihdettua lähempään kouluun :D mutta melkein samaa kai ne tekee, puutuotteita.

      Mä olin ihan intopiukeena heti, kun kuulin että puuroskiksen antimia saa hyödyntää. Tänäänkin sain aikaiseksi pannunalusen ja leikkuulaudan :'D pakolliset kouluhommat seisoo, mutta pakko käyttää tilaisuus nyt, kun ei itsellä tuu koskaan olemaan varaa ostaa tommosia puutyökoneita...

      Poista
  6. Hei mullekin kelpaisi tuollainen arkku! :D Vitsit, pitäis varmaan tuunailla omia kangaskasseja myös jossain välissä. Niitä kun löytyy semmonen "muutama".. Tämän postauksen myötä tuli muuten pienoinen inspis maalata yksi puinen kynttilälaatikko erilaiseksi. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, okei :D tässä nyt menee hetki, mutta lupaan tehdä!
      Mullakin on "muutama" kangaskassi jotka on joko just sellaisia pissankelmeitä, tai sitten niissä on jonkun typerän firman logo :D aika vähällä vaivalla niistä saa vähän erinäköisiä.

      Laitahan jotain kuvaa sitten kun kynttilälaatikko on valmis! ^^

      Poista
  7. Vau! Aivan mahtavaa jälkeä tuon kangaskanssin kanssa!
    Jännityksellä odottelemaan, miltä boksi tulee näyttämään~

    VastaaPoista