maanantai 4. marraskuuta 2013

Hocus Pocus




Böö ♥

Nahoissa tuntuu, kun on poljettu läpi kahdet aikuisten (ja yhdet lasten) Halloween-pirskeet. Veto on nin lopussa että pidän tämän päivän vapaata!

Pitemmittä puheitta, tässä ne yhdet eli omat juhlat kuvina:)

Phew, 3 halloween-parties instead of 1! Feeling quite exhausted, I think I'll keep the day off from school today ;)
Without more ado - here's my Samhain in pictures. 

Omassa asussani yksinkertainen toteutus - itse tuunattu noitahattu päähän, loimusamettia ylle ja luuta kouraan :) Olemus on vähän B-luokan leffamainen, mutta ei huono.
Tuota hattua oli kiva tehdä; paljon tylliä, ruusuja ja höyheniä!
My very simple outfit. Didn't have so much money (or closet space) to make anything new, so the wicked witch was a solution ;) At least I decorated this hat by myself, though.









Koristeita kertyy vuosi vuodelta enemmän, ja nyt oli jo niin monta säkkiä että jokainen nurkka tuli täyteen.
Vieraitakin tuli jopa kymmenkunta, mikä on rutkasti enemmän kun ikinä.
New decorations keep coming every year, I think now we have enough them since almost every corner was filled with junk! There was also more guests than ever before:)

Alkuun täytyy esitellä juhlakalumme, poppa-akka Nyyrikki! Hiljainen ja tyhjäkatseinen tapaus, mutta varsin komea silti.



Mulla on ollut sovitusnukke vuosikausia, ja nyt vasta keksittiin käyttää sitä. Naamari ja rytkyjä niskaan, niin johan kauhistuttaa!
Tai naurattaa, kun jengi ei loppuillasta enää tuntunut erottavan minua ja Nyksää toisistaan, vaan häntä käytiin mm. pyytämässä tupakalle.
My dummy also got decent outfit. It ended up so fun (and realistic) that I just laughed and cried while watching it..!  And was very flattered when someone started to chat with her thinking that it's me... Well, are we so distinct at the end?



Mirva auttoi tekemään kakkua, josta tuli hienompi kun koskaan ennen! 2 kerrosta, mustaa, valkoista, raitaa ja oranssia ;)
Lisäksi tein kaiverretusta kurpitsasta paahdettuja siemeniä ja soppaa. Tuli ihan mahtavia^^
Our cake was fancier than ever! 2 layers, black, white & orange ^^ Also made a great soup from the carved pumpkin.

Cake time!




Boolissa Jägermeisteria ja Fantaa = NAM!




Dia de los Muertos -teemakin oli hyvin edustettuna paikalla ♥ Meinasin itsekin laittaa jotain tuollaista ennen noitaideaa. Maskeeraan itsellenikin sugarskullin joku päivä, tuo lookki on niin upea! 
There was 2 adorable sugasskull-masks in the house! I definitely want to try something like this next time.

Anonyymi sieni ♥ 
Anonymous mushroom!



Jenni veti viimeisen päälle kuten aina, verta ja rekvisiittaa riitti!
Eikä mennyt tosiaan hukkaan: lähikuppilassamme oli myös Halloweenjuhlat, jossa Jennin asu palkittiin parhaana ;) Itse olin ottamassa lukua jo tässä vaiheessa, mutta sain sentään jymyuutisen tekstiviestillä. No palkintona oli ilmaisia juomia, joita en olisi itse kyennyt tuhoamaan senttilitraakaan enempää :D Kahden päivän juhliminen vaatii veronsa.
Jenni dressed to the nines, as always. She even won the whole costume contest in our local bar :D I wasn't there to witness this since I kind of passed out.




Oli kiva saada myös kaverin lapset kylään eilen, kun riemastuivat mun halloween-efekteistä ja kakun jämätkään ei menneet hävikkiin! Tämä on tosiaankin kaiken kansan juhla vauvasta vaariin ^^


    

18 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Huippua että keksitte mallinukellekin käyttöä :D Nyt kun näin kuvan tuosta sun ihme sähköpallosta, niin ai vitsi mä haluaisin sellasen kanssa :) Mulla on vain laavalamppu, vaikka en kyllä luopuisi siitäkään, oli sitten miten kitchiä tai kornia tahansa :D
    Mietin, että ite haluaisin kanssa olla ensi vuonna joku, mitä täytyisi maskeerata vähän enemmän. Kun kyllä joku kunnon maskeeraus aina tekee niin paljon. Tänä vuonna itellä oli vain ihan samalainen meikki kuin minä tahansa baari-iltana, niin ehkä se oli vähän tylsä. Odottelen kaverilta vielä kuvia, ja sitten laitan oman Halloween-postauksen eetteriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Odottelen innolla sunkin postausta!

      Tuo sähköpallo on itse asiassa Jennin, mutta mäkin haluaisin samanlaisen, tosi hieno vaikkakin aika ysäri. Tulee mieleen joku sellainen kummitushuone, mitä joissain pienemmissä huvipuistoissa on. Vielä kun olis pyörivä kattotuuletin, niin olis saanut siihen roikkumaan irtopäitä!

      Mietin ensi vuodeksi juuri tuota Meksikoilais-teemaa, että kaikilla voisi olla vaikka tuollaiset naamat ♥

      Poista
    2. Joo! Juurikin muistan että kun olin pieni, niin Lintsillä oli tommonen pallo, ja sitä käytiin aina tökkimässä :P Se ei kyllä ollut mikään kauhutalotyyppinen, ehkä ennemmin jotain tieteismeininkiä jos oikein muistan. Mut joo... mistähän noita vielä sais... :D

      Make ennakoi tota Meksiko-teemaa ;D

      Poista
    3. Menin mulletoi.comiin ja heti etusivulta löytyi! :D http://www.mulletoi.com/shop/etusivu/prod__8815_iso_plasmapallo

      Poista
  2. Niin niin hieno Tim Burton-paakkelssi! Awesome!
    Muutenkin tosi tyylikkäät koristukset ja helkutin hyvä idea käyttää tuota sovitusnukkea hyväksi. Halloween on kyllä parasta ikinä, koristukset, asut, musiikki ja syötävät <3 Minusta ei ole reilua kun joulua juhlitaan monta päivää ja Halloween on vain yhtenä päivänä. :((( (tai no, mie taidan tänä vuonna juhlia neljä kertaa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halloween on kyllä ♥ Itken täällä verta parhaillani koristeita poistellessa :'D No sentään ripustin ne jo viikkokausia sitten, eli on sitä tullut tänä vuonna onneksi vietettyä vähän pidemmän kaavan mukaan!
      Onneksi saa fiilistellä muiden mukana vielä postausten muodossa ;)

      Poista
  3. Upean näköiset juhlat! Voi että, aivan ihanat koristeet. Nyyrikki on hauska yksityiskohta, vaikka en ihan ymmärrä miten teitä voi keskenään sekoittaa. 8D No, ehkä se on se humala, sillä sinä olet näyttänyt todella upealta! Koristeista teillä ei selvästikään ole ollut puutetta. Itselläni kestäisi varmaan pari viikkoa ennen kuin raaskisin taas korjata ne varastoon odottamaan seuraava vuotta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, en mäkään oikein ymmärtänyt, oli kaikinpuolin hämmentävä humalainen hetki :D Oltiin Nyyrikin kanssa vähän kun äiti ja tytär! Oli sääli ottaa se pois tästä patsastelemasta, mutta rupesin jo tarvitsemaan sovitusnukkea ompeluprojekteihin ;( Ensi vuonna hän tulee taas! :D
      Kiitos paljon ♥ Koristelu on mahtavaa! Nyt näyttää niin tyhjältä, onneksi kohta tulee joulu!

      Poista
  4. Oi, maailman kaunein noita olit. <3 Sulla on muuten jotenkin ihanan eläväiset, hehkuvat silmät. Hitto, noi seitti-systeemit tossa silmämeikissä on tarkkaan piirretty! Huomaa, että oot taitava käsistäs.

    Ps. Mäkin olin yksillä lasten naamiaiskutsuilla halloweenina. Muita bileitä ei sitten ollutkaan. :-D Ainakin pelotti ne lapset! Ei ole mitään niin karmivaa kuin pällistelevät penskat ja vielä naamiaisasuissa, hyrrr.. Nehän saattaa tehä ihan mitä vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän ihan punastuu moisille kommenteille ♥ Oi kiitos sinulle!
      Lähikuvaa ei tosiaan tullut otettua, mutta harjoittelin pari päivää niin tuli tarkat seitit :D

      Tsekkaas nämä wanhanajan lapset tästä linkistä... ton pelottavampaa ei ainakaan löydy! Hyh! http://blog.kansanperinne.net/2013/10/vanhan-ajan-halloween-asuja.html?fb_action_ids=10151722708823587&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151722708823587%22%3A463795847073002%7D&action_type_map=%7B%2210151722708823587%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

      Poista
    2. Pelottelit minut aivan hiljaiseksi. ;) Ei vaineskaan, huomasin kommenttisi vasta nyt, kun muistin kommentoineeni tänne! Hyi hirvitystä D--: Puistattaa ihan. Eikä asiaa paranna ollenkaan se, että pelkään kääpiöitä..

      Poista
    3. No älä, lapset ja kaikenmaailman kääpiöt on kaikista karmeimpia varsinkin naamioituneena! Muistan kun katsoin Orpokoti-leffaa, ja se oli yhtä itkemistä, nauramista ja huutamista samaan aikaan kun ne lapset ja nuket oli niin saatanallisia :'D HYI!

      Poista

      Poista
  5. Ihan mahtavia asuja, upeat koristelut ja nam mitkä tarjoilut :P !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme :D Tarjoiluja oli kerrankin just sopivasti, ei jäänyt rekkalastillista muffineja kuten viime vuosina.

      Poista
  6. Ensi vuonna jatkuu ;) ensi vuonna tosiaan voisi kaikille maalata erilaiset sugar skullit! ja ostetaan ensi kerraksi se jäätelökauha....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sokerikullit kaikille :D mä jo suunnittelen täällä asuakin siihen lookkiin ♥ Kangas kun vielä löytyy, niin kyllä pärisee!!

      Poista
  7. Aivan mahtavat pippalot teillä näyttänyt olevan!! Kaikkien asut ovat kyllä todella huikeita ja sinäkin näytät todella kauniilta noidalta!!^^
    Nyyrikki!! Vitsi voin hyvin kuvitella että sitä helposti luulee pienissä sievissä joksikin henkilöksi!! Itse aina pelästyn kaupoissa niitä mallinukkeja!!xD Ne tuntuvat aina seisovan mitä ihmeellisemmissä paikoissa ja yleensä luulen että joku tuijottaa minua!!xD

    Uuu, uusi drinkkivinkki!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥
      Niinpä! Tuo Nyyrikki näyttää siltä että siellä vois hyvin olla joku ihminen sisällä :D Laitettiin tuo pystyyn paria päivää ennen juhlia, ja aina kun tulin olohuoneeseen tai käännyin pois tietokoneelta niin sain hirveän slaagin xDD

      Hehe jep, drinkkivinkin tarjosi Prkl club, jossa tilattiin kerran Mörkökannu jossa oli justiinsa Fantaa ja Jekkua :D Superhyvää, vaikka en edes Jägeristä muuten piittaa. Meillä oli tuossa kyllä vaan Xtran appelsiinilimpparia eikä Fantaa, mutta saman makuista tuli silti ^^

      Poista