sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tajunnanvirtavaate



Myrskyinen yö kutsui villejä ja vapaita. 
Itse olin lähinnä "ja", joten ompelin kotona kynttilänvalossa.


Tämä musta kangas random lyylin kuvalla on lojunut minulla öh, vuodesta 2011.

En ole keksinyt mitä tekisin siitä, en onnistunut myymäänkään sitä, ja eilen yömyöhään penkoessani kirppiskassia päätin että nyt tästä lähtee tulemaan jotain, mitä tahansa, nyyyyyt!
Jotain oli sitten toppi, jonka tein n. 15 minuutissa :D


Piti jalostaa tämä myyntiin, mutta taidan kyllä pitää tämän itse. Pitkästä aikaa sai itselleenkin jotain kivaa.
Kuviossa on jotain häiritsevää, vaikka se aika tavanomainen onkin. Normaalisti inhoan kaikkia pärstävaatteita, mutta tämä menee. Sopii stailattavaksi jotenkin tällä lailla, imo ^^


Pakko näyttää vielä tässä yhteydessä, mitä löysin Ebayn ihmemaasta! Mainiot pyöreät arskat :D

Eivät varmaan sovi mulle yhtään, mutta ihastuin niihin ikihyviksi! Olkoot miten hipsterit hyvänsä. Tässä ensi kesän tyylini?


Musta on yksin asuessa ja loppusyksystä tullut "vähän" vainoharhainen. Kuulen yskivän naisen äänen, tavarat putoilevat ja valot syttyvät itsestään. Marja Pennanen, missä oleeeeet?

Lähihoitajakaverini kertoo myös, että meidän läheisessä vanhainkodissa kummittelee! Siellä näkyy semmoinen kumara vanha mies, joka häviää juuri kun häntä ollaan saavuttamassa, ja askelia jotka pysähtyvät ihan viereen. 
Jotenkin siistiä, mutta itsellä olisi kyllä hätäkakelit housussa alta aikayksikön :D

Rakastan myrskyjä, mutta juuri nyt olo on semmoinen että säikähdän banaaniakin.


Vähemmän pelottavaa viikonalkua teille ja hyvää isänpäivää


Translation:
Last night I made something a bit different in many ways; Let's just cut this damn old fabric and see what happens! 
Well, tank top happened. Fastest sewing I've ever made :D
I was about to sell it, but I think I'll keep it by myself. It's quite nice when styled like this! 

I also found those Lennon glasses from Ebay :D My style for next summer?

I have been somehow panicky last weeks, when my lights are turned on by itself, stuff is coming down from the table and I've heard random couching. Well this kind of things happens always when I live alone, so I think my mind is just tricking. Hopefully. Right now I'm frightened even a banana. Ghostbusters, anyone?

18 kommenttia:

  1. Upea asu. <3 Hienon topin olet väsännyt. :) Sulle käy kyllä tosi erilaiset vaatteet. Noi lasitkin sopii tosi kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Vähän on joo erilainen tyyli kun mihin olen tottunut, mutta tykkäsin tuosta ihan hulluna kun kokeilin :D Varmasti kesällä patsastelen Helsingin kaduilla moisessa.
      Pyöreät lasitkin pelaa naaman kanssa jotenkin, kun ovat tuollaiset tarpeeksi suuret, eikä sellaiset tohtorilasit.

      Poista
  2. Oi tuon malliset topit on ihania ja haluaisin itsekin osata tehdä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, ihastuin tän mallisiin itsekin kun niitä rupesi sinne Backstreetille tulemaan ja ihmisten blogeissa näkymään :D

      Tämä oli ehkä maailman helpoin tehdä; laitoin vähän tämän mallisen oman topin kiinni kankaaseen, piirsin ääriviivat, korjailin muotoa hieman ja sitten leikkasin ja ompelin saumurilla kasaan :D Läheltä katsottuna täynnä mokia, mutta kauempaa ei kukaan huomaa mitään ;)

      Poista
  3. Sounds like you have ghosts in your home. Lights doesn't turn on by themselves unless there is an electrical problem, and random couching..no. The ghost gets encouraged by your reactions. But it's not a nice experience. Maybe you could contact a medium who can get answers for you. It can be someone just passing by to say hello or it can be a trapped soul who need your help.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, I really would like to know someone who can use for example Ouija board, since I'm really curious about this and pretty sure that I'm not imagining everything.

      You're right to say that it get's encouraged by my reactions... When I'm even a little bit scared, my mind also tends to be wide open and somehow I know that "it" senses it. The situation is calming when I burn incences / candles, which is also great but it doesn't remove the problem itself.
      I think I have to discuss with my wiccan friends, luckily I have few ^^ Thank you for your comment!

      Poista
  4. Sä oot kyllä niin ihailtavan muuntautumiskykyinen! Tuntuu, että sulla on joku miljoona eri lookkia, ja vedät niitä noin vaan hihastas :D Sun asukuvia on ihana katella, kun aina susta löytää jotain uusia juttuja ^_^ Ja voi kun itekin osais tehdä uusia vaatteita kädenkäänteessä...
    Ja uskomatonta mutta totta, noi lasitkin sopii sulle :D Vaikka siis pyöreät lasit, hui kamala, mut niin ne vaan sopii sulle! Huhheijaa.

    Mä oon muuten huomannut, että joku meidän naapuri aivastelee tosi äänekkäästi ja usein... Tai uskon tietäväni että se ihan oikeasti on naapuri, ja ihan elävä sellainen :D
    Repsahdin tuolle valkoiselle kissalle x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, kiitoksia noista sanoista :) Kaikkea on kyllä kiva kokeilla! Joku lookki sopii paremmin kun toinen^^ Tästä tykkäsin kyllä ite.
      En olis kyllä edes vuosi sitten voinut kuvitella käyttäväni pyöreitä laseja, mutta kuinkas sitten kävikään..!

      Mun oli sen yskäyksen jälkeen pakko soittaa keskellä yötä yhdelle ihmiselle, niin se piti mua ihan tärähtäneenä.. olin IHAN varma ettei se kuulunu mistään naapurin parvekkeelta, vaan ihan tästä vierestä x( HYHH.Ehkä mä kuulen omiani ja peloissaan ollessa kaikki äänet voimistuu... mutta silti!

      Mä taas nauroin tolle banaanikissalle joku puol tuntia :'D

      Poista
  5. Aivan ihana toppi ja asu muutenkin!

    Vainonharhautta löytyy iteltäkin.Esim meillä täällä kotona on yks creepy taulu ja en ikinä uskalla kattoa sitä silmiin,kun pelkään et se räpäyttää omia silmiään yms.:D Paljon muutakin harhautta löytyis......

    P.s Lasit sopii mainiosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitän :) Kiva jos diggailet!
      Hyih muistan yhden karseen taulun joka mun kavereiden seinällä on, on tosi kiva nukkua olohuoneessa kun semmoinen creepy setä tuijottaa seinältä. Sitten vaikka liikkuu huoneen päästä toiseen niin se katse tuntuu seuraavan silti :'D

      Poista
  6. Topista tuli tosi hieno! Sopii sinulle. Myös nuo pyöreät lasit sopii yllättävän hyvin! Aika coolit itseasiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitofkiitof ♥ Harmi ettei tuolla paista enää aurinko, pitää odottaa ensi kevääseen että millasia reaktioita nuo klasit herättää tovereissa ja kanssakulkijoissa :D

      Poista
  7. Mahtis! ♥
    Tuli kyllä tosi hieno, vaikka onkin pikainen tekele. Sopii hyvin ja on samalla rento ja asun kanssa sopivasti rock! :D

    Huh..kummitteluja..jos häiritsee, sun pitää komentaa henkiolento lujasti pois, useimmiten ne tottelee. ^^

    ~ Frillycakes ♥ ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Tuo toppi itsestäänkin varmaan menee ihan oloasuna, mutta teki mieli stailata se kokeeksi vähän rokahtavammin koska näin sieluni silmin verkkosukat ja muutaman niitin :D

      Yleensä säikähdyksestä selvittyäni oon suuttunut hengille, vaikka tuskin se mitään auttaa :D Ei se/ne mitään pahoja henkiä ole, sen verran asiaan oon perehtynyt. Kaikenmaailman karkoitusrituaalit auttaa aina hetkeksi, jos ei muuten niin ainakin plaseboefektimäisesti omaan mielenrauhaan.

      Poista
  8. Omnomnom minkä kaunottaren näenkään!
    Itsekään en lämpene vieraille naamoille (vielä vähemmän tosin omalle xD) vaatteissa, mutta tuo on kyllä aika cool. Voisin omia omaankin kaappiin.

    Hitto, pitää varmaan heittää omat pyöreät arskat romukoppaan kun on mahdotonta näyttää niissä noin hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa äläs nyt :D Olet siellä yksi niistä bloggaajista, jonka myötävaikutuksella hankin ylipäänsä tuollaiset pyöreät pokat ;) Nehän uppoaa synkempään tyyliin kun veitsi voihin! Omasta mielestä näytän lähinnä koomiselta, en noita kuvia ottaessakaan pystynyt olemaan kovin vakava :p No ainakin pysyy hyvällä tuulella noissa.

      Yhtä yllättymistä koko asu, nuo lasit ja pärstäpaita wtf! Mutta kiitos, muff ♥

      Poista
  9. Sulle kyllä sopii tuo paita!! Hieno on, vaikken itse niin ihmisprinteistä pidäkkään!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva kuulla että pärstää (molempia, hahhah) voi ehkä ulkoiluttaakin myöhemmin! :p

      Poista