perjantai 23. toukokuuta 2014

Fiest of Flowers



Kirsikankukkajuhla yhdistettynä täydelliseen säähän, sai runsaat joukot istuskelemaan vaaleanpunaisia lehtiä satelevien puiden lomaan.
Myös pari synkiötä rytkyineen ryömi koloistaan juhlistamaan traditiota linssit ojossa!


Juhla on laajentunut viime vuosina, ja se näkyi. Ohjelmaan kuului paljon japanilaisia perinteitä kalligrafiakirjoituksesta ja ikebanasta liikuntalaji -ja pukunäytöksiin.


Terveellinen eväsretki


Saijakin tuli vastaan varsin upeana, kuten aina!
Pukukisaa emme Jennin kanssa valitettavasti nähneet, mutta onnea voittaneille :p



Kierrettiin Jennin kanssa alue kertaalleen läpi väenpaljoudessa kuvia räpsien ja katsottiin Kendo-miekkailushow läpi, mutta siirryttiin sitten Siwan kautta takaisin Japanilaiseen puutarhaan pikniköimään ja räpsimään fotoja, kun siellä oli rauhallisempaa ♥ Plus varjoisaa, aurinkorasvaa ei tullut tietenkään mukaan, sitähän olisi voinut mennä vaikka ruskettumaan, moinenhan ei sovi.

Kuvausympäristönä tuota puistoa oivempaa saa hakea ^^ Päivä oli muutenkin jotenkin erityisen onnistunut ja yleisfiilis mitä onnellisin!




Jenni sanoi että näytän tässä joltain sadun pahikselta..!?

Upea Nennyyy ♥


Ja katsokaa mitä mun kengälleni kävi!


Huomasin vaan yks kaks, että toisen popon pohja jäi matkan varrelle -_- 
No, Tuhkimo helvetistä klenkkasi kärryllensä, jossa onneksi sijaitsivat rumat ja hikiset varakengät.
End of story!

♣♣♣

This is my favourite time of  the year, not only because of the yearly Hanami fiest :) Blooming cherry trees collected bunch of people (including these two darkies) under those pink, raining leaves.

Programme included basic japanese traditions from Ikebana and martial arts to cosplay contest, but we just went round the feast area swiftly and returned to Japanese garden, since it's more shady and less crowded (and more optimal for a little photoshoot!)
We also met some familiar bloggers ^^

I also had a total shoe disaster when my other boot suddenly run out of the whole bottom! -_- Well, Cinderella from underworld had to limp to her cart for another pair. The end :D

12 kommenttia:

  1. Hieno tuo mekko ja miten noille kengille voi noin käydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä löytö Halvasta&Mautomasta :)
      Noh, kun ostaa UFFilta käytetyt kengät, niissä voi piileskellä yllätys poikineen x)

      Poista
  2. Ihania kuvia teistä ja hanamista ja kaikesta :) Saija muuten voitti yhen pukukisan, onnittelut Saijalle ^__^ Tuo mekko on kyllä melko löytö! Tosi upea ja soppii siulle :)

    ps. ens keväänä olisis tarkoitus olla Hanamin aikaan siellä ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kuulin siitäkin ja onnittelin :D

      Jee! Toivottavasti kuitenki nähtäs vähän aikasemmin kun ens keväänä xD

      Poista
  3. Oli ihana törmätä ^__^
    ..varmaankin huomenna uudestaan? :D

    Mekko on kyllä nätti ja yllättävästä mestasta, kokonaisuus myös ihanuus, vaikka olikin aikas hottispäivä. Aivan ihana tuo lampi-jutskeli-kuva. ♡

    Harmitus kun itsellä jäi taas käymättä tuolla japanilaisessa puutarhassa ja myös miekkailunäytös jäi väliin, ehkä ensi kerralla vois jättää osallistumatta pukukisaan ja vaan lungistella mestoilla. :)

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä :D Joo toivottavasti vähän pitemmän kaavan kautta ehditään höpötteleen! Onnea vielä voitosta ♥

      Yllätyin joo HooetÄmmän valikoimasta, varsinkin kun tossa mekossa oli 10e lappu o_O Tuollasta etsinyt kuitenkin aika pitkään. Normisti en suosi kyseistä puljua :D

      Niin joo, pukunäytös-edustus varmaan haukkasi suuren osan ajasta aika tehokkaasti. No, sitten kun tuntuu et pokaaleja on tarpeeksi niin jätät yhen vuoden väliin x)

      Poista
  4. Tosi kaunis asu! :) Hurja kyllä miten kengille käynyt, apua! :D Oon aiemmin kuullut, et joissain Demonioissa olisi tuota ongelmaa ja jollekkin käynyt nuin, mutta onhan tuo vähän kummallista. Ihana kuvausympäristö ja onpas ollut populaa paikan päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ Jep harmi, tykkäsin noista kengistä kovasti :D Laitoin vielä kunnon liimaa ennen lähtöä kun huomasin et se repsottaa, mut ei.
      No saipahan taas tilaa kenkähyllyyn... :P

      Poista
  5. Kengät :D
    Tuolla puutarhassa täytyis kyllä joskus päästä käymään... Te kun ootte käynyt siellä monesti, niin onko jotain tiettyä vuodenaikaa tai ajankohtaa jollon sinne kannattais vartavasten mennä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä kevät on tietty parasta aikaa ja nimenomaan toukokuu, kun kaikki puut ja pensaat on vielä kukassa :) Kesälläkin siellä tietty on ihan vehreää, ja syksyllä kauniita värejä ^^ Mutta paras aika mielestäni juuri tämä! ♥

      Poista
  6. Siis näytit Pahattarelta kun tuossa poseerasit :D hehee
    Ihana Suvi <3 oot nii kaunis.. Ja voihan nenä tuota kenkää! Onneksi oli pahaiset vaihtokengät mukana autossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöww, itse olet ♥ Joo, muuten olis joutunu hakemaan teiltä jotkut töppöset lainaan :D kaikenlaisii puoskarikenkiä...

      Poista