torstai 24. heinäkuuta 2014

Cersei Lannister dress

Oh, pitkästä aikaa sai ommella itselleen jotain ^^

Ja nyt oli nopeeta! 
2 viikkoa aikaa miettiä ja valmistaa asu Ropeconiin. 
Håh, silkka priorisointikysymys. Uni tai ateriointi ovat yliarvostettuja.


Tämän vuoden teemana Ropessa on valta, joten pohdiskelin poweria omaavia, fiktiivisiä hahmoja.
Anelin fb:ssa tovereilta vähän apuja kun ei oma ajatus juossut sitten metriäkään, ja heti alkoi fanaattinen aivopesu; "Game of Thronesia! Pukeudut Cerseiksi!!!"
(No, joku ehdotti myös Hitleriä, mutta se ei jotenkin napannut).


Pienen harkinnan jälkeen hieno punainen puku ja tämä kiero akka alkoivat tuntumaan varsin toteuttamisen arvoiselta rojektilta, varsinkin kun Eurokankaasta löytyi samana iltana huokea punainen juhlakangas! 

Jotenka yleisön pyynnöstä, tässä se on ^^




Kaavoituksessa ei kauaa nokka tuhissut, kun yhdessä käsityölehdessä oli eräs karmea "goottipuku" jota muokkasin hieman - sovitusversiokin oli samana iltana valmis.

Mun on pitänyt toteuttaa tämän mallinen puku jo varmaan kymmenen vuotta: jättimäiset haltiahihat ja pirusti helmaa ♥ Nyt tuli hyvä syy :) Tuskin pääsen koskaan naimisiin jotta voin tehdä tällaisen hääpuvukseni, mutta onneksi näitä voi tehdä tällain huvikseenkin xD Nyt on ainakin niin hyvä kaava, jotta voin tehdä moisen vaikka joka värissä.






Kirjailu oli ihan kammottavaa, olin ihan hartiat korvissa tuon projektin jälkeen, onneksi pääsin hierojalle xD No kirjailu ei edes kuulunut originelleihin suunnitelmiini, mutta halusin sitten kuitenkin tehdä tämän viimesen päälle Lannisterin malliin. Silmät ristissä KÄSIN pistelin noita toisesta kankaasta leikattuja suikaleita hihoihin ja harteille. Vaivaa on nähty.
(Ja jos jonkun nyt tekee mieli inahtaa ettei brodeeraus ole täysin alkuperäisen näköinen, niin minä tulen ja leivon pataan xDD)

Lisäksi tein vielä äkkiä suht autenttisen vyön laatikosta löytyneistä nahkapaloista.
Peruukki on aivan sukka (huutonetistä viime hetkellä, ei pystynyt edes kihartamaan), mutta teen siihen jonkin kivan lettikampauksen kemujen ajaksi.

Nyt vain toivon, ettei conissa kävele heti vastaan kymmentä Cerseitä -_- No, pitää vaan sitten olla niistä paras ;D

Treenasin Cerseimäisiä poseja xD

Nähdään siis Ropeconissa, joka starttaa huomenna perjantaina!
En malta odottaa ^^ Paljon ystäviä on tulossa paikalle, ja toivottavasti myös uusia tuttavuuksia :) Edustan siellä jälleen mediaa elikkäs itseäni eli blogiani xD Saatat siis joutua kamerani linssin eteen nopeammin kun huomaatkaan, sinä pukeutunut ihminen.

Toivottavasti mahdollisimman moni on tulossa paikalle^^


♣♣♣

This year's theme in Ropecon (role playing con here in Finland) was The Power. Might. Authority. You name it.
I had nothing but an emptiness wandering in my mind with the outfit, so I had to beg some ideas 
from my friends.
That didn't take a long - "you have to be Cersei! We want Game of Thrones!!"
After considering few minutes, the idea and especially the dress started to tempt - so, you asked for it, here it is!

Propably my fastest work ever - I had only 2 weeks from the very start. And I made it! xD To hell with sleeping and eating...
I've been planning to make this kind of dress anyway for a years, with wide sleeves and an abundant hem, and finally I got my reason ^^

Now I just have to wish that there isn't going to be dozen of other Cersei's running around -_- 
Oh well, then I just have to be the best one of them x)

22 kommenttia:

  1. Erittäin hyvän näköinen asu. Minusta nuo brodeeraukset toimivat oikein hyvin :) Hyvin jaksoit tsempata että sait ne kiinni! Mulla olis niin polla hajonnut puolessa välissä x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Jep, siinä kirjomisen alottamisessa on se "huono" puoli, että sitä ei tosiaankaan voi sitten lopettaa ennenkuin jokainen pisto on paikallaan, muuten näyttää ihan retardilta xD

      Poista
  2. Jumankekka se on hieno! Etköhän ole paras tolla panostuksella :D Pete on puhunut monta vuotta, että haluaisi mennä ropeconiin, ja muakin on aina kiinnostanut, mutta aina silloin on jotain sellaista, mikä tapahtuu vain kerran ja vuosittain ropecon jää väliin. Mikähän siinäkin on. Ei sillä että voisin ikinä pukeutua vastaavaan pukuun tällaisilla helteillä. Mä paistun sortseissa, saati keinokuituisessa, hihallisessa puvussa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan :D Tosin Ropeconissa yleensä on oikeasti ne puvut sitä luokkaa, että saatan hyvinkin jäädä kakkoseksi. Ainakin Game of Thrones-hahmoja on paikalla varmasti, täytyy toivoa että ne kaikki loput on vaan Khaleeseja xD

      Mietin just miten tuun tukehtumaan, tosin onneks suurin osa ohjelmasta on ilmastoiduissa sisätiloissa!

      Ropecon on kiva, kannattaa tulla jos vaan osuu sitten ensi vuonna joku vapaapäivä (suosittelen lauantaita, kun siellä on tanssiaiset ja kaikki :)

      Poista
  3. Toi on niin hieno, ja oot upea Cersei! :)

    VastaaPoista
  4. It looks great!! You will be an awesome Cersei, only thing you need now is to put on a wicked grin: :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank You ♥ Haha, I know, I've been practising these crafty and annoying faces xD

      Poista
  5. Wau!! Ihan mieletön puku ja millä ihmeellä oot jaksanu noi kirjailut tehä tohon, mulla olis palanu käpy jo alkumetreille asti!!xD Ei voi ku ihailla!! En tie miks mut jostain syystä kännykällä kattelessa ei näy noi kuvat!!:( mutta koneelle tullessa toimii taas iha normisti!! Sama oli jo viime postauksen kohdalla!:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäilet ♥ Ihmettelen itekin miten jaksoin x'D
      Mä yritän jossain vaiheessa hoitaa tän kuvaongelman.. pitäis keksiä joku uus palvelin! Nyt en kyllä enää laita niitä photobuckettiin kun niin moni on huomauttanut tästä^^

      Poista
    2. Toimiiko nyt? Siirsin bloggeriin kuvat

      Poista
    3. Nyt näkyy kaikki!!^_^ Luin jostain kun itte ressasin sitä bloggerin kuvatilan täyttymistä, et kun kuvat muuttaa 800 kuvapisteen? kokoon ni sit saa rajattomasti bloggeriin ladata, mutta ittellä on menny hyvin kun picasalla saa helposti muutettua kuvat siihen 800 ja painaa "jaa" nappia ni sit oon niitä pystynyt ilman rajoituksia omaan blogiin lataamaan!!:)

      Poista
  6. Huh! Nyt on kyllä upein cossi, mihin olen vähään aikaan olen törmännyt. Ja haluan tuon mekon itselleni! :D Ehkä jos joskus päätän alttarille marssia käännynkin puoleesi puvun suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tuohan oli kiva kuulla! :D Tästä tää cossailu vasta lähtee! Kiitoksia :)
      Apua, mä en ole kovin hyvä puvuntekijä asiakastöissä x'D Mutta saa toki tilata ;)

      Poista
  7. Tuossa mekossa olet ehdottomasti paras cercei! Upea, mahtava ja törkysen hieno! Mukavaa conia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikiiiitos! Onneksi olin ainut Cersei sittenkin xD Tai ainakaan muita ei kävellyt vastaan, Daeneryksia olikin sitten ainakin kymmenen :D

      Poista
  8. VAUTSIVAU mikä mekko, mielettömän upee!! Toi eka kuva on kyllä paras, sulla on niin cerceimäinen ilme siinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heha, oli hauskaa treenata noita ilmeitä ja yrittää näyttää tosi pahikselta, suurin osa kuvista meni roskakoriin huutonaurujen kera xD
      Kiitos :)

      Poista
  9. Aivan ihana tuo puku ja oot kyllä vaivaa nähnyt! :) Mie pidän tosi paljon nuiden hihojen mallista ja dekolteen leikkauksesta. Käsin kirjominen on kyllä hidasta, vaan on se yleensä myös vaivan arvoista ja sen näkeepi sitten lopputuloksessa. Ja miusta ihan kivaakin, pikkutarkka työ esim. helmien kiinnityksissä sun muissa on mukavaa nyhräämistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Tän malliset hihat on kyllä mahtaisat, oi miksen voi joka päivä pukeutua tällaiseen asuun :D
      Kirjailu on kyllä muuten kivaa ja kaikenmoinen näpertely, mutta kiire ei ole ystävä! Ens kerralla alotan puvun teon jo helmikuussa x)

      Poista