tiistai 14. helmikuuta 2017

Emily in Wonderland

Dallaspullan tuoksuista ystävänpäivää, mussukat ♥


 Kuvat (c) Ossi Lehtonen

Päivän kunniaksi hempeitä fotoja ja kaverikuvei. Käytiin Ossin studiossa tuossa alkuvuodesta sekoilemassa ja hankkimassa mm. kahviöverit. Emilie Autumn-henkinen idea oli hautunut jonkin aikaa, joten oli kiva päästä se vihdoin toteuttamaan!

En varsinaisesti ole mikään Emilien musiikin suurkuluttaja, vaikka muutamia yksittäisiä helmiä löytyy soittolistoilta. Tyyli ja asenne inspirovat ja kolahtavat sen verran, että varmasti lähtisin kyllä keikalle tilaisuuden tullen.

Pärstä lähempää. Tukasta saa jo niin kivan möyhön, ettei peruukkeja juuri tarvita!

Erinäisten kriisien johdosta olen miettinyt itseäni paljon ihmisenä ja ystävänä. Suuria muutoksia on pitänyt lähes kertaheitolla tehdä pään sisäiseen puheeseen ja ajatteluun, joka on ollut todella retuperällä ja vääristynyttä - ja niin pitkän aikaa, ettet edes muista, mistä kaikki alkoi ja miksi.
Käsittelemättömät asiat ovat vuoden mittaan aiheuttaneet melko hallitsematonta käytöstä ja kummallisia purkauksia. Lisäksi saattaa huomata rakentaneensa vaivihkaa elämäänsä aivan vääränlaiselle pohjalle.

Onneksi lumipallo ei ole ehtinyt kasvaa niin suureksi, ettei tästä suosta voisi nousta! 
On tärkeää antaa itselleen anteeksi omat virheensä. Se on monesti vaikeampaa, kun muiden armahtaminen mielessään. Joudut elämään itsesi kanssa koko loppuelämäsi (tai parhaimmassa tapaukessa saat), joten muutoksen on todella oltava melko perustavanlaatuista lajia.
Uskon silti, että pienin askelin saavutetaan pysyviä tuloksia, ja isonkin mörököllin voi kesyttää itselleen palvelijaksi.

Tämä on eräs suosikkitarinoistani  Kolahtaa syvälle.Katkerana odotan
Hajottaa halajan
Sytyttää palamaan
Rakentaa uudelleen

Muumitee-arvontavoitto tuotti suurta iloa postissa saapuessaan. Lopuilla paketin palkinnoilla ilahdutan kavereita.
Teekannu on avokilta, kun tulin kuulemma mieleen :') Her Ladyship!!


Seinäkalenterin löytymiseen meni kuukausitolkulla koska olen nirso, mutta kelpuutin lopulta tuon Lissu-kalenterin.

Muistakaa siis ystäviänne - erityisesti niinä 364 muuna päivänä ;)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Tollainen look on sydäntäni lähellä. Ja sun hiukset on ihan hulppeat! Oon itsekin harkinnut punaista jo tovin, mut tästä sinisestä eroon pääseminen taitaa olla aika mahdotonta :'D Tää muuttuu blondatessa sellaiseksi mintuväriseksi x) Mut oon ominut tän turkoosin niin hyvin, että antaa olla vielä tovin. Mä en ole löytänyt yhtäkään Emilien biisiä josta aidosti tykkäisin, mutta visuaalisessa mielessä on kyllä upea tyyppi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti :)) Tämä lookki on kyllä ihan ominta itseä; sirkusmeininkiä ja sopivasti twistiä!

   Turkoosinsininen on ihana! Itsellä taas kuumottelee (vaihteeksi) joku ash/strawberry blonde, ja vaaleampi ginger :D Tukka on kyllä nyt niin hyvässä kunnossa, että en todella ala tekemään tälle mitään ennenkuin tämä ei todella enää kasva. Silloinkin joku maltillinen savivaalennus raidoittaen tulee kysymykseen :)

   Poista
 2. Hienoja asuja! <3 Mulla tuntuu olevan päin vastoin kuin muilla: tykkään monesta Emilien biisistä, mutta asuista ei kaikki kolahda. :D (Osa sitten taas on tosi hienoja.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Miulla vähän sama, että menee aika 50-50 sekä musan että asujen suhteen. Rakastan kaikkia nukkemaisia ja valkoisen gootikkaita tyylejä!

   Poista