lauantai 4. helmikuuta 2017

In My Place

Hyggeilypostaus, nnnngh! 
Tämä käynnistäkööt sarjatulen jonossa olevista postauksista ;)


Viime aikoina mukavuus on useimmiten käynyt hienostelun edelle, olen jotenkin tullut sen huomanneeksi. Ja kotosalla vietetty aika, aivan luksusta!
Nyt talvella kun energitasot ovat mursun luokkaa ja vielä AMK-meininki puskee lekalla naamaan, sitä pyrkii keräämään ympärilleen kaikkea pehmoista ja lämmintä, jonka suojiin sukeltaa märisemään ja pakenemaan todellisuutta..

Joku kundi tuli joskus bussipysäkillä ahdistelemaan, ja kun en lähtenyt mukaansa, alkoi pilkkaamaan, että olen varmaan sellainen kotona viihtyvä persoona.
No, todellakin olen :D Murjuni on linnani! Varsinkin, kun ulos lähtiessä törmää lähinnä tuollaisiin.


 Olen huomannut, että tämä ei ole kovin yleistä. Kaverit ahdistuvat kotona, ja tahtovat tehdä jotakin, lähteä ulos, anything.
Miun täytyisi viettää melkoisen pitkä aika kotona, jotta kyllästyisin siihen.
Keksin kaikenmaailman näpertelyä, kirjoittelua, surffailua sun muuta puuhaa itselleni aivan koko ajan ♥ Muiden ihmisten tarpeeni on ehkä huolestuttavankin vähäinen.

Täyttelin Tarot -ja riimuvihkojani

Ei ihmisten seurassa pääosin mitään vikaa ole. Viihdyn kyllä kaupungilla silloin tällöin (varsinkin jos saa ruokaa), ja joskus ystävien tai ukkokullan kanssa kuppiloihinkin saatan eksyä, vaikka kotibileet/istujaiset ovatkin enemmän minun juttuni. Ulkona ja tapahtumissa käyskentely ja kuvailu se vasta kivaa onkin! Ja kaikenlainen harrastetoiminta.

Pääosin kuitenkin esimerkiksi julkisilla liikkuminen on itselleni perin ahdistavaa vuorokaudenajasta riippumatta, ja autolla ajokaan ei täällä pk-seudulla ole mitään mieltä ylentävää.
Haaveilen salaa tulevaisuudesta etätyöläisenä.

Keikoillakin meinaa nykyään kiristää, kun ne on tuupattu täyteen (liian pitkiä tai liian kännisiä tai liian haisevia) ihmisiä. Vaihdan keikalla paikkaa varmaan 10 kertaa, jos vierustoverissa nyppii pienikin yksityiskohta :'D
Keikoille menemisestä en silti toki ole luopumassa, hell no!

Sonata Arctican Circuksen keikalla oli paras settilista tähän mennessä. The Power of One! ;____; Ja Among the Shooting Stars ♥ Mie niin tykkään uudesta levystä.

Liikkuminen itsessään ei ole mikään ongelma ja varsinainen laiskuus on minusta kaukana. Kävely on kivaa, olin sitten menossa jonnekin tai vain käppäilemässä. Kävelen nykyisin aina, kun voin.

Olen siis päässyt raittiin ilman kammostani, mutta kehittänyt melkoisen misantropian siihen tilalle x)) Olen kovasti menossa sinne muutto metsämökkiin+kissalauma -linjalle, mutta katsotaan nyt.Uusin harrastukseni on nettiarvontoihin osallistuminen. Voitin hiljattain tuollaisen tee+suklaa+torkkupeitto -kokonaisuuden :D nyt kelpaa kotoilla! (Ei morjens mikä sana, kuten myös tuo siunatun hyggeily...)

Kuitenkaan en suinkaan ole jäämässä mukavuusalueelleni sammaloitumaan. Tälläydyn aina kun voin ja jaksan, lähden ulos, kommunikoin, uskallan, pidän yhteyttä tärkeisiin ihmisiin. Oma aika käy tällöin entistäkin mielekkäämmäksi!

8 kommenttia:

 1. Mun joulukuuni oli täynnä kotona oleilua ja Skyrimia, välillä vaan on sellaisia kausia että viihtyy paremmin omissa oloissaan! Lisäksi ulkona tulee käytettyä rahaa. Se nyt vaan menee niin. Keikat maksaa ja jos kesken kirpparireissun tulee nälkä, tulee syötyä. Sniiduilukausina pitää siis jäädä himaan (tai ainakin olla menemättä paikkoihin jotka ovat täynnä houkutuksia), mutta eihän se tarkoita sitä että olisi tekemättä mitään - aina on ompeluita ja jos jonkinlaista puuhaa. Joillekin kai kotona oleilu on negatiivinen asia, mutta johtuisko se enemmän sitten siitä että koti ei tunnu kodilta? Eihän ihminen halua olla paikassa, jossa ei viihdy!

  Mulla on toisinaan päiviä, jolloin en yhtään jaksa ihmispaljouksia ja silloin täyteen tungetut bussit eivät ole se oikea paikka. Kirja ja sohva voittaa koska tahansa! Sulla on oikeen kodikkaan näköinen nurkka siinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo on niin totta; ulkona oleminen vie rahaa ihan solkenaan :D Sinänsä hyvä siis, että ramppaan vain koulu-koti-työpaikka -väliä ja muun ajan olen koomassa. Paitsi Ebay tekee kotona olemisestakin vaarallista, kun tuosta mukavasta nurkasta käsin saa klikkailtua kaikenmoisia upeuksia ;___;

   Poista
 2. Hassutti hirveästi tuo mitä tuo kundi oli sinulle sanonut. Aivan kuin kotona viihtyminen olisi jokin negatiivinen juttu :D Olen itse kunnon koti-ihminen, ihmispaljouden keskellä en vaan osaa rentoutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli vähän sellainen mahdollisimman älykkääksi tekeytyvä hiippari, joka korosti olevansa "niin erilainen", ja jonka mielestä minulla tulisi kyllä olla sen verran seikkailunhalua, että lähtisin kämpille :D :D

   Poista
 3. Tämä postaus sai mut hymyilemään. <3 Tuli sellainen kotoisan turvallinen olo! ^__^ Samaistun vahvasti niin moneen asiaan, ja muutenkin aistin sellaista lämminhenkisyyttä ihan pelkästään tavastasi kirjoittaa. Purrrr :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanaa jos tämä sai aikaan turvallisen olon <3 mäyyyy! Koti on kyllä parhaimmillaan oikein jees ^^

   Poista
 4. Mä tässä odottelen, että munkin koti olisi ihanasti parhaimmillaan xD Hitaasti, mutta varmasti. Ehkä seuraavassa kämpässä! Hahaha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitä seuraavassa...tai sitä seuraavassa :'pp ei vaiskaan. Tämäkään kämppä ei kyllä sisustukseltaan ole enää lainkaan sitä mitä haluan! Uudet tuulet puhaltaa kunhan rahatilanne kohenee ;)

   Poista