maanantai 8. toukokuuta 2017

Birthday look: Let them eat cake!


Heissun ♥

Täytin taannoin... no, aivan liikaa, mutta joka tapauksessa kinkereihin oli tietenkin väkerrettävä kasaan jokin eri kiva asu!
En ole koulurumban vuoksi ommellut pitkiin aikoihin juuri mitään julkaisukelpoista, mutta onneksi tilanne alkaa korjaantumaan piakkoin, kun kaikenlaista ideaa ja rojektia pukkaa työn alle.

Teemana juhlissani oli historia, joten päätin ottaa inspiraatiota rokokoon kermakakuista ja Marie Antoinettesta. 

Ompelin siis kaksikerroksisen, runsaasti kellotetun hamosen. Halusin jotain siroa mutta näyttävää, ja tämä lopputulos vastasi odotuksiani.
 Kangasta oli rahapulan vuoksi sen verran vähän, että en saanut aikaiseksi niin muhkua röyhelöpyllyhametta kuin alunperin ajattelin, mutta onneksi alushame pelasti osan tilanteesta.


Korsetin tilasin Ebaysta jo ajat sitten. Hamekangasta etsiessä minä vahingossa lähes täysin saman kuosin Eurokankaasta, kun mitä korsetissa on :p

Reunapitsin kävin hakemasta Viron Karnaluksista eräänä vapaapäivänä. Sieltä tarttui mukaan metrikaupalla kaikkea muutakin herkkua ♥__♥ 




Asuidea lähti oikeastaan peruukista. Tilasin sen erään kaverin rokokoojuhlia varten, mutta niitä ei koskaan päästy pitämään, joten ajattelin ottaa hökötyksen edustamaan nyt. 

Koristelin systeemin lopulta aika yksinkertaisesti pari tuntia ennen juhlia, kun aika loppui kaiken kanssa kesken, mutta ajattelin ottaa homman uudelleen työn alle seuraavissa mahdollisissa naamiaisissa. Sen verran kiva ja potentiaalinen reuhka on kyseessä! Se on myös tilattu aikanaan Ebaysta, joltakin yksityiskäyttäjältä, joka oli koristellut sen itse sinisillä yksityiskohdilla. Vaihdoin teemaa ja lisäsin kukkasia sekä helmiä.



Pieni laiva oli saatava peruukkiin! Sain kyseisen pakkomielteen tietysti muutamaa päivää ennen juhlia, ja paattien löytäminen oli yllättävän haastavaa. Olin kuullut, että sellaisia saisi Euronkauppa-tyyppisistä krääsäkaupoista, mutta eipä löytynyt. Jouduin lopulta ostamaan kirpputorilta laivan pullossa, jonka sitten uhrasin pakkaamalla sen pariin muovipussiin ja pudottamalla lattialle :'') Laivake piti sitten onkia lasin joukosta, mutta onneksi säästyin pahemmilta vammoilta.

Kahtokaa, miten hoitokissani mätsää asuuni! :D Lisää tällaisia turjakkeita ♥ Muutenkin ihan vastustamaton sielu tämä kyseinen elukka.


Väännän synttäripostauksen teille erikseen piakkoin :)

8 kommenttia:

  1. Hävyttömän kaunis asukokonaisuus peruukin purjelaivaa unohtamatta! Lumoavan kaunis, Arvon mademoiselle Selena. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! <3 Tykkään hurjasti historian yhdistämisestä moderneihin vaatteisiin ja asusteisiin :) Peruukki on eeppisyyttä, mullakin on tollainen ollut hankinnassa ties miten kauan. Pitsi on tosi sööttiä, Karnaluks on kyllä maailman paras paikka! :D Mulla on tollaista samanlaista (tai ainakin tosi samantyylistä) vähän kapeampana versiona. Bilepostausta odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, minä myös :D Mietin myös jotain pidempää hametta, mutta ei sitten riittänyt tällä kertaa raha eikä kärsivällisyys. Ehkä sitten kun saan sen oman kartanon, voin ommella sellaisen kunnon turnyyripuvun peruukin kaveriksi :p

      Karnaluks on kyllä sellainen, että sinne ei kannata mennä huonoilla unilla ja syömisillä, koska meinasin muutenkin pökrätä sinne pitsien ja lankojen keskelle xD

      Poista
  3. Kaunis asu ja tuo hame sopii siun tyyliin todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla :D En tiedä päätyykö tämä muuhun kuin naamiaiskäyttöön, mutta katsotaan!

      Poista
  4. Katoin jo heti että kissa sopii asuun kuin nakutettu :D Hänen ylhäisyytensä, queen of the fucking everything.

    VastaaPoista