sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Jumalten Aika


Keikkavuosi on polkaistu käyntiin vähintäänkin kiitettävästi. Melkein jo tuntuu orvolta, jos ei joka viikonloppu ole jonkin laulu -ja soitinyhtyeen perässä juoksemassa :p Lisäksi niskani alkaa olemaan tukan pyörittelystä jo siinä kunnossa, että saa nähdä minkälaisessa kokovartalokipsissä olen kesään mennessä. Vaan mikäs sen mukavampaa, kuin livemusiikki ♥

Vilautan muutaman asun ja kuvan tässä joutessani :)

Takana on siis tällaisia settejä: 

Sonata Arctica + Thunderstone @ The Circus
Netta Skog (+ Alexi Laiho) @ On the Rocks
Sabaton + Accept + Twilight Force @ Helsingin Jäähalli
Lord of the Lost + Fear of Domination @ On the Rocks
Epica @ Tavastia Klubi
Moonsorrow @ Virgin Oil


Mieheni on kovan luokan Epica-fani. Tykkäsin itsekin keikasta yllättävän paljon, asianmukaista tykitystä. Simone ♥____♥
Pääsimme myös vaihtamaan pari sanaa Marcin ja Isaacin kanssa keikan jälkeen, rentoa porukkaa ja jaksaa aina ihmetyttää, miten lämpimästi jotkut kohtelevat fanejaan :) Viime vuonna tuli petyttyä karvaisesti tähän seikkaan eräiden suosikkiartistieni tiimoilta, joten arvostan todella tällaista!Asu kyseiseltä keikalta. Oh, pvc-sukat ♥ Näkyvät ehkä paremmin joskus toiste. Minari ja toppi ovat kirppikseltä, onpas luksusta kun mahdun taas näihin x))


Moonosorrowiin lähdin taasen tämän näköisenä. Tykkäsin tästä asusta! Tästä tulee varmasti kesän festarilookki. Korsetti on Ebaysta ja kaikki muu kirppislöytöjä.

(Muokkaus 10+ :'D Yöllinen inspiraatio iski siihen ainoaan keikkakuvaan, mistä saa edes jotain tolkkua.)

Oli muuten harvinaisen loistava keikka ♥ ♥ Ah, tummaa ja jylhää. Intensiivisyys Moonsorrowilla oli kyllä aivan omaa luokkaansa, ja etenkin yleisö oli todella mahtava. Vaivuin välillä suoranaisiin transsitiloihin. Suosikkini Ruttolehdon aikana melkein halkesin ;___;  ♥  Jumalten Aika -levy on muutoinkin silkkaa eargasmia. Kiitän itseäni, että lähdin keikalle :)
Harmi kun ei ollut varaa ostaa puseroa/toppia. Täytyy tilata netistä myöhemmin.


♦♦♦


Ystäväni Juha Jyrkkään kirjanjulkaisupirskeisiinkin tuli suunnattua paikalliseen Olhus Osloon, ja ilta olikin ihana ja syvällisiä keskusteluja sisältävä. Sain mukaani läjän kavereita paikalla jo olleiden lisäksi. En olisi uskonut saavani joskus hyvää olutta, mutta tuolta sitä sai! Nimeä en tietenkään muista, mutta tummaa se oli, tummaa kuin sieluni!! Nam. Siellä tarjoiltiin myös ilmaista karkkia kirjailijoiden toimesta x)


Kyseisen iltaman asu


Kuten ehkä kuvista saattaa päätellä; uusi lempivyöni ♥  Hoho. Olen etsinyt tuollaista ikuisuuden. ja huutiksesta löytyi. Sopivasti viikinkihenkeä! Tulette näkemään tätä rutkasti, koska tämä nyt vaan sopii kaikkeen.
Karsin parhaillani kaappejani kuten monet muutkin näin keväisin, ja aion rakentaa tulevaisuuden tyyliäni tällaisten näyttävien yksityiskohtien ympärille, tarkoituksenani samalla vähentää riepuja muutamiin luottokappaleisiin.


Paikka oli hämyinen ja tunnelmallinen.

Kirjailija itse

Sekä kyseinen kirja. Ostakaa se!! Rouheaa soturimeininkiä, miekkaa ja magiaa.
Olen kuulemma puolivahingossa päätynyt kansikuvatytöksi kirjaan tuohon vasemmalle..x) Kuvituksen on tehnyt Jenni Nisula.

Annu, Nita, Jenni, Mie
Tämän näköisiin lyyleihin törmättiin On the Rocksissa ♥ Ei tiedetty, että siellä oli mörkömiitti, mutta mentiin sekaan :p

♦♦♦

PS. Kokeilin isompia kuvia mobiililaitteita ajatellen - yes or no?