sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Etsyilyä

Tykkään kovasti surffailla Etsy.comissa tylsinä hetkinä (ja varsinkin myös niinä hetkinä, kun pitäis tehdä jotakin muuta...)
Se on siis pähkinänkuoressa tuommoinen käsityösivu, jonne jengi voi laittaa myyntiin kaikkea itse tehtyä mistä päin maailmaa tahansa. Siellä on laidasta laitaan vaatteita, maalauksia, nukkeja ja kaikkea mahdollista sälää.

Upeiden, persoonallisten ja taitavasti tehtyjen vaatteiden lisäksi katselen kuitenkin aivan ensisijaisesti noita ihmisten tuotteistaan ottamia kuvia, jotka saa aina haukkomaan henkeä. Mulla on kone ihan tukossa kun oon tallennellut niitä koneen täyteen.
Miten ne voi olla näin tajuttoman siistejä??! Kun sais itse joskus nähtyä vaivaa tällaisten kuvien (ja varsinkin vaatteiden) eteen.sori se nyt on vähän alasti, mut minkä mie sille mahdan...
Vähän taisin nyt rikkoa jotain tekijänoikeuksia, kun kopioin näitä tänne, mutta voihan tämän ottaa ilmaisena mainontanakin :D
--
Juhannus meni Kuopiossa. Taisi olla elämäni ensimmäinen juhannuskokko, jonka näin :) Ötököitäkään ei nyt ollut niin paljoa, että olisin yhtä tuskissani kun viime kesänä.
Tuccakuvia ei tule vielä(kään), koska leikkauttamani otsatukka heittää lievästi sanottuna häränpeffaa mun typerän pyörteen takia, eli pitää vissiin kasvattaa pois... Ajan kohta kaljuksi ja hommaan peruukin x__x

Toivottavasti oli hauska jussi kaikilla :)

4 kommenttia:

 1. Inspiroivia kuvia kyllä, se on myönnettävä! :) Vaikka asut eivät oikein miun tyylisiä ole, niin nuo raidat jaksavat ihastuttaa. Tuo kolmoskuvan muhkea raitamekko on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 2. Voi kiesus mitä kuvia äääääääää! Tosi upeita vaatteita jotkut sitten osaavatkin tehdä.. Heh, tiedän tuosta otsatukkapyörteestä sen verran, miten ärsyttävä se voi olla :D Pikkusiskolla on tosi vahva pyörre siinä kohtaa myös, ja otsatukan leikkuu on kuin nuorallatanssia.

  VastaaPoista
 3. Insanity: Jep, itselläkin on tullut kunnon villitys just noihin mustavalkoraita-juttuihin:) Harmi etten löydä tuommoista kangasta mistään, vaikka oon koittanut etsiä. Sais tehtyä vaikka mitä kivaa!
  Mäkään en kyllä ihan noita kaikkia kolttuja vetäisi päälleni, vaikka ne hienoilta noissa kuvissa näyttääkin :p

  Jenni, joo jotkut osaa (ja jaksaa) vääntää ^^ Niin, ja mä toistan tän saman otsatukkavirheen ties kuinka monetta kertaa, vaikka tiedän ettei se pysy aisoissa millään tuotteilla. Toisaalta en kyllä mielestäni edes näytä kovin hyvältä otsiksessa, että ehkä mä voisin jo senkin takia luovuttaa :D

  VastaaPoista
 4. Ihastuin kyllä eritoten vihreään korsettiin. Kaunis kuin mikä, ja tapetinkin vois siitä kuvasta pölliä :D

  t. Rönsy

  VastaaPoista