sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hiuspainajaisia

Ah ja voih, en ole vieläkään saanut mitään olennaista ommeltua valmiiksi. Laitan siis blogintäytteeksi kuvia asusta, jonka tein joskus kummipojalleni Leeville x)


En yleensä harrasta lastenvaatteita, kun ne jää aina pieneksi niin nopeasti, niin koen jotenkin tekeväni osittain turhaa työtä, kun kaikilla lapsilla on ihan hirveesti vaatteita kuitenkin :D Onhan noita kyllä hauska tehdä, koska saa pienemmällä vaivalla vaatteen valmiiksi eikä tarvitse juuri miettiä mitään muotoja, ainoastaan käytäntöä, ja niistä saa helposti kauniita ja söpöjä. En nyt muista kenen kanssa tästä keskustelin, mutta lastenvaatteethan tehdään oikeastaan lasten vanhemmille ;)


Tuo sininen sirkuskangas oli niin ihana, että pakko tuosta oli hiippahupppari vääntää pojalle:) Tein siitä itsellenikin hupparin, mutta se ei toiminut sitten ollenkaan kun käytin vahingossa neuloshupparin kaavaa, hups x__x Nuo housut oli tavallista fleecekangasta.

--
Olen koko viikonlopun rääkännyt hiuksiani. Yllättävän mahdottomaksi osoittautui tuon hopean värin saanti:(

Alkuun laitoin Stargazerin "Silver Look"in, josta lopputuloksena kirkkaan sininen tukka (wtf??). Siihen päälle laitoin hädissäni Hairgumin Gris Acier -sävyn, jonka jälkeen tukkani näytti tältä:


En tiennyt, itkeäkö vai nauraa, tein vähän molempia..:p Poikakaverin mielestä toi oli makee, mutta en itse ihan omaksunut noin punkahtavaa lettiä...

Noh sitten värinpoistoa, jonka jälkeen tukka oli possunpinkki. No sain vaalennettua vielä sen verran, että nyt tää on tämmöinen ihme strawberry-blond, ja aivan hirveässä kunnossa! Kyllä taas kannatti...Ilmeisesti mun tukassa oli vielä vaalennuksien jäljiltä jotain, mikä reagoi noiden shokkivärien kanssa niin, että sävyt taittui juuri väärään suuntaan. Täytyy nyt katsoa yritänkö vielä jotain temppuja, vai annanko olla :D

-
Loppukevennyksenä hyvä kesäjammailubiisi, ensi viikon Ruisrockia odotellessa ^^)

2 kommenttia:

 1. autch!
  mun mielestä toi sinihopeainen olis ollut aika erikoinen ja mielestäni se näyttää hienolta :)voin vaan kuvitella, mitä vahinkoa tuo kaikki hiusten vaalennus teettää, mutta anna hetken olla noin (possunpinkkinä), ja kokeile myöhemmin uudestaan, niin ehtii hiuksetkin siinä välissä hieman hengähtää :D

  Ja onpas söötti huppari! Lastenvaatteita tehdään enemmänkin vanhemmille, kuin lapsille, varsinkin ihan sylivaaveroisille. :) "helppoja" varmasti tehdä, kun kangastakin kuluu hitosti vähemmän.

  VastaaPoista
 2. Joo, no mä värjäsin vielä kerran kiellon päälle semmosella harmahtavalla kestolla, ja kävin kampaajalla leikkaamassa kuolleet osiot pois, niin nyt tää voi taas jotenkin kohtalaisesti :D Yritän vielä cybershopin hopeista shokkiväriä tähän päälle, joskus viikon päästä.

  Juu, lastenvaatteita on aika helppo ommella, kun saa pienoiskoossa upotettua vaatteeseen vaikka mitä kivaa :p

  VastaaPoista