lauantai 29. lokakuuta 2011

Holland

Hei vaan ja tervehdys uusille ja vanhoille lukijoille ^^)


Kotiuduin Hollannista lievänä ihmisrauniona, silmätulehdus molemmissa silmissä \0/ Ei suinkaan hävettänyt mennä töihin, kun näytän siltä että olisin todellakin hiisannut urakalla koko viikon Amsterdamin cofareissa...

En liene muutenkaan koskaan ollut yhtä onnellinen kotiinpääsystä, varsinkaan keskuslämmityksestä, suihkusta ja yleisestä hygieniatasosta (meillä oli hieman vaihtoehtoinen majoitus poikakaverin ystävän squatissa (=vallattu talo). Älkää kertoko kenellekään, koska jopa semmoisessa oleskelu on laitonta xD)

Vaikka reissulla oli myös mukavaa ja varsin hienoja hetkiä, ei ollut kokonaisuudessaan ihan minun matka kuitenkaan; alkuviikosta olin niin kipeä että pukeuduin kylmissäni kaikkeen mitä suinkin löysin, ja halusin vaan nukkua. Myöhemmin sitten jostain syystä mun päässä asuvat pienet itsetunto, sosiaalisuus, stressi jne -mörököllit hyökkäsivät joukolla hajottamaan kalustoa. Ei mulla vuosiin olekaan ollut ongelmia niiden kanssa, niin vaikea sanoa miks ne nyt nousivat kapinaan o_O. Täytyy kyllä kiittää sekä ystävääni että poikakaveria, kun jaksoivat minun käsittämätöntä märinöintiä ja kiukkuisen apinan tasolle laskeutumista, vaikka olisin ansainnut vähintäänkin armomurhan... Ei onnistuisi ihan kaikilta.

No, ei avautumista sen enempää, lykkään kuvia kohokohdista ja ostokset perään ;)

Löydettiin keskeltä damia tivoli, johon oli tietenkin pakko mennä. Varsinkin kun kummitusjuna oli niin siisti. Siellä oli eläviä(kin) kummituksia.

 Erehdyin myös tuohon vikana näkyvään vatkaimeen, ja kieputuksen jälkeen makasin kalpeana hiljaa penkillä noin tunnin ajan, ystäväni nauraessa partaansa... No se olikin vähän normaalia lintsi-kieputinta aggressiivisempi vehje, mutta mistäs minä olisin sen voinut tietää. Nykyinen vatkauksen sietokykyni kun on eläkeläisen tasolla.


Keskustassa oli tuommoinen ihana Chimera-niminen satumetsäksi sisustettu fantasiakauppa peikkoineen ja keijuineen, jossa ei valitettavasti saanut kuvata sisällä, mutta olisin voinut viettää siellä koko päivän! Tuossa näyteikkunaa.

Tylsää ja kliseistä kuvaa kaupungista ja arkkitehtuurista, jotka toki omaa silmää miellyttävät. Kuvia olis vaikka kuinka, mutta laitan nyt vaan muutamia kun tää blogger ei tällä hetkellä oikein tykkää musta:

Käytiin myös tämmösessä kuppilassa, josta sai noin 200 eri olutta. Ei ihan ehtiny kokeilla kaikkia ;(


Sitten ostokset.
Harmitti, kun olisin halunnut reissulta kivoja talvivaatteita, mutta en löytänyt mistään yhtään mitään vaikka kierrettiin sekä Amsterdamin ja Utrechtin kaupat. Sokea kana ei aina löydä jyvää!
Jotain sentään löytyi kuitenkin.

Hollannissa on semmonen kiva ketju nimeltä Claire's, joka myy asusteita. Käykää jos menette, siellä on kauheesti myös kaikkea goottirojua ;)

Olen etsinyt hämähäkinseitti-korviksia joka paikasta, nämä nyt ei ole ihan sellaiset kuin halusin, mutta sinnepäin + olivat niin edulliset että tarttuivat mukaan. Tuo timantti-hämis on vähän turha, otan ehkä pois.

Samasta puljusta löytyi kiva samettinen kotsa. Olisin kuvannut omassa päässä, mutta lakki ei sovi yhteen mun verestävien silmien kanssa.


Ihana Misstigri-seinäkalenteri 2012, jota käyn selaamassa aina viiden minuutin välein, kun kuvat on niin herkullisia. Teen näistä tauluja kunhan kalenterivuosi on ohi :)

Syömäpuikot, joita en ole jaksanut ostaa Suomesta vaikka olisin tarvinnut näitä jo ties kuinka kauan, kun kaikki on aina olleet niin rumia. Nyt löytyi sopivasti tarpeeksi hienot.


Maatuska-vahakangas, ja pöllö-wunderbaum autoon <3

Sitten ostin kasan kivoja alusvaatteita, joista en nyt sori vaan laita kuvia, mutta esim. sellaiset Hunkemöllerin rintaliivit jotka lupaili mainoksessa 2 kertaa suuremman kuppikoon..xD Pakko oli epäuskoissani kokeilla, ja totesin kerrankin mainonnan pitävän jokseenkin paikkansa, joten mukaan lähtivät! Näillä vähäisillä kannuilla sitä ajautuu epätoivoisiin tekoihin.

Njuu, mutta heti tästä koneelta noustuani alan siivoilemaan ja sisustelemaan kämppää halloween-rojulla, joten siitä kuvaa varmaankin seuraavaksi. On se jännä, miten jouluna kannatan ehdotonta minimalismia ja vihaan krääsää, mutta halloweenina sitä ei voi olla tarpeeksi xD
Pidetään myös vähän myöhässä parin kaverin kanssa juhlat (marraskuun puolella), ja sinne on tekeillä asu :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Nyt löyty vihdoin tollanen nettikauppa missä myydään noita otuksia ku luin tän. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko tuota Chimeraa? :) Se oli kyllä ihana. Muistan että sieltä löytyi samanlaisia vaatteita ja koruja kun mitä EMP:lla myydään, mutta myös kaikkea muutakin jännää.

      Poista