lauantai 21. huhtikuuta 2012

Angel Tears


Olen ihan umpihurahtanut Adrian von Ziegleriin. Törmäsin kyseisen herran tuotantoon samalla, kun metsästin itselleni kelttimusiikkia venyttelymusaksi.
Kyseessä on nuori sveitsiläinen säveltäjä, jolta löytyy kaikkea keltti -ja goottimusiikista metalliin ja klassiseen, jne jne ja säveltää myös elokuvamusiikkia. En edes pysty sanoin kuvailemaan tätä... en hirveästi valehtele kun sanon, että sävellykset on kauneimpia mitä olen koskaan kuullut. Harvinaisen lahjakas kaveri! (Ja työnarkomaani, fb-päivitystensä perusteilla 5 albumia tätä eri tyylistä musiikkia tulossa kerralla xD)

Adrian von Ziegler (born on the 25th December 1989) is an independent solo artist from Switzerland, who composes different styles of music (Gothic, Celtic, Metal, Scores, Electronic, Pagan, Symphonic, Classical).


Vaikutteet: Scores in General, Artésia, Nox Arcana, Arcana, Nightwish, Epica, Korpiklaani, Eluveitie, Finntroll, Angels of Venice, Dark Sanctuary, Hans Zimmer etc.


Hieman huvitti, kun etsin tietoja nimen takaa ja odotin tyyliin jotain vanhaa säveltäjäpapparaista, niin silmät oli kyllä lentää päästä tuon kanssa...

Tässä pari omaa suosikkiani, en ole vielä todellakaan ehtinyt tutustumaan läheskään koko tuotantoon kun sitä on aivan tuhottomasti, mutta suosittelen lämpimästi kuuntelemaan, jos mikään yllä mainituista musiikkityyleistä on lähellä sydäntä <3 Monet miehen parhaat sävellykset on yli 20-minuuttisia, mutta laitan bloggerin takia nyt vähän lyhyempiä:D                                     

Mitäs muuta... Ollaan täällä Jennin ja miehekkeeni kanssa keitelty koko ilta simaa isossa saavissa, tuleviin vappunaamiaisiin :D Näyttää tosi epäilyttävältä, enkä tiedä tuleeko se edes käymään kunnolla, toivotaan että sitä kykenee edes juomaan.

Pidin myös kivat cupcake-kutsut tänään, mutta niistä kuvaa myöhemmin. Rattoisaa loppuiltaa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Se tunne on kyllä ihana, kun löytää jonkun bändin tai artistin, jonka musiikki kolahtaa JUST eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä ei kyllä liian usein tapahdu ainakaan minulle:D

   Poista
 2. Ihan mieletömän upeaa musiikkia! Täysyy kyl sanoo, että nostan hattua tälle miehelle. Todela lahjakas! Itse pidin eniten tuosta viimeisestä (Fatal Lullaby) kappaleesta. Kuuntelin youtubesta, vielä monta monta muuta kappaletta ja voih, nuo keltti kappaleet ovat ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä <3 En kyllä voi käsittää miten noin nuori kaveri voi vielä yksinään osata tehdä jotain noin kaunista:) Veikkaan että hänestä kuullaan vielä paljon.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset loistavasta vinkistä! Olinkin etsiskelemässä juuri tälläistä rentoutumismusaa, jossa ei ole laulurääkymisiä. ^^ (poistin edellisen kommentin, kun tuli väärillä tunnareilla :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos kolahti! :) Kannattaa tosiaan kuunnella tubesta myös vaikka hakusanalla "relaxing gothic/celtic music", sieltä tulee niitä vähän pidempiä Adrianin veisuja, olen oikeasti nukahtanut lattialle niitä kuunnellessani :D

   Poista
 5. Minäkin kiitän musavinkistä! Aina välillä muistuu mieleen, että ai niin näitä rentoutumismusiikkeja piti ettiä, ja yleensä moinen unohtuu samantien (eikä mulla ole kuin yksi intiaanilevy). Nämä kuulostaa just sopivilta syvävenytykseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit:) Mä oon kanssa katellut jossain kaupoissa vaikka just noita etnisiä tai muita rentoutumislevyjä, mutta oon sitten skipannut ne paremman tiedon puutteessa, kun niitä ei yleensä voi kuunnella. Tarttisin kyllä levyinäkin tällasia, kun youtubesta pitää aina ite vaihtaa biisi xD

   Poista
 6. Oi Adrian von Ziegler! Yksi lempisäveltäjistäni. Olen itse aivan rakastunut hänen musiikkiinsa, etenkin Requiem ja Across Acheron leivyihin. Monilla hänenlaisillaan säveltäjillä/kokoonpanoilla jotkut kappaleet on venytetty liian pitkiksi ja käyvät tylsiksi. Von Zieglerillä ei onneksi ole sitä ongelmaa. Niin ja esimerkiksi Nox Arcanalla (niin mahtava kokoonpano kuin onkin) tuotanto hieman toistaa itseään, mutta Zieglerillä en ole tätäkään havainnut. Pointsit siitä hänelle. Aivan uskomatonta muutenkin, että herra on lähes kokonaan itseoppinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kaikesta :) Täytyy olla aikamoinen palo musiikkiin, että jaksaa ylipäänsä tehdä näinkin paljon monipuolista musiikkia, joka ei ole samanlaista kun muilla ja se tunnelma tempaa mukaansa ihan totaalisesti. Kauheasti tämän lähemmäs täydellisyyttä ei pääse!
   Requiem on omakin suosikkini. Mortualia on kanssa ihana, mut sen kanssa pitää olla varovainen, kun kuuntelin sen yksi päivä läpi kokonaan ja rupesin itkemään kaikkea mahdollista xD Se suru on saatu niihin sävellyksiin niin syvälle että se tuntuu, vaikkei siinä edes lauleta mitään.
   Jonkun elokuvamusiikki-pestinkin mies on saanut fb-päiviystensä perusteilla.

   Poista