sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Purple Brainstorm

Oho, satiaistaivas meni ja täytti jossain vaiheessa vuoden. Heittäydytäänpä analyyttiseksi sen kunniaksi! Höystettynä uudella tukkavärkillä.

 Eihän tossa muuta uutta ole, kuin värillinen etutukka, mutta tarpeeksi uutta minulle kun olen tässä jo pari vuotta täysblondina  kärvistellyt :D Tykkään tuosta muuten, mutta tuo violetti sinertää liikaa, eli pitääpä seuraavaan satsiin sujauttaa tippa punaista.
Tuon saman toteutan myös myöhemmin vihreillä rastoilla ja etutukalla.

Miten ollaan edistytty? No postausten laatu on vähän parantunut, kun olen vihdoin löytänyt sen linjan minkä mukaan haluan suurinpiirtein tätä pitää :) Tästähän piti tulla alunperin ihan pelkkä käsityöblogi, mutta ainakin tykkään itse lukea sellaisia monipuolisempia blogeja, jossa on persoona mukana.
En myöskään koe elämäni olevan niin mielenkiintoista, että pitäisin kahta eri blogia:D Ihmissuhde-tms-avautumistekstit menevät livejournalin puolelle. Vähän mielipiteettömäksi tämä on tietysti jäänyt (tykkään itse lukea muiden kärkkäitä tekstejä), niin pitää varmaan pyrkiä jatkossa vähän ottamaan kantaa asioihin!

Lukijoitakin on jopa kertynyt, ja te olette kerrassaan ihania ihmisiä kommentteinenne ja blogeinenne<3

   Moi mul on 2 numeroo liian pieni paita, haittaakse? Käytiin eilen Satun kanssa kiertelemässä UFFeja kun oli euron päivät, saatiin 7 tuntia kulumaan siihenkin hommaan... pääasiassa löysin kyllä oikean kokoisia rytkyjä xD

Tästä blogista on ollut mulle ihan käsittämättömän paljon hyötyä. Hommat valmistuu vauhdilla, kun on pieni liekki perseen alla että tänne täytyy saada uutta tekelettä tms näytille, muuten en varmaan sais yhtään mitään aikaiseksi.
Saan myös tässä ohessa toteuttaa muitakin rakkaita harrastuksiani, kuten valokuvausta ja kirjoittamista. Harmittaa ainoastaan se etten keksinyt tätä aiemmin :D
Tämä on jollain tasolla auttanut mua myös tyylini etsinnässä.

 
                                  2011                                                                  2012

Viime keväänä näytin vielä hyvin tavikselta, koska keräsin tuolloin vielä rohkeutta laittaa edes kuiturastoja päähäni, kun pelkäsin näyttäväni liian erikoiselta (!). En myöskään meikannut kovin paljoa, toisin kun nyt. Tietysti aina välillä tulee edelleen tylsäilykausia, kuten varmaan kaikille, mutta pyrin minimoimaan ne :D

Oon muuttunut tässä vähän päälle vuoden aikana muutenkin enemmän kun koskaan siis luonteeltani. Olen erityisen iloinen siitä että musta on tullut vähemmän kiltti. Kuinka inhoankaan nykyisin entistä, ylikilttiä itseäni!! Sitä joka haki kaikille muille kuunkin taivaalta, sitä joka laittanut yhtään hanttiin, kun poljettiin maahan.
Tosin tästä johtuen saan nykyisin melkein varoa, ettei hiilly ihan joka juntille joka asiasta :D Ette arvaa miten pelkään, että jossain tulevassa luokkakokouksessa kilahdan ja lahtaan jonkun, håhå... Pitäis kyllä opetella antamaan myös anteeksi.
Tosin siitä pidän huolen, jos joskus saan lapsia, että opetan ne panemaan myös hanttiin jos joku käy päälle. En halua niille ainakaan samanlaista kouluaikaa kuin mitä itselläni oli.

Oon myös puoliksi huomaamattani ruvennut karsimaan tiettyjä, kuluttavia ihmissuhteita ja keskittymään niihin, joista molemmat osapuolet saa pääosin hyvää mieltä. Autan ystäviä enemmän kuin mielelläni, ja olen iloinen siitä että olen luotettavan ystävän maineessa, mutta olen kyllästynyt esim sellaiseen, että kitistään kaikesta vaan kitisemisen ilosta. Siis, kun ihmisillä on ongelmia, ja sitten on niitä "ongelmia", joita kehitetään siksi että saa kitistä mahdollisimman paljon. Neuvoja on aivan turha yrittää antaa, koska niitä ei oikeasti edes haluta; "en mä kuitenkaan osaa", jne. Se on pelkkää negaamista ja huomionhakua, joka ei johda mihinkään :/

Kaikillahan on huonoja päiviä, mutta jos joka ikisestä päivästään maalaa ihan itse huonon jo valmiiksi, niin ei se elämä siitä ainakaan parane. Olosuhteista riippumatta ihmisellä on vapaus valita, miten suhtautuu asioihin, tämän tajuaminen on tehnyt ainakin minusta noin 100% onnellisemman :) No niin nyt alan kuulostamaan joltain vtun life coachilta, let's move on :D

Toinen karsittava ihmisryhmä on "ystävät", jotka kerta toisensa jälkeen jättää pulaan (kerran jopa hengenvaaralliseen pulaan), ja muutenkin kaikki arvostus ystävyydestä on tipotiessään. Sanat puhuu yhtä ja teot toista. No onneksi näitä ihmisiä oli vain yksi, tosin sitäkin kestin melkein 20 vuotta ennenkuin tajusin, että ei ehkä oikeasti kannata :'p

Itsetunto on muutenkin varsin iloinen asia, sillä voin sanoa viimein jotakuinkin päässeeni eroon myös yli-mustasukkaisuudestani, joka oli tuhota koko parisuhteeni. Victory! En olisi itse jaksanut itseni kaltaista ihmistä, mutta onneksi mursu jaksoi vaikeimman yli ja nyt on hieman helpompaa:)
Toiveita blogin suhteen saa aina esittää, postausten aiheet jne <3

Haluaisin myös kovasti vaihtaa bloginimeäni, mutta en keksi mitään hyvää, mikä ei kuulostaisi väkisin väännetyltä. Suvi on niin pliisu eikä siihen todellakaan sovi mikään etuliite. Hermo menee xD No täytyy yrittää keksiä jotain. Sen lisäksi banneri on ihan susiruma, pitääpä pyytää Jenniltä apua ;)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Translation:
My blog just got older, yay. Well, it's only one year old, but still :D I just compared my very first pictures and texts, and I can say that my posts have had a little bit more quality. And so did my looks, as you may notice from pictures.

Sorry, I have no energy to translate all that stuff from my head, but briefly; I'm also nowadays very different by my nature too, and I'm happy to say that I'm not so over-kind anymore. I hate to think what kind of wimp I was before.
I've also started to eliminate those relationships from my life, which have caused more bad feelings than good. Why to waste your life for people, who leaves you in distress time after time.

My blog name may also change after I've figured what kind of name it could be :D

12 kommenttia:

 1. Hieno homma miten paljon olet edistynyt! Mulla on kanssa ollut aina ylikiltteys ongelma ja oon ottanu iha liikaa kaikilta vastaan, en oo osannu pitää puoliani ja vaikka sanoa ei. Nyt on asiat muuttuneet ja olo on paljon parempi! Just senki takia, että oon pistänyt kaveripiiriä vähän uusiksi, pois on jääneet henkisesti kuluttavat kaverit joilta tosiaan ei ole tullut yhtä paljoa takaisin kuin mitä on tullut annettua.. lupaukset ei oo sama asia kuin sen tekeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa! Mikään ei oo ärsyttävämpää, kun suuret puheet ja olemattomat teot. Mäkin oon kyllä valmis tekemään kaikkeni ystävyyden eteen (kuten tosta 20 vuotta kestäneestä säädöstä voi päätellä), mut vasta nyt tajuan et kaikki ei sitä ansaitse. Parempi keskittyä niihin hyviin ystäviin, vaikka niitä olis tyyliin vain yksi, niin sekin on arvokkaampaa kun monta huonoa:)

   Poista
 2. Ihana lilapää <3
  On se itsetunto sellainen salakavalakaveri, että jos sille hieman tilaa antaa, niin se kasvattaa ainakin sitä negatiivista ajattelutapaa oikein vauhdilla. Ja siitäkös sitä onkin karmeeta päästä eroon, kaikki on sen jälkeen tuskan ja kovan työn takana. Todella hienoa kuulla, että oot saanut käännettyä itsetunnon kurssin oikeaan suuntaan! :)

  Ja tänne vaan ideoita, teen ton bannerin sulle ihan mielelläni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Joo, en taida olla ainoa itsetuntomörkö-potilas :D Ei siitä varmaan kokonaan pääsekään eroon, mutta kunhan se pysyy jotenkin hallittavissa, niin vähän helpottaa elämää. Esim mstasukkaisushan sinänsä on ihan normaalia kun välittää toisesta, mutta jos se hallitsee elämää niinkun mulla tuppas olemaan, niin vähän huonompi homma.
   Ihanaa jos pystyt auttamaan! Kunhan keksin jonkun hyvän itse ottamani kuvan, niin kilautan sulle ;) Tai siis kilautan kyllä jo varmasti ennen sitä (piknikille tms!)

   Poista
 3. Oi ei apua! Nyt tuli pieni piikki peppuun, kun oon varmaan ainoita ketä oot tuntenu yli 20 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöljä xD Kyllähän me nyt onneks ollaan aina osattu ongelmamme selvittää tavalla tai toisella! Ja joo saitkin jo infoa kenestä puhuin :D

   Poista
 4. Paljon onnea blogisi yksivuotispäivän johdosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitoksia <3 *puhaltaa virtuaalisen kynttilän*

   Poista
 5. tukkasi on vaan edelleen niin kovin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ihan kiva saada vähän väriäkin kehiin pitkästä aikaa.

   Poista
 6. Sulle löytyis haaste mun blogista! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, teen sen jossain vaiheessa! :)

   Poista