perjantai 25. toukokuuta 2012

Q & A


Yksi tällainen on vielä tehtävä, kun sain Heidiltä niin kivoja kysymyksiä ^^ Musta on mielenkiintoista lukea ihmisten vastauksia näihin, nyt kun tämä haaste pyörii kaikissa blogeissa. Sellaiset perus ruksi-tms-gallupit on ihan kamalia enkä ainakaan itse laita postauksiini sellaisia, mutta tämä on kivaa vaihtelua:) 

Kaikki paitsi merkitsemäni kuvat on googlesta. 

1. Millainen on mielestäsi hyvä/mielenkiintoinen blogi?

No itse seuraan lähes kaikenlaisten gootahtavien / rokahtavien ihmisten blogeja, mutta on myös monta poikkeusta. Mielenkiintoinen persoona omalla tyylillä ja juuri hänen näköisellään blogilla iskee. En nyt osaa sen tarkemmin määritellä kun se riippuu täysin tilanteesta.

Kaikki vähänkin kädentaitoja omaavat bloggaajat kiinnostaa mua erityisesti - jokainenhan nyt osaa ostaa jotain ja esitellä sen blogissaan, mutta kaikki ei osaa uudistaa tai tehdä itse ;) Siis ihmisten löydöistä on kyllä tosi kiva lukea, mutta ihan joka ikisen sukkaparin ja deodorantin esittely on musta vähän tylsää.

Mitä laadukkaammat kuvat sitä kiintoisampi blogi. Tekstiä on tietty myös hyvä olla ja siihen on hyvä sekä sisällöllisesti että kieliopillisesti panostaa :D Ei tarvitse olla mikään Shakespeare kunhan siitä punaisesta langasta nyt jotenkin saa kiinni.
Rakastan erityisesti hieman räväkämpiä persoonia ja mielipiteitä! Tosin pelkkä ainainen ragetus ei ole kovin kiinnostavaa.
Lisäksi tykkään, että mieluummin vähän harvempi postausväli kun liian tiheä. Se vähän laskee tasoa jos jonkun on lähes joka päivä "pakko" postata jotain diipadaapaa, koska sitten ne mahdolliset ytimekkäämmät tekstit vaan hukkuu sinne sekaan.
 
2. Lemppari vaatemerkit?


Mun kaapissa myllertää niin sekalainen sakki, että paha sanoa. Hommaan pääasiassa vaatteeni second handina, eli on ihan sattumaa mitä sieltä tulee. No jos en olis näin köyhä niin shoppailisin lähinnä Cybershopissa ja EMP:lla, eli sanotaan vaikka suosikeikseni ne merkit mitä niistä saa :D


3. Kerro 10 asiaa jotka haluat toteuttaa elämäsi aikana? Voi olla ihan pieniäkin asioita. =)

-Matkustaa Venetsiaan ja/tai Japaniin.
-Saada pitkät punaiset hiukset (omat, ei lisäkkeet)
-Muuttaa maalle tai edes saada oman mökin
-Mennä naimisiin (?)
-Saada vakityötä (mieluummin nyt heti, kiitos)
-Opiskella puusepäksi
-Laulaa jossain bändissä, edes jossain pienessä (not gonna happen, mutta kuitenkin se olisi kivaa koska rakastan laulamista:D)
-Oppia soittamaan pianoa paremmin
-Noitaantua eli oppia kaiken mahdollisen siihen liittyvän
-Perustaa oman ompeluyrityksen


4. Seuraava ostoskohde?

Rainbown katkarapuja, oon ihan riippuvainen niistä! Rupesin karppaamaan kun en meinaa enää mahtua vaatteisiini, katotaan nyt miten toimii.
Niin ja satiininauhaa mun "keskiaikais"mekkoon, jonka juuri sain sitä vaille valmiiksi:)

5. Mitkä asiat ovat tärkeimmät elämässäsi?


Kaikki perus kliseet: ystävät, mieheke, vanhemmat ja isovanhemmat, terveys, se että saan toteuttaa itseäni henkisesti, tyylillisesti ja taiteellisesti.


6. Koskettavin hetki elämässäsi?

Tulee nyt päällimmäisenä mieleen se kun jouduin hyvästelemään kissani Wilman. Olin juoksuttanut sitä lääkärillä kun se oli tosi apea eikä syönyt. Sitten yksi päivä se alkoi kaatuilemaan, niin vein sen eläinsairaalaan päivystykseen. Verikokeiden jäkeen minulle kerrottiin, että sillä on vakava diabeteksesta johtuva myrkytystila, ja se olisi armeliainta lopettaa saman tien koska hoitokeinoa ei ole, ja kun se jo oli muutenkin aika vanha.
Halusin vaan juosta pois, mutta tiesin olevani Wilmalle velkaa sen, että olen sen kanssa loppuun saakka. Sille pistettiin piikki, ja pitelin sitä täristen sylissä ja katsoin kun ystäväni nukahti ikiuneen, kykenemättä käsittämään sitä.
Muistan kun kävelin sieltä ulos sen tyhjän kopan kanssa ja tuijotin laskevaa aurinkoa. Taisin itkeä kaksi päivää lattialla maaten, onneksi poikaystävä edes pakkoruokitsi minua... Moni ei ymmärrä miksi edes suren tätä, mutta ei lemmikki ole mulle vain eläin. Onneksi se tulee aina välillä uniin moikkaamaan minua <3
Olen oikeastaan iloinen ettei mulla ole sen jälkeen ollut lemmikkejä, koska vaikka kissakuume on suuri, en halua kokea tuota samaa uudelleen. Ryhdyn sitten mieluummin vaikka sijaiskodiksi.7. Lemppari vaatekokonaisuus tällä hetkellä? Kuva olis plussaa. ;)


Tää nyt on vähän random kun mulla on useita lemppareita, mutta kelvatkoon tämä. Sukkiksia käytän aina heti kun sää sallii yhdistettynä hameeseen, mekkoon tai shortseihin. Mustavalkoraitaan on kauhea himo, sain nuo sukkikset juuri postissa ja tyksin^^ Yläosista tuo musta repale-keijukaistoppi on tällä hetkellä suosikki. Demonian Slush-popot on myös melko uusi rakkaus jotka vihdoin sain itselleni.
Mun päässä on myös iso raitakukka joka erottuu huonosti.


8. Kaverisi ulkomailta tulee ensi kertaa Suomeen. Mitä paikkoja esittelisit hänelle kaupungissasi?

Riippuu tietty ihan kaverista, mutta... Baarikierros Kalliossa voisi olla pop :p Jos tykkää enemmän nightclubbailusta niin joku DTM ehkä. Veisin sen syömään vaikka Pihatonttuun tai Vegemestaan. Ja kai se olis tuonne Stadin keskustaan muutenkin vietävä, jos ei shoppaamaan niin kattelemaan random nähtävyyksiä. Sitten mentäis vaikka tuohon Aurinkolahden kallioille juomaan skumppaa.

9. Mielenkiintoisin kirja minkä olet lukenut?


Tän hetken suosikki on Maan Lapset<3 Aika harvoin innostun kirjoista ylipäänsä, mutta tuo sarja kyllä liimaa mut nojatuolin nurkkaan tunneiksi.

10. Voitat 10 000e arvonnassa bileiden järjestämiseen. Millaset niistä tulisi? Teema, mahdolliset esiintyjät jne.

Huhhuh, hirveät paineet :D Ainakin naamiaisteema olisi aivan ehdoton. Ehkä fantasia, keskiaika tai Disney.. ! Ne järjestettäis jossain Turun tai Hämeen tms linnassa. Vähän raskaampaa, kuitenkin biletykseen sopivaa musiikkia, joku hyvä DJ koko illaksi. Turmion Kätilöt ainakin esiintymään, ja tietty Prodigy jos rahat riittäis. Kaikenlaista boolia ja muuta juominkia olis tarjolla, ja paaaaljon hyviä kasvisruokia jos ne mun bileet olisi, näyttäisin miten hyviä ja monipuolisia ne voi olla ;)


 11. Kiinnostaako osallistuminen bloggaajien miittiin paikkakunnallasi jos sellainen järjestetään?

Kyllä periaatteessa, jos olisi joku jonka kanssa mennä edes samaa matkaa tai jonka tunnen jotenkin valmiiksi - yksin en uskalla lähteä kun olen tällanen ujopiimä, vaikka ihmisiin tutustuminen kiinnostaakin.

4 kommenttia:

 1. Rupesi itkettämään tuo tarinasi Wilmasta :( Lemmikistä luopuminen on ihan hirveää. Itsellä tosin kaikki ne hyvät hetket yhdessä korvaa menetyksen tuskan, joten kolme kisua täällä... En enää osaisi kuvitella elämää ilman lemmikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku ymmärtää <3 Totta, kyllä ne hyvät hetket voittaa lopulta:) Mulla vaan varmaan menee aikaa siihen, kun tuostakin on "vasta" vuosi aikaa. Meiän perheen koira kuoli 2009, ja oikeastaan nyt vasta pystyn muistelemaan kaikkia hyviä hetkiä ilman mitään kyyneliä.
   Toivottavasti vielä joskus saan itsekin kissan, nyt on avokin allergia esteenä.

   Poista
 2. Kiitos kun jaksoit vastaiila, oli mielenkiintosta lukea. =) Olit nähny paljon vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itellesi kysymyksistä, oli kiva vastailla ;)

   Poista