lauantai 2. kesäkuuta 2012

Wigged


Rakastan mustia hiuksia. Omaa kuontaloa en kuitenkaan uskalla mustata kun himo tähän blondiin iskee aina jossain vaiheessa, joten keksinpä tuossa taannoin tällaisen mahottoman hyvän idean hommata musta peruukki^^ Tämä hiusten kasvatus on niin kertakaikkisen mälsää puuhaa, että jotain piristeitä on keksittävä.


Huutonetistä löytyi tämä Kanekalon-kuituperuukki vähän käytettynä. Maksoin tästä tietoisesti hieman enemmän kuin perus tiimarimuovikrääsä-peruukista, koska ajattelin ihan oikeasti käyttääkin tätä vapaa-ajallani, joten halusin reuhkan näyttävän edes etäisesti aidolta. Kyllähän tämän peruukiksi tunnistaa jos vähän katsoo, mutta itse tykkään ettei tämä ollenkaan paha ole, varsinkaan jos jonkun päähineen tähän iskee hämäysmielessä seuraksi. Tuo Amsterdamista ostettu lätsä sopii tuohon suorastaan loistavasti.

Liikaa wappuperuukki-kiiltoa tällaisesta saa myös jonkin verran pois hiuspuuterilla ja/tai kuivashampoolla.

Sainpahan poikakaverinkin leuat loksautettua sijoiltaan, kun se tuli kotiin ja mulla oli tämä päässä :p


Minua on itse asiassa kalvanut lievä fobia peruukkeihin liittyen, kun kerran joskus 14-vuotiaana ollessani eräässä virolaisessa putiikissa hypistelin ja sovittelin jotain hienoa peruukkia haaveillen sellaisesta, ja myyjä riuhtaisi sen päästäni niin että varmaan puolet omastakin tukasta lähti, saatesanoilla "SINÄ EI OLE KALJU ELI SINÄ EI TARVITA PERUUKI!!!" Ei siis mielestäni kovin kummoiset kaupantekotaidot. Nyt kun tuosta kymmenen vuoden takaisesta traumasta olen jotenkin päässyt yli, tajusin että ei kai se peruukki oikeastaan ole sen kummempi lisäke kun vaikkapa kuiturastat tai klipsipidennykset :D

Mulle on kyllä joku sanonut joskus, että tällainen kylmän pikimusta väri ei sovi minulle, mutta rohkenen olla täysin eri mieltä. Olo on mitä mainioin tämä päässä. Huomatkaa esim harvinainen, karmaiseva hymypanostus kuvissa :D
Säästin parhaan viimeiseksi, haha xD Piilottakaa lapsenne, Syöjätär on täällä!

En kyllä lähtisi tuon näköisenä ulos, vaikka jollain kierolla tavalla tuosta lookista pidinkin. Musta huulipuna herättää aina vähän ristiriitaisia tunteita, niin tulipahan kokeiltua nyt sitäkin.
Kyseinen huulipuna ja silmissä näkyvä vihreä luomiväri ovat INGLOTista, josta on hyvää vauhtia tulossa yksi suosikkimerkkini. Eivät kuulemma käytä edes eläinkokeita! :) Tuotteissa tuntuu olevan normaalia paremmat pigmentit, hintakaan ei päätä huimaa ja noissa liikkeissä on myös aina ollut tosi ihana henkilökunta. Voin siis suositella kaikille.

Onnea vielä valmistuneille! Kävin itse vaan moikkaamassa Satua koululla (valmistui pukuompelijaksi, kuten mä), eikä onneksi tarvinnut lähteä edustamaan mihinkään. Huomenna tosin äidin synttärit, mutta niissä nyt ei juuri tarvitse edustaa.

Iloista viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Oih, nämä mustat hiukset sopivat sulle ihan mielettömän hyvin! Ja kyllä, minusta voisit pistää itsesi ulkosallekkin tuon näköiseksi mitä olet tuossa viimeisessä kuvassa :)Musta huulipuna sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia <3 Pitää vissiin uskaltautua käyttämään tuota mustaa punaa (?) jatkossakin. Sen kanssa pitää vaan olla niin tarkkana, että huulista tulee symmetriset, kun muuten näyttää vähän... höpsöltä :D

   Poista
 2. Komppaan edellistä, voisit hyvinkin lähteä ulos tuossa vikan kuvan lookissa, todella kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ehkä joku päivä uskaltaudunkin ulos moisessa tällingissä:D Oletin vaan itse näyttäväni korppikotkalta, kun en ole tottunut noin mustaan lookiin.

   Poista
 3. Kyllähän mustat hiukset sulle sopii! Nättiä! :)

  VastaaPoista