sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Heaven's got a plan for youTämäKIN postaus tarjoilee teille alastoman totuuden sijasta täysiä tälläytymiskuvia, kun muutama uusi lempivaate ja asuste ovat kertakaikkiaan juuttuneet päälleni

Hattu on niinkin yllättävästä paikasta kuin Tiimari, taisi maksaa huimat 3e. 
Tuota Spin Doctorin hametta kyttäsin pitkään, ja osui vihdoin Kuopiohallin markkinoilla silmään. Tuohan oli jo päälläni edellisissä kuvissa ^^
Kaulurillinen pusero taas löytyi Ofelian kirppispuolelta, ku juoksin sen sunnuntaina nopeasti läpi.Mutta koska pelkkä ulkonäkö ei riitä, teroittelen myös pieniä aivonrippeitäni muutaman haastavan kysymyksen kanssa :) Tuon varsinaisen Award-tehtävän olen jo tehnyt ja antanut eteenpäin, mutta nämä kysymykset olivat niin kivoja, että tässäpä tulee.

Nämä ensimmäiset minulle antoi ihanainen Demonita.

1. Kappale, josta kukaan ei uskoisi sinun pitävän?
Hoho, tämä kaappi pursuilee luurankoja. Esim. moni voisi ihmetellä, kun radiosta kajahtaa tämä Swedish House Mafian biisi ja juoksen pistämään volyymit kaakkoon.
Lisäksi saatan luukuttaa kotona vaikka suuresti rakastamaani Sturm und Drangia tai vaikka jotain vanhaa kunnon E-Typeä.. :') En tykkää rajoittaa itseäni, vaan kuuntelen kaikkea mielialan mukaan!

2. Nautitko ruoanlaitosta? Kerro bravuureistasi, jos sellaisia on.
Kyllä! Ennen olin tosi laiska kyökin puolella, mutta toi mies on jotenkin innostanut mut ruuanlaittoon. Monesti kokkaillaan yhdessä jotain enemmän tai vähemmän onnistunutta. Tykkään kokeilla erilaisia vegeruokia, ja kaikkea aasialaistakin on tullut opeteltua.
Muffineita ja cupcakeja olen myös leiponut paljon.

google
 .
3. Onko sinulla joitakin neurooseja?
Oletan että tässä tarkoitetaan jotakin pakkomielteitä. Luettelin niitä aikaisemmin täällä, sieltä voi lukea kun en nyt ole onnistunut kehittämään mitään uusia neurooseja :p

4. Jokin teko/päätös elämässäsi jota nykyisin kadut?
En hirveästi mitään, mutta oon kyllä menneisyydessä kohdellut joitakin ihmisiä tavalla, jota he eivät ansainneet. Kadun sitä, että mulle haluttiin pelkkää hyvää ja itse heitin vain kuraa takaisin silkkaa tyhmyyttäni. Mutta oon myös saanut vastaavasti huomata, että kaikki mitä teet toiselle palaa sinulle takaisin…!

5. Löydätkö itsellesi kaupoissa pyöriessä helposti ostettavaa vai oletko yksi epätoivoisista pyörijöistä ja tuntuu ettei kertakaikkiaan saa mitään aikaan?
”Perus”kaupoissa en nykyisin kiertele juuri ollenkaan, koska olen löytänyt internetin ihmeellisen maailman :D Sieltähän löytää aina kaiken mitä tarvitsee! Mun tarvii tosi harvoin lähteä etsimään mitään tiettyä, jos ei alusvaatteita tms lasketa, koska mun varastot täydentyy ja tyhjentyy jotenkin automaattisesti.
6. Mitkä asiat elämässäsi tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi?
Se että saan oppia koko ajan uutta, ja mulla on juuri nyt kaikki maailman resurssit tehdä kaikkea mikä oikeasti kiinnostaa! No siis rahaa vois kyllä aina olla vähän enemmän, mutta muuten xD Ja tietty ympärilläni olevat ihmiset.


7. Oletko teoreettinen vai käytännöllinen ihminen ja kuinka se näkyy sinussa?
Ehdoton käytäntöihminen, en opi muuten kuin tekemällä. Teoriatunnit oli amiksessakin ihan täyttä tuskaa, kun en kerta kaikkiaan saa mitään irti siitä, että joku heittelee kalvoja piirtoheittimelle. En yksinkertaisesti edes kykene seuraamaan sellaista tuntia mistä puutuu kaikki interaktio, ja jossa täytyis vain istua ja kuunnella. Mikäli persoona ei sitten ole hyvin mielenkiintoinen, mutta kovin harva on.

8. Pidätkö tavarat järjestyksessä vai oletko tahtomattasikin sotkun keskellä eläjä?
No tuota... Entinen kämppis lähti lätkimään suurelta osin siksi kun se ei kestänyt mun epäjärjestelmällisyyttä, ja tää mieskin meinaa välillä polttaa päreet täällä. Ja olisitte nähneet mun yhden yksiön, jossa perussotkun lisäksi oli kissoja… Kaveritkin jo muistelee sitä paikkaa ”lämmöllä”. Oon kyllä nyt alkanut panostamaan tähän asiaan ja arvostamaan siisteyttä, koska oon vihdoin tajunnut että ainakaan toisen ihmisen kanssa asuessa ei voi ihan elää kun pellossa. Nykyään täällä on melko -tai joskus jopa hyvin siistiä.

9. Jos saisit mennä mihin tahansa ravintolaan ja tilata suosikkiruokaasi niin minne menisit ja mitä todennäköisesti tilaisit?
Kyllä mä menisin johonkin sushibaariin, ja tilaisin semmosen lajitelman jota kukaan ei jaksais syödä ikinä koskaan missään

google
 .
10. Millainen olisi unelma-asuntosi ja missä se sijaitsisi?
Sellain vanhanaikaishenkinen asunto metsän/muun luonnon helmoissa järven rannalla Perus suomijunttiunelma. Tosin sen rakennuttaisin ja sisustaisin hieman erityyliseksi kun perus punainen tupa, siitä tulis kunnon haltiajööttikämppä.

11. Asuste, jonka voi useimmiten nähdä ylläsi?
Hopeinen pentakoru kulkee lähes aina mukana, muuten asustepuoli on harmillisen minimissä. Tosin leveitä patellavöitä (niitä vyötärölle laitettavia) käytän myös aika paljon.Sitten siirrytään arvon Belsissalta saatuihin kysymyksiin ^^

1. Onko sinulla keskeisiä päämääriä elämässä? Jos on niin mitä?
Sen kun tietäis... Varmaan tää menee henkisen rauhan ja tasapainon saavuttamisen puolelle. Että sais elettyä elämäänsä sillä lailla että täältä vois lähteä hyvillä mielin, tulee se hetki sitten koska tahansa. Ei ihan niin helppo tavoite x)

2. Mikä on sinulle tärkein itseilmaisun muoto?
Mulla on aika monta. Tietty ompelu ja kaikki käsityöt yleensä antaa mulle kaikkein eniten (ja joskus jollekin muullekin), mutta rakastan myös laulamista ja liikkumista enkä voisi elää ilman niitä.
Aion esim. vihdoin toteuttaa yhden pitkäaikaisen haaveeni, ja mennä sirkuskouluun
Kunhan ensin saan venyteltyä tän rautakangen niin, että taivun edes johonkin suuntaan ja opeteltua itsekseni pari perustaitoa, muuten ole mitään järkeä mennä sinne :D3. Mistä ulkonäköpiirteestäsi pidät eniten?
Luonnostaan vihreistä silmistäni. Olen myös siitä harvinainen tapaus, että tykkään pisamistani :D Niitä voisi olla enemmänkin!

4. Mainitse yksi lempiartistisi ja miksi pidät hänestä?
Olen rikkinäinen levy, ja sanon Adrian von Ziegler. Hän ensinnäkin säveltää sellaista musiikkia joka muutenkin on lähellä sydäntäni, ja vielä tekee sen niin täydellisesti ja monipuolisesti että ei voi olla rakastamatta.
Seuraan Adriania myös fb:n ja bloggerin kautta, ja mies vaikuttaa muutenkin harvinaisen fiksulta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä. Ja luovalta, hän on jopa kehittänyt oman kielen :D

5. Nykyään on puhuttu paljon ihmisten tarpeesta muokata ulkonäköään. Hyväksytkö kauneusleikkaukset? (Perusteluja kehiin!) Entä mitä mieltä olet hiuspidennyksistä, keinorusketuksesta, värillisistä piilolinsseistä yms? 
Voisi kai sanoa että hyväksyn, koska jokainen (täysi-ikäinen) on vapaa tekemään vartalolleen mitä tahtoo ja se tuskin on keneltäkään toiselta pois. Okei, en itse menisi mihinkään kauneusleikkaukseen ja minusta monet botoxilla täytetyt ihmiset ovat hieman huvittavan näköisiä, mutta antaa niiden olla :D Se on jännä, että moni tuomitsee nämä kirurgiset toimenpiteet, mutta luin jostakin tutkimuksen, että jos ne olisivat ilmaisia, niin suurin osa ihmisistä kyllä menisi suurennuttamaan rintansa tms!
Tosin mielestäni on todella surullista tehdä näin radikaaleja muutoksia vaan siksi, että näyttäisi esim. miesten silmissä paremmalta tai että säilyisi ikuisesti nuorena - se kun ei ole mahdollista. Itsetuntoa ei voi paikata silikonilla tms, mutta ei kai toisaalta myöskään uusilla kengillä tai kalliilla vaatteilla? Kaikki me lopulta jollain lailla tätä harrastamme.

Omistan itse hiustenpidennyksiä ja värillisiä piilareita, koska ne ovat minusta hienoja ja helppo+harmiton tapa lisätä tyyliinsä juhlavuutta. Ehkä olen vaan kasvanut ja elänyt sellaisessa ympäristössä, missä nämä asiat ovat enemmän sääntö kun poikkeus. Monet bodymodification-jutut lävistyksineen ja tatuointeineen ovat musta todella hienoja, vaikka niitäkin voisi pitää melkoisen radikaalina kehon ja ulkonäön muokkauksena.

6. Kerro kauneusihanteestasi ja heitä esimerkki kauniista ihmisestä?
Annan nyt itselleni luvan käsitellä tätä kysymystä vain ulkonäkökannalta;)

Minua viehättävät sellaiset kontrastia omaavat, dramaattisella ja kohtalokkaalla tavalla kauniit ihmiset, joilla on vahva oma tyyli. Tämähän nyt voi toteutua vaikka miljoonalla eri tavalla, mutta annan nyt muutaman esimerkin siitä mitä tarkoitan.Sofi Oksanen. 

Tarja

Dita von Teese
Chris Pohl (Blutengel)

Kat von D 

7. Uskotko yliluonnolliseen? Miksi/miksi et? Jos uskot niin millaista uskosi on?
Tuo yliluonnollisuus on kiintoisa termi. Jos jokin yliluonnollisena pidetty asia alkaisi tapahtumaan vaikka toistuvasti, niin silloinhan siitä tulisi "normaalia"? Tuo luonnollisuuden käsitehän kertoo oikeastaan vaan ihmisen käsityskyvyn rajallisuudesta. Itse uskon että on olemassa eri ulottuvuuksia/maailmoja/ mitä ikinä, ja kaikki täällä koostuu energiasta, joka vain muuttaa muotoaan. Se energia on täysin luonnollista, vaikka ihminen ei kaikkia sen ilmenemismuotoja ymmärräkään. Eli oikeastaan en usko yliluonnolliseen ;)

8. Mainitse taideteos, joka viimeksi teki sinuun suuren vaikutuksen? Kerro miksi?
Mä olen vähän tällaisen "kevyemmän" taiteen ystävä, mutta seuraan kyllä monia kuvataiteilijoita. Kaikki synkkä, goottiromanttinen, (ja varsinkin steampunk -tai sirkushenkinen) taide sykähdyttää aina, viimeksi lämpenin näiden taiteilijoiden kuville:


Carina Grimm. Tekee samantapaisia kuvia kun vaikka Victoria Frances. (Nainen tekee myös Adrian von Zieglerin kaikki kuvitukset, kun sattuvat seurustelemaan).


                   MissTigri. Nämä kuvat on jotenkin ihanan sensuelleja.

Ja taideteokseksi nimeän myös Imaginaerum -elokuvan, se teki muhun erittäin suuren vaikutuksen ja liikutti syvästi
 
9. Millainen on hyvä blogi?
 Jos nyt tiivistäisi perusasiat, niin monipuolinen mutta ei sekava. Kirjoittajansa näköinen. Sisältää sekä tekstiä että (mielellään hyvälaatuisia) kuvia. Selkeälukuinen. Sellainen, jonka eteen kirjoittaja oikeasti näkee hieman vaivaa ja kirjoittaa asioita suoraan sydämestään - feikkiys kyllä paistaa läpi.

10. Mainitse yksi ihailemasi henkilö? Miksi juuri hän?
Ehkä vähän väsynyt vastaus, mutta sanon Cesar Milan :D Ihan vaan esimerkkinä. Ihailen kaikkia jotka tekevät käytännön työtä eläinten tai luonnon puolesta ja valistavat muita ihmisiä.

11. Kykenisitkö tappamaan ihmisen? Jos et niin miksi? Jos voisit niin millaisessa tilanteessa?
Niinpä niin.. se että "haluaisi" tappaa jonkun ei tarkoita että oikeasti pystyisi siihen. Varmaankin kaikki vihoissaan ovat joskus toivoneet jonkun kuolemaa,  mutta ne seuraukset mitkä siitä teosta saisi kantaa koko loppuelämänsä eivät välttämättä ole ihan sen väärti.
Mutta kyllä, jos rakkaitteni henkeä uhattaisiin, niin olisin kyllä täysin valmis heidät pelastaakseni vaikka kärsimään itse vankilatuomion ja tuskin edes kaduttaisi.


~~~~¨~~~~

Huh, menipäs tuossa kauan. Vielä olisi kysymyksiä mutta vastailen tuonnempana niihin. Mukavaa joulunodotusta kaikille  

12 kommenttia:

 1. Oi, ihana Suvi <3 Kiva postaus :)
  Möö, meidän kuwakin on päässyt mukaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos möhmöhh ♥ Tottakai se pääsee, goottilapset haudalla ansaitsee paljon palstatilaa :'D

   Poista
 2. Olet kaunis ja ihana oli lueskella noita vastauksiasi. Tästä tuli hyvälle tuulelle :) Tällasta bloggaamisen pitäisi olla aina, ei Nelly-kollaaseja ja kahvikonearvontoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että pidit ♥ Mäkin tykkään lueskella ihmisten vastauksia tällaisiin kysymyksiin, siinä oppii aina uutta muista ja tällä lailla saa ilmaistua mielipiteitään aika monipuolisesti :)

   Poista
 3. Oih, jälleen upea asukokonaisuus! :) Ja muutenkin todella kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehusta ♥ Asu on kyllä tänhetkinen lemppari, tosin tota hattua pitäis vielä kehdata käyttää asunnon ulkopuolella :D

   Poista
 4. Tosi kaunis asu! ^^ Pakko sanoa, että tosi hyvin vastailit nuihin kysymyksiin, ja varsinkin tuo viimeinen olisi ollut sellainen, jonka itse olisin kokenut hankalaksi. Puit hyvin sanoiksi sen, mitä itse mietin saman kysymyksen lukiessani Belsissan blogin puolella. :) Hyviä kysymyksiä olivat kyllä myös kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Mielellään näihin vastailee enemmän tällä lailla "kunnolla", kun siihen perinteiseen joo/ei/emmätiiä -tyyliin x)
   Tuo viimeinen oli kyllä hankala, mutta ajattelin sitten kuitenkin olla rehellinen :D Onneksi tilanne on aika epätodennäköinen, toivottavasti ei tarvitse ketään päästää päiviltä kuitenkaan vaikka kuinka roisto oliskin..:D

   Poista
 5. Kuulet tätä varmaan usein, mutta koska olen uusi seuraaja niin saan sanoa: sulla on todella kauniit kasvot!

  Ja kysymyksien vastauksia oli hauska lukea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos kohteliaisuudesta ♥ Ja mukavaa kun löysit tiesi tätä lukemaan ;)

   Poista
 6. Huhhuh, mikä "pakkaus" oletkaan. Äärettömän viehättävä neitokainen. Onneksi löysin blogisi! :--) Inspiroivaa luettavaa ja sinulla on kyllä hyvä maku kauniina pitämiesi henkilöiden suhteen. Chris Pohl<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, kiitos!! Mukavaa että tykkäät ♥ Ja samat sanat sinulle ;)
   Chrisiä kattelee kyllä ilokseen, siitä ei mies kaunistu :D

   Poista