keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Made for Walking


Jee, Suvillekin omat Spiket! :D Vähän köyhän miehen versioina, mutta kelpaa.
(Postaus tulee hieman myöhässä kun otin nuo kuvatkin jo kesällä, mutta laitetaan nyt eetteriin kuitenkin.)

Korkkareissa on vähän sama vika kun korseteissa - kauniita, mutta kovin epämukavia. Korsuja sentään pystyn käyttämään, mutta mun kaaliini ei uppoa, että kenkä (jonka tarkoitus on mun mielestä kävellä), estää sinua liikkumasta kunnolla.

Kunnes löysin kiilakorot. Rakkaus alkoi viime talvena kun kokeilin talvikenkiä jossa oli kiila, ja pystyin kävelemään niillä koko talven ihan ongelmitta. Kiilojen ulkonäkö aiheutti ensin ristiriitaisia tuntemuksia, mutta nykyisin pidän siitäkin.

Kesäkiilat on olleet haussa jo alkukeväästä, hakukriteereillä mustat ja vähän jotain koristetta, ja tarpeeksi hyvät yksilöt löytyivät juuri Spirit Storen alesta.


Näiden tekemiseen tarvitsi vain perusmustat kiilat + rei'ittimen + irtoniittejä + hieman vapaa-aikaa.
Olen huomannut, että niiteillä kuorrutettuja tekeleitä on ilmestynyt ihmisten blogeihin ja katukuvaankin - ja mikäs sen tyylikkäämpi ja helpompi ratkaisu!

Toivoin, että niittien avulla nämä muistuttaisi edes vähän niitä Abbey Dawnin himokenkiä jotka monilla teillä (onnekkailla) on :D Eikä edes muistuta, mutta tuli niihin silti vähän lisää särmää.
Harkitsen vielä näiden vuoraamista kokonaan niiteillä, mutta en ole ainakaan vielä jaksanut tilata lisää. Voisin hommata semmoisia pidempiä ja terävämpiä niittejä.
Jotain hopeista ketjua näihin voisin myöskin lisätä vielä:)

~~~~~~~~~~~~

Loppuun Heidiltä aikapäiviä sitten saatu kenkähaastesysteemi, kiitos!

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?


Kirpputorilta löysin nuo viininpunaiset korkkarit. Maksoin niistä huimat 3e ja koristelin ne itse noilla ruseteilla. En jostain syystä voi vastustaa vihreitä enkä viininpunaisia kenkiä ♥


2. Lempiparisi, väri, koko?

Se vaihtelee koko ajan, mutta tällä hetkelläöööö... Nuo niittikengät, ja sitten nämä vihreät maiharityyppiset syyskomistukset. Haluaisin samanlaiset viininpunaisena, mutta maksavat liikaa ;__;
Kokoni on 38 ja 39 välissä, yleensä käytän 38.3. Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?

Tosi teräväkärkiset kengät on musta jotain aivan järkyttävää, oli malli sitten saapas tai avokas. En jotenkin voi sietää tällaisia:D Yhdistettynä vielä johonkin tosi "villiin" väriin tai kuosiin... EI!


4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?

Hmm, mä en ole niin kenkäfriikki, että ihan hirveitä summia niihin upottaisin. Jos olisi rahaa käytettävissä, niin parisen sataa, mutta täytyy olla sitten melkoset kalossit :D Juuri tässä haaveilen kaksistakin syys/talvikengistä, mutta ne molemmat maksaa yli 100e, joten odotan ja elättelen toivoa että ne halpenee...

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?


No jos kenkä hajoaa lopullisesti, heitän pois, muuten käytän hamaan loppuun saakka. Jos taas olen erehdyksessä hommannut sellaiset korkkarit tai muut hienommat kengät, joilla en pystykään kävelemään, myyn tai annan ne samantien pois. En mä hyviin kenkiin kyllästy koskaan, ja niitä voi aina huoltaa suutarilla jne:)

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?

Tietysti. Kengät on ihan vapaata riistaa, kuten kaikki muukin materia! Ei kyllä ole tullut tämmöistä tilannetta vastaan, kun mulla on niin eri maku kun kavereilla (eivätkä he muutenkaan ole mitään nipoja, että tuskin niitä haittaisi).

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Jos "hienommista" kengistä puhutaan, niin joko platformeilla tai sitten kiilakoroilla. Kuitenkin että jalka ei väänny tai muljahtele mitenkään lailla hassusti. Tietysti kaikkein mukavintahan se on hyvin pienillä koroilla tai ihan tasapohjaisilla, omaan jalkaan muotoutuneilla rönttäkengillä:D

8. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?


No juuri ne Abbey Dawnin nämä piikikkäät, ihanat kiilakorot. Myykää joku ne mulle koossa 38, kiitos!
Myös ne punaiset pitkävartiset maiharit haluaisin.

Haastan juuri sinut, joka nyt luet tätä, eli hopihopi, kopioi omaan blogiisi - tahdon nähdä teidän kenkäsuosikit ja inhokit! ;)


Translation

I've always hated heels, because they're probably the most unpractical thing in the world. Shoes you can't even walk with? Until I found wedge-heeled shoes last year, and walked with them whole winter without any problems! Love-love-relationship was born.

Found these ones from Spirit Store, and they're everything I wished for my summer wedge-heels: black with decoration-rivets I added. So they're almost like those cool shoes I desire from Abbey Dawn, if you know which ones I mean :P

tiistai 20. marraskuuta 2012

It's Christmas time in Hell - Mustia tonttulakkeja!

...Täältä niitä saa!

♥ Päivitetty 2016 ♥(Pikku)joulukausi lähestyy! Kiristääkö tonttulakki nuppia ikävästi? Eikö paloautonpunainen oikein ole värisi? Kyllästyttääkö esiintyä kaikki joulunpyhät samanlaisissa lakeissa kun kaikki muutkin, tai oletko jopa kokonaan vailla kyseistä asustetta? Ei hätää, tässä on tilaisuutesi! :D

Mustan puuvillalakin ihanan pehmoisella tekokarvareunuksella ja lumipallo-pampulalla (mustalla tai valkoisella) saat itsellesi hintaan 15e / kpl + postikulut 2e!
Voin laittaa lakkiin pallukan tilalle myös esim. kulkusen, niin toverit löytävät sinut myös pimeässä ;)


Tai ehkä haluat jonkun muunlaisen custom made -lakin eri värisenä tai koristeisena? Surruttelen kyllä sellaisenkin kasaan;) (tosin pienellä mahdollisella lisähintavarauksella riippuen onko minulla materiaaleja valmiina).

Lakki on tarkoituksella tehty hieman väljemmäksi kun monet lajitoverinsa, jotta mahtuu jos jonkinmoinen rasta/peruukkipehkokin sisään, kuten allekirjoittaneella.
Ja tämähän siis käy vallan mainiosti sekä tonttutytöille että pojille!

Lakkipajalle saat yhteyden tämän kommenttiboksin lisäksi osoitteessa satiinitaivas@gmail.com. Postia vaan tulemaan ja joulumieli on aivan taattu! x)

Ilmoitus ei vanhene!


   ~~~~~~~~~~

maanantai 12. marraskuuta 2012

Imaginaerum

Palataan lauantai-iltamiin, jotka vietettiin loppuunmyydyllä Hartwall-Areenalla Nightwishin parissa. Lipulla ei ainoastaan päässyt keikalle tsekkaamaan uutta kokoonpanoa, vaan lisäksi näkemään Imaginaerum -leffan ensi-illan joten kattaus oli vähintäänkin lupaava.

Suoraan meidän isänpäiväkekkereiltä lähdin peruukki hulmuten napsimaan kavereita kyytiin ja kohti Pasilaa (sen jälkeen kun äiti oli halunnut ottaa musta miljoona kuvaa koska oli niin kauhean jännää, että käytän peruukkia... eh).
Huomattiin saaneemme hyvät paikat yläistumakatsomon eturivistä, ja nautittiin koko täydellisestä illasta aivan täysin siemauksin.Steampunk-Marco  ♥Koko keikka oli alun Taikatalvi-pimputuksesta asti yhtä juhlaa ja ilotulitusta! Floor on aivan käsittämätön pakkaus lauluäänestä lavaolemukseen, niin valoisa ja ilmeikäs (olisitte nähneet esimerkiksi Scaretalen), oltiin kaikki ihan ratkeamaisillamme riemusta. Olen niin onnellinen että Nightwish on löytänyt noin täydellisen laulajan bändiinsä ja toivon ettei hän koskaan lähde! Se ilo loisti myös muun bändin esiintymiseen.
Ja Floorin kanssa Nightwish sai esitettyä tuolla sellaisiakin helmiä kun Planet Hell  ja Ghost Love Score ♥ Hän täyttää Tarjankin saappaat ihan 6-0, sanokaa mitä sanotte:)

Keikan yhteydessä oli myös kaikkea muuta nannaa, kuten Pekka Kuusisto soittamassa viulua, palavien keppien kanssa tanssivat akrobaatit Arabesque -biisin aikana ja keikan päätteeksi areenan katon täytti ihan oikea ilotulitus :D Lisää tätä, mä sanon.
Kuvani eivät ole maailman parhaita kun pokkarini vetelee viimeisiään, mutta laitan muutaman onnistuneimman.


Sitten se Imaginaerum...
Keikan loputtua Marco ja todella sympaattinen ohjaaja Stobe Harju pitivät pienen ja kauniin puheen, jonka jälkeen sali pimeni ja elokuvan alkumusiikin lähtivät soimaan.

Kuvat ovat googlesta/ Solar Filmsin sivuilta. Voi luoja että Marco on kuuma tuossa kuvassa :D Teen tuosta kyllä taulun.


Jokaisen on nähtävä tämä upeus omin silmin. En siksi aio kertoa juonesta mitään.

Saatiin lukuisten kanssaihmisten kera koota itseämme leffan loputtua pitkä tovi, ennenkun päästiin edes ovesta ulos siltä parkumiselta.Voi herranpieksut.
Myönnän etten odottanut juonelta oikein mitään, joten siksikin tuo sen vaikuttavuus tuli ihan lekalla naamaan.

Kyseessä on äärimmäisen koskettava elokuva, puhumattakaan siitä visuaalisesta kauneudesta, kekseliäästä tarinasta ja symboliikasta. Eikä juuri mistään kliseisyydestä ollut tietoakaan, vaikka pelkäsin.
Menkää katsomaan!! Teatteriin siis ilman muuta. Ymmärrätte sitten miksi :') Itsekin menen varmasti uudestaan.
Ja kuinka kummallista olikaan, että kun yleensä leffateatterissa supistaan ja rapistellaan... Niin tuolla oli Hartwall-areenallinen, eli sellaiset kymmenentuhatta ihmistä, aivan hiirenhiljaa ja hengitystään pidätellen. Paitsi lopputekstien ilmestyttyä koko areena puhkesi liikuttuneena seisten huutoon ja aplodeihin ♥

Hienoa että tän kaiken massan keskellä osataan vielä tehdä vaikuttavia leffoja. Stobe & Tuomas on neroja.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

In masks and gowns we haunt the street, and knock the doors for Trick or Treat!


Yksi vuoden paras juhla on taas rymytty kunnialla läpi, mutta palataan vielä toki ajassa taaksepäin tunnelmakuvien muodossa.

Paraatipaikka oli siis meidän kaksiossa, vieraita tuli mukava kourallinen ja pidot oli (kuulemma) onnistuneet :D Löydettiin ihmisten kännyköistä ja muualta mm. hupaisia seura -ja juomapelejä, joiden kanssa aika kului rattoisasti toisiimme tutustuen ja jopa hieman kyseenalainen turkinpippuriboolikin saatiin latkittua tyhjäksi.

Koristelussa onnistuttiin mielestäni paremmin kuin aikaisempina vuosina, Jenni ropelsi kaikki kämpän kolot täyteen krääsää parveketta myöten ♥ :) Tuon vessakyltin säilytän kyllä tuossa ympäri vuoden, kun on niin komea!
Näistä itse leipomistani kakuista olen kovin ylpeä, koska en ole koskaan ennen koskenutkaan marsipaaniin, eikä näihin tullut kun muutama reikä :D Tuo musta kakku on vähän täynnä tomusokeria, mutta hämähäkinverkon kanssa tuo näyttää lähes tarkoitukselliselta. Jack-kakku oli puolestaan vegaaneille leivottu.
Tarjolla oli myös mm. aivomuffineja ja kurpitsapiirasta.


Boolissa killui zombiekäsi! Näitä käsijääpaloja saa tehtyä helposti; kertakäyttöhanska vaan täyteen vettä, vähän elintarvikeväriä sekaan, tiukka solmu ja pakastimeen.


Tehtiin itse vessapaperista tällaisia valuvia feikkikynttilöitä, jotka bongasin alunperin Karoliina Kalman blogista. Teippauksen jälkeen niihin valutetaan (kuuma)liimaa, värjätään sitten halutun värisiksi ja tietysti tuetaan jollakin, me täytettiin nämä pienillä kivillä ja liimattiin vielä pahvipohjalle. Ja kannattaa käyttää tietysti paristotuikkuja, eikä ottaa tällaista paloturvallisuusriskiä niin kun me :'D


Näihin söpöihin kummituksiin sain puolestaan idean ihanasta Shadow Life -blogista. Näihin tarvitsee vaan jotain wanhaa lakanaa, narua, napit tms silmiksi sekä jotakin pääntäytettä, itse käytin jämäpumpulia.

Ihmiskuvia tuli harmillisen vähän, kun oltiin niin keskitytty seurustelemaan, mutta kai se on ihan hyvä merkki..!

 Jannalla miun ompelema kaapu, ja ihana Jenni Morticiana


                                                 Tuosta kuvasta tuli jotenkin... pelottava xDKiitos kaikille osallistuneille! Ensi vuonna taas :D
 

Sunnuntaina kauhuteema ei suinkaan päättynyt, vaan paineltiin Jennin kanssa kalmistoon iltakävelylle. Siellä oli uskomattoman kaunista ja aavemaista, kun suuri kynttilämeri vaan loisti usvaisessa pimeydessä ♥
Hautausmaiden tunnelma on jotenkin kauhean rauhallinen ja lohdullinen. Ja miten kauniisti niitä hautoja voikaan koristella.
Yritin löytää vaariani tuhkalehdosta, mutta tuo Malmin hautuumaa on sen kokoinen että yritys epäonnistui - kuten aina. Ehkä mä joku kaunis ilta onnistun viemään sinne sen perhanan kynttilän. Täytyy ehkä samalla viedä monen vuoden edestä, jos paappa löytyy :D Jätin sitten Jennin mummon haudalle omanikin.


Lopuksi aivan ihanaa aavemusiikkia levyltä, joka soi juhliemmekin taustalla. Nauttikaa pimeistä illoista ja kynttilöistä!