tiistai 17. syyskuuta 2013

Fountain of Youth

... ja samalla epämääräinen liuta julkaisematonta kuvamateriaalia kesän varrelta iloksenne :DOlen tuntenut vuonna 2013 itseni noin kymmenen vuotta nuoremmaksi, mentyäni työllä ja tuskalla mukavuusalueeni ulkopuolelle. Olen lähtenyt, vaikka olisi joka kerta tehnyt mieli jäädä kotiin. Vaikka kuinka olis pelottanut.
Vierivä kivihän ei sammaloidu ^^

Okei, en siis ole iällisesti kovin vanha, mutta en byrokraattisesti enää nuorikaan. Se aiheuttaa jostain syystä välillä omituisia kriisejä, minkä johdosta tämäkin teksti nyt syntyi :D En osaa sanoa onko mulla nyt sitten kahden -vai kolmenkympin kriisi, kun ikäni on siinä puolivälissä. No sama se.

Jossain Lintsilläkin meinasin juosta joka jonosta viimehetkellä pihalle, mutta sitten kun sain mentyä laitteiden kyytiin, lentoon lähtö oli vanha ja samalla niin uusi tunne. Kuulostaa tosi nössöltä ja tuo nyt oli vaan esimerkki, mutta nyt kun uskalsi tosiaankin elää tämän kesän, niin se on kyllä työn ja tuskan arvoista ♥


Nuuksiossa, eikä ketään missään ♥

Olen myös sitä mieltä, että vanhuus tulee sisältäpäin, niinkun nuoruuskin! Monet keskittää kaiken energiansa vain ulkonäköön, ryppyjen (ennenaikaiseen) silotteluun jne - ja sitten pään sisältö on kuitenkin täynnä kalkkia, mielikuvituksettomuutta ja rajoja.
Lapsenmielisyys on avain onneen! Tätä ei voi liikaa korostaa.

Viimeksi tajusin päivitellä omia haaveitani, kun juttelin 10-vuotiaan serkkuni kanssa. Hänelle koko maailma on avoinna ja täynnä vaihtoehtoja. Mutta sama koskee meistä jokaista! Ei ikä ole este millekään, muualla kun meidän pään sisällä.


Kun kerran on webkamera..!


Näin jotain pyöristyttävää?


Metsäkuvien helmiä

Ystävät pitää nuorena, se nyt on selvä. Mitä hullumpia ihmisiä ja ideoita, mitä enemmän naurua, sen parempi! ♥ Seura tekee kaltaisekseen :D Jos saan pitää nykyiset ystäväni, en saletisti kuole ikinä!

Erästä suosikkiani lainaten:

"Ilman leikkivää lastaan ihminen kivettyy, muuttuu totiseksi ja kovaksi. Ilman leikkiä kukaan ei jaksa, eikä kenellekään maistu, ei vaikka olisi kuinka paljon rahaa ja valtaa hyvänsä. Mutta leikkivälle kaikki sujuu kuin tanssi, eikä hänellä ole ikinä hädän päivää."
-Tommy Tabermann
Sometimes you just have to DERP

Joidenkin mielestä lasten seura (tai niiden hankkiminen) pitää nuorena. Voipi olla, mutta toisaalta... Noh, Nemi tässä havainnollistakoon :


Olen onneksi aika hyvin onnistunut luopumaan muiden odotusten mukaan elämisestä. Uskon sen olevan vahingollista ja ennenaikaisesti rappeuttavaa! Kaavamaisuus sopii joillekin, mutta ei ainakaan minulle. Sen hyväksyminen auttaa huomattavasti ja jos joku muu ei valintojani hyväksy tai ymmärrä, niin kauniisti ilmaistuna fuck it ;)

Se tästä aivopieruilusta. En tiedä saiko kukaan tästäkään taas mitään tolkkua. Mutta joka tapauksessa: Älkää tekään kasvako liian aikuisiksi!! ;)

Palailen parin viikon päästä, koska suuntaan viikoksi Rodokselle juhlistamaan iskän 60-vuotisuutta! Joka ei siis kuulemma sekään ole ikä eikä mikään ;)
Näihin kuviin ja tunnelmiin!


Hi,

Slew of unreleased pictures for you from this summer ^^

I've been thinking lately, what is the limit of being young and becoming "adult". Burocratically speaking I'm not young anymore, and this has been causing weird, personal crises :D 

Sometimes we're all lazy and want to stay in our pretty little omfort zone - and that's what I've tried to avoid every time I can, because that's sure the fastest way into early aging. 

So, what kind of things instead are good to keep you young? 
I think childish way to see the world is the main key. Last time I realized to update my dreams was when I chatted with 10 years old girl o_O If the whole world is open for her, but why not for me also! The age is not a block, anywhere else than in our own heads.

The other important thing are friends ♥ If I'm lucky enough to keep my current buddies, I propably won't die at all :D The more laugh, insanity and goofy ideas, the better!

Have a nice weekend, I'll be back in couple of weeks. The plane will take me away to Rhodos, to celebrate my 60-years old father! Which is by the way not a bad age either, I've heard :D See you after that, I'll return with lot of pics.

10 kommenttia:

 1. Ahahah mitä kuvia! :D hajosin kun näin ton web-kameran taltioiman kuvan...

  Oon ylpeä meistä, että ollaan todellakin eletty tää kesä täysillä <3 eikä ihmisten koskaan pitäisikään kadottaa lapsenmielisyyttään, se jos mikä pitää meidät nuorena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli pakko laittaa se kun sille repeää aina.. :D

   Ikuiset lapset ftw ♥

   Poista
 2. Hihi..niin se vaan on, että asenne ratkaisee, ei se ulkokuori, vaan se mitä sieltä sisältä loistaa. ^__^

  Ikä on vaan numeroita ja ei todellakaan kannata elää muiden odotusten mukaan, tekee vaan skurbaa itselleen! On muuten syytäkin olla ulpeä siitä, että oot päässy mukavuusalueen ulkopuolelle! Mahtavaa!! :D

  Iihanat kumpparit!! ♥

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenne tosiaankin on se juttu! Ihailen niin paljon ihmisiä, jotka ei suostu luopumaan omasta jutustaan, vaikka kympit kolisee ikämittariin ^^) Siihen pyrin miekin!

   Kumpparit on jees, käytin niitä lähinnä kuvauspaikasta toiseen siirtymisessä tuolla metässä, mutta saivat hieman kuvatilaakin :D ♥

   Poista
 3. Voi miten ihana ja hyväntuulinen postaus!!^^ Tuo on niin totta, että lapsenmielisyydestä ei pitäisi koskaan luopua!! Joskus olen itse syyllistynyt siihen ajatukseen että "onko tämä nyt vähän noloa tällä ikää tehdä tällästä" mutta ONNEKSI olen tullut hyvin pian järkiini ja elänyt juuri niin lapsellista elämää kuin olen itse suinkin haaveillut!!^^ Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se että vanhemmat ihmiset tulevat sanomaan "etkö voisi jo aikuistua ja luopua noista lapsellisista tilpehööreistä/käytöstavoista yms." öö EN!!!=D

  Tuntuu että monilla on se käsitys että kun on ns.aikuinen, se tarkoittaa sitä että pitää käyttäytyä huumorintajuttomasti, ei voi hullutella ja sekoilla, ja että täytyy nipottaa joka ikisestä asiasta!! Olen nähnyt eri työpaikoilla paljon sellaisia noin 40-> olevia naisia jotka ovat elämäänsä kyllästyneitä, ei ole mitään huumoria, ei voi iloita jostain ihan päättömistä jutuista, kaikkea pitää kritisoida kovin rajulla otteella... ja itsekkin olen kuullut tämän tutun lauseen "ei enää tällä iällä voi tehdä tätä ja tuota.." Miksi ei?? En ainakaan itse halua muistella vanhana tuvan keinutuolissa sitä mitä jäi tekemättä ja miten rajoittunutta elämää elin!! Muistot lego-harrastuksesta, metsissä kirmaamisesta ja muuten vain hulluttelusta lämmittävät paljon enemmän mieltäni!!^^

  Voi, oikein mukavaa reissua sinulle!!^^<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mahtava kommentti! Ei mitään lisättävää ♥ (Ihan kun aivot toimisi muutenkaan enää tän koulupäivän jälkeen xD)
   Tosiaan ONNEKSI jotkut osaavat ja jaksavat säilyttää sen lapsen mielen, eivätkä uppoa siihen harmaaseen massaan, jossa liian moni tarpoo elämänsä loppuun asti. Let's keep rocking!!

   Poista
 4. Olen täysin samaa mieltä! Ikä on vain numeroita eikä numeroiden pitäisi estää sinua tekemästä asioita, joita rakastat! Minä luovuin jo kauan sitten siitä että eläisin niin kuin muut olettaa; en tee lapsia, pukeudun röyhelöihin, en tressaa huomisesta enkä säästä sukanvarteen. Toisaalta mummu on mulle sanonut että on aina tienyt etten mie tee lapsia :D joten kai sitä jonku oletuksen mukaan on elänyt xD
  Isi on meille joskus sanonut että ei ikinä kannata kasvaa "aikuisesksi", koska aikuiset on tylsiä. Koskaan ei ole liian vanha oppimaan uutta eikä ihminen ole koskaan valmis; aikuinen.
  Toisaalta minusta aikuinen ihminen on sellainen joka ottaa vastuun omista tekemisistään ja elää sen puiteissa niinkuin itse haluaa.
  Muiden mielestä aikuinen on varmaankin juuri tämä elämäänsä kyllästynyt, huumorintajuton, läskisoosilla ja potuilla elävä iskelmänkuuntelija, jonka suurinta hupia on lauantaisauna ja kylmä keppana. Silloin tällöin mennään perheen kanssa lomalle Kanarialle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin - monille varmaan tulee mielikuva, että jos ns. kieltäytyy aikuistumasta, niin ihminen on sitten kauhea epämääräinen hulttio joka ei ota vastuuta mistään :D Ei sen nyt ihan niinkään tarvitse mennä! Elämästä saa nauttia täysillä vaikka oliskin duunit ja perhe ja ties mitkä asuntolainat... Mulla nyt ei ole näistä mitään, enkä kyllä valita xD

   Voih, oispa mullakin tuommonen mummo! Se on sitä mieltä, että ihminen on ikäloppu jos ei viimestään kaksvitosena perusta perhettä... eh. Se vaan täytyy tietyissä asioissa tuottaa läheisille pettymyksiä, kuten just tässä lapsijutussa. Ihmisen ihmisarvo ei tosiaankaan ole kiinni siitä, lisääntyykö jo tähän valmiiksi tupaten täyteen maailmaan!

   Aih, tuo viimeinen virke olis ehkä suurin painajainen xD

   Poista
 5. Kiva kirjoitus! Toisaalta yhdelle asialle ikä laittaa stopin, nimittäin jos välttämättä haluaa biologisia lapsia. Ja kun on lapsia, niitä ihan pienimpiä ei saa raahattua millekään maailmanympärysmatkoille ja yksinolo ja itsenäinen tekeminen kyllä kärsivät kun lapsen kanssa pitää pienenä oikeasti olla.

  ...Siis itselläni ei ole lapsia mutta sivusta seuranneena on tosi raskasta kun vaikka se lapsi on ihana niin joskus haluaisi tehdä asioita yksin, mutta kun ei saa hoitajaa niin ei onnistu. Siinä väsymystilassa varmaan helposti tuppaavat vaihtoehdot kaveta.

  Ja siksipä ei ole minullekaan lapsia ihan heti tulossa, tykkään pitää mailmani avoimena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että jossain vaiheessa riski jäädä lapsettomaksi kasvaa. Toisaalta olen nähnyt melko iäkkäänä vanhemmiksi tulleita, jotka ovat pärjänneet oikein hyvin ^^ Siis toki jos tietää että haluaa lapsia niin kannattaahan ne ajoissa "tehdä".

   Yksi syy myös miksen itse halua lapsia, on justiinsa se mitä näen nuorten ja vähemmän nuorten vanhempien parhaillaan kokevan; sitten maailmassa ei oikeasti ole juuri muuta, kun se lapsi. Koko kaveripiiri pahimmillaan (tai parhaimmillaan?) muuttuu kokonaan! Itse olen ehkä niin itsekäs, että moinen tuntuisi lähinnä painajaiselta :D Tiedän että monen elämän tarkoitus on jatkaa sukuaan, mutta itsellä on ihan erilaiset haaveet ainakin toistaiseksi ^^

   Poista