tiistai 18. helmikuuta 2014

Eleven

Tämän jo tutuksi tulleen 11 asian haasteen (jonka olen jo aikanaan tehnyt) sain hiljattain Belsissalta, kiitos :)
(Pahoittelut muille jotka viime vuonna haastoitte myös, osa luonnoksistani ja kysymyksistänne hävisi :( Saa laittaa uudelleen linkkiä, jos muistatte näin tehneenne ♥)

Faktojen keksiminen on kivaa, joten vaikka olen jo tehnyt tämän enkä haasta ketään eteenpäin, niin ikävystytän/viihdytän teitä lisäfaktoilla aivojeni syövereistä!♣ Suosikki Disney-prinsessani ovat Jasmine ja Pocahontas! Jälkimmäisellä on pesukarhu ja kaikki! (En kyllä ottaisi John Smithia... Aladdinin voisin.) Seuraaviin naamiaisiin harkitsen jompaakumpaa, mutta toteutus on kyllä tosi haastavaa ilman että ratkaisu näyttää tosi halvalta, enkä ole tarpeeksi tummakaan. Let's see.


♣ Rämpytän liikennevaloissa sitä nappia aina, kunnes se vaihtuu. Pyörän selässä suorastaan nojaan siihen. Monet ovat valmiita repimään pääni irti tämän tavan takia :D Ja tiedän kyllä ettei se vaihdu yhtään sen nopeammin - mutta kun on tilaisuus vähän rääkätä koneita, yleensä käytän sen. Äskenkin koulutin vähän kiukuttelevaa tietokoneen hiirtä, niin johan rupesi taas toimimaan! En ehkä ole ihan henkisesti tasapainossa...

♣ Haluaisin suuresti vaihtaa sukunimeni äitini puolelle, koska se nimi on nykyistä kauniimpi, mutta en kehtaa, kun pelkään sitten isäni loukkaantuvan. No, ehkä joskus pääsen naimisiin ja saan jonkin kivan sukunimen!

♣ Katson kaikki keikat yleensä kameran läpi, mikä aina harmittaa jälkeenpäin, kun huomaan keskittyneeni koko keikan ajan vain asetusten säätämiseen. Enkä silti yleensä saa saaliikseni edes yhtä onnistunutta kuvaa.

♣ Olen ihminen, joka on melko helposti vietävissä, taivuteltavissa ja johdateltavissa, hyville ja pahoille teille..:D Pidän tätä kuitenkin pääosin hyvänä juttuna, tuleepahan kokeiltua kaikkea enemmän ja vähemmän fiksua elämässä. Jonkinlainen järki on aina pysynyt päässä kuitenkin.

*hytistys!*

♣ Paria poikkeusta lukuunottamatta, en kommentoi uudestaan blogeihin jossa kommentteihin ei vastata. Olen niin p*skantärkeä xD Musta bloggaaminen on ennenkaikkea interaktiivista tai ainakin pitäisi olla. Vastaamatta jättäminen näyttää siltä, että lukijat on aivan samantekeviä. En voisi kuvitellakaan olevani itse vastaamatta (paitsi random mainostuksiin). Tulee myös tahaton Mr. Burns -reaktio, jos huomaan että tällaisten blogien kommentit vähenevät...

♣ Haaveilen omituisista esineistä, kuten viulusta tai isosta sellosta. Voisin keräillä kaikkea tarpeetonta vain koristeeksi tai kuvausmateriaaliksi. "Onneksi" ei ole tilaa millekään isommalle.

♣ En kehtaa lukea lehtiä kampaajalla, vaikka haluaisin. Se vaan tuntuu jotenkin tosi härskiltä! Varmaan kampaajan mielestä näyttää vielä törpömmältä, kun istun tuolissa vaivaantuneesti kiemurrellen enkä tiedä mihin katsoisin. Onneksi en käy kampaajalla kun max. kerran vuodessa.

♣ Päässäni alkaa heti kiehua, jos edessäni kassajonossa oleva henkilö ei laita sitä välikapulaa ostostensa jälkeen :D Olen joskus jopa haastanut riitaa tästä tyhjänpäiväisestä asiasta, vaikka maailmassa olisi ehkä oikeitakin ongelmia johon käyttää energiaansa..! Ja sitten kaiken lisäksi unohdan itsekin joskus laittaa sen ja sitten hävettää, kun takanani oleva luulee, että olen moukka!

♣ Karvista lukiessani teen niistä automaattisesti pääni sisällä myös "Garfield minus Garfield" versiot - saan tuplanaurut hullun Eskon kustannuksella!

♣ En voi sietää urkumusiikkia, tai urkuja ylipäänsä. Jos kirkkoonkin joudun, niin heti nousee niskavillat pystyyn, kun se mölinä kajahtaa ilmoille. Jos erehdyn naimisiin, niin urut saavat kyllä olla hyvin vaiti siinä toimituksessa, mielellään myös silloinkin kun arkussa makaan :DBelsissan kysymykset:

1. Millaisia huippuhetkiä elämässäsi on ollut? Mainitse pari!

No, nämä mieleen tulleet nyt on enemmänkin kokonaisuuksia kun hetkiä, mutta sallittakoot.

Matkustelu on ollut tosi huippua ja sitä haluaisin tehdä enemmänkin. Päällimmäisinä ensimmäinen Tanskankietoreissu ystävän kanssa, ja Euroopan liftausreissu silloisen poikaystävän kanssa. Kun matkaat autobanalla vieraassa autossa 200km/h etkä todellakaan tiedä mihin päädyt, siinä todellakin tuntee olevansa elossa!

Jossain päin Saksaa

Vanhojentanssit, vaikka niistä nyt onkin ainakin sata vuotta. Se aika, se vuosi ja ne päivät olivat vaan eräitä elämäni onnellisimpia ^^ Meidän porukka oli mahtava, ja sai käydä kampaajalla, meikata ja pukeutua hienoon pukuun ja heilua isossa salissa kuin oikeissa tanssiaisissa! Käytiin myös pienemmällä porukalla tanssimassa erikseen vanhustentaloissa ja oli hienoa huomata, kuinka iloiseksi he tulivat.
Tähän liittyy myös sellainen hedonistinen oheismuisto, että kun poistuin hieman ajoissa kenraaliharjoituksista puku päällä ja laskeuduin metroportaat alas, niin koko asemallinen ihmisiä hiljeni ja tuijotti minua sieltä alhaalta. Kuului vain korkojeni kopina. Jostain hiljaisuuden keskeltä kuului vaan, että "ai mikä mekko", jonka joku vanha mies sanoi liikuttuneena. Tunsin olevani kuninkaallinen, heh!Mekko oli vuokrattu ja tykkäsin siitä ihan hulluna, vaikka väri olikin tuollainen vähän erilainen (oikeasti kultaisempi, kun kuvassa) ^^ 
Tuo kampaus oli niin tärkätty päähäni, että meni ainakin viikko ennenkuin tuo tötterö laskeutui xD
Meikkini jääkööt arvoitukseksi, koska tein sen ihan itse liian paksuilla siveltimillä... Huhhuh 


Keikka -ja festarimuistot ovat jääneet mieleen hienoina muistoina. Ensimmäinen Ruisrock 18-vuotiaana tuoreella ajokortilla. Sauna Open Air-09 jossa mm. tapasin Jennin, ja näin Kamelotin ekaa kertaa, ja pyörätuolissa istuva rampa rokkari halusi minun juottavan hänelle olutta koska olin kuulemma nätti :D The Prodigy Ruisrockissa ja se kuinka koko maa tärisi ja pomppi! Nightwishin tapaaminen viime Tuskassa ja King Diamondin keikka. Ystävien kanssa aamuyöhön asti valvominen. Näitä riittää ♥

-05 oltin nuoria ja hippejä


2. Onko sinulla suosikkibändiä tai -artistia? Useampiakin saa mainita!
Kamelot, Blutengel  ja Poets of the Fall  on aika pyhä kolminaisuus ♥ Lisäksi usein soittimistani pyörivistä manittakoot Alice Cooper, Nightwish, Rob Zombie, W.A.S.P, Turmion Kätilöt ja The Prodigy.

3. Inspiroiko joku henkilö sinua erityisesti tai ihailetko jotain? Ketä?
Tähän on mainittava inspiraation lähteenä suoskkimallini Maria Amanda ♥ Olen niiiin fani. Kuvat ovat henkeäsalpaavia ja nainen on kuin nukke! Voisin katsella näitä iäisyyden. Myöskin hyvin muuntautumiskykyinen, ja tietysti olen iloinen siitä bonuksesta, että tyyli on nimenomaan gootti/fantasiapainotteinen. Voisinpa joskus olla kameran edessä lähellekään noin hyvä!
Pictures from here ♥

4. Mistä persoonallisuuden piirteistäsi pidät eniten?
Hmm.. siitä että saan ihmiset nauramaan, joko tahallani tai tahattomasti :p
Pidän myös siitä, että olen erityisen huomiokykyinen, eli luen melkein naurettavan helposti monia ihmisiä kun avointa kirjaa ja vaistoan/tiedän hyvin pienistä asioista, jos he esimerkiksi eivät puhu totta tai jos kaikki ei ole hyvin. Ehkä tämän takia olen sekä rasittava, että myös hyvä ystävä!

5. Kuvaile ihanteellista asuinympäristöä. (Maalla, kaupungissa, järven rannalla, metsässä, millainen talo jne...)
Maalla, mutta kuitenkin alle 100km isompaan kaupunkiin, muuten saattaisin mökkihöperöityä. Järveä ei tarvitse, mutta paljon luontoa ja metsää ♥ Naapureihin vähintään ehkä kilometri. Sopivan kokoinen omakotitalo, jonka pihassa on LEIKKIMÖKKI, siitä en tingi :D
Linna jossain Ranskassa olis tietysti myös kiva, jos nyt ihan hulluteltaisiin.

6. Millaisiin juhliin haluaisit osallistua? (Teemaa tms?)

Kaikki kelpaa, kutsuja saa lähettää!! Aina täytyy itse järjestää kaikki, jos haluaa juhlat, prkl!

Ideaali ilman muuta olisivat jotkin mahdollisimman massiiviset naamiaisjuhlat jossakin hienossa ja suuressa tilassa.

Sirkusteema olisi tietysti minulle ominainen, ja siinä olisi vieraillakin monta asun toteutusvaihtoehtoa, puhumattakaan koristelusta! ♥ Olen jonkin verran jo suunnitellut sellaisia, vaikka en tiedä edes koska ne tulisi pidettäväksi..! Niiden kuitenkin pitäisi olla aika isot, että teema pääsisi oikeuksiinsa.
Vampyyriteema suurella kartanolla olisi pop, täytyykin toteuttaa joskus! Ilman kartanoa, ehkä. Ei siis pelkkä kauhu, vaan nimenomaan vampyyri, eikä mikään Twilightin perkele. Voisi valmistaa verishotteja ja kaikkea muuta hassua.
Tai Steampunk-teema olisi myös upea kokemus.
Mietinnässä on ollut myös kokonaan mustavalkoinen teema, ja Dia se los Muertos -teema.

Sitten joskus kun täytän 30, ajattelin itse pitää kunnon Disney-tai sitten nuo sirkusnaamiaiset, katsotaan mitä tässä keksii ennen sitä :Dpictures from Google

7. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
Toivottavasti hyvässä parisuhteessa, lapsettomana kuitenkin :p Vakityöpaikka olisi suotava olla viimeistään silloin, koska toivon että saisin ostettua tämän nykyisen huushollini itselleni.
Kissojen kanssa olen jollain lailla tekemisissä, ehkä jopa oma kissa on tullut taloon silloin.
Yrittäjä ainakin ajattelin olla hamaan loppuun saakka vaikka tulot pienet olisivatkin, koska rakastan ompelua!

8. Millaisia unia näet? (Esim, mustavalkoisia vai värillisiä, millaista sisältöä, arkea vai fantasiaa jne...)
Ihan mahtavia! Mun alitajunta on yksi parhaita, kuten joskus olen sanonut. Monesti niissä on esimerkiksi joitakin pölyisiä vinttejä, vanhoja esineitä ja soittimia, suuria vanhoja rakennuksia, ja henkilöitä joita en näe, mutta jotka kuitenkin ovat "paikalla".
Uneni ovat tulvillaan värejä ja symboliikkaa, joiden tulkitsemista rakastan yli kaiken ja tykkään miettiä niitä. Jos näen unta jostain tosi ilmeisestä symbolista, olen ihan turhautunut xD
Näen joskus myös suojelus"enkelini" eri hahmossa, mutta tiedän aina siitä iloisesta tuntemuksesta, että se on sama ♥

En myöskään ole unikirjojen kanssa koskaan samaa mieltä, koska ensinnäkin jokainen niistä antaa samalle symbolille eri tulkinnan, ja mielestäni jokaisen ihmisen symbolit ovat oikeasti henkilökohtaisia, vaikka niissä jotain yleismaailmallista voikin olla.

picture from google

9. Mitä ajattelet tapahtuvan kuoleman jälkeen?
Uskon Karman lakiin ja jälleensyntymiseen. Siihen että se mitä teet tässä elämässä, vaikuttaa siihen mitä tuleman pitää sitten seuraavassa. Jotkut kysyvät että "jos Jumala on olemassa, miksi hän antaa pahan tapahtua" ja minun käsitykseni asialle on juuri tuo edellinen asia, vaikka se saattaa vähän karulta kuulostaakin.
 En usko Jumalaan, tietynlaisiin jumaluuksiin kylläkin, mutta en käsitä niitä samalla lailla konkreettisina, kun ehkä monet muut.
Uskon myös buddhalaisittain että on mahdollista lopulta "valaistua".


10. Kuvaile täydellinen hetki. Joko kuvitteellinen tai todellinen.
Sellainen hetki, kun jonkun ihmisen kanssa on hetken aikaa täysin samalla aaltopituudella. Sielunkumppanuuden hetki! En tiedä mistä tuokin nyt tuli mieleen.

Tai kun onnistuu täysin jossain, minkä eteen on nähnyt vaivaa, ja saavuttaa tavoitteensa! Onnistuminen on hienoa.

11. Millaisia ihmisiä ihailet?
Positiivisia. Tämä vastaus kuulosti ärsyttävältä, mutta sellainen ihminen joka huokuu iloa ympärilleen, on todella ihailtava ja ihana! Varmaan siksi koska itse en pysty siihen jostain syystä, olen ihan kamalan kyyninen sisältäpäin, vaikka olen yrittänyt tsempata. Suomessa ei muutenkaan tapaa tällaisia ihmisiä kovin usein, mutta toisaalta sitten kun tapaa, tietää hänen olevan aidosti iloinen, monesti ulkomaillahan kaikki vaikuttavat iloisilta ja sosiaalisilta, koska mitään muuta ei ehkä haluta näyttää.
Lisäksi sellaisia, jotka panevat itsensä likoon kaikessa mitä tekevät eivätkä pelkää tehdä töitä sen eteen, millä on merkitystä.

♦♦♦

Ps. Olettehan jo kuulleet?! Musta tämä on niin kaunis sanoituksia myöten ♥


19 kommenttia:

 1. Jotenkin hauskaa ettet voi sietää urkumusiikkia :D en ole vielä koskaan aiemmin jonkun sanovan niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jotenkin puistattaa xD En tiedä mistä se johtuu, jotenkin se on niin uhkaavan kuuloista! Tavallisesta pianosta pidän kyllä.

   Poista
 2. Ihanan tarkasti oot vastannut kysymyksiin ja faktoissakin on enemmän asiaa! :) Yleensä ainakin miulla tulee vastattua suht lyhyesti, kun muuten tulee niin paljon asiaa ja henkilökohtaisempaa tekstiä. Ja muutenkin, kun on niin usein ottanut osaa haasteisiin, niin välillä tulee mietittyä viikkotolkulla vastauksia ja niitä faktoja. :)

  Ja ääh, minuu kans ärsyttää, jos bloggaaja jättää jatkuvasti vastaamatta kommentteihin, se vaan on vähän epäkohteliasta. :S Vaikka kommentteja nyt tulis kymmeniä, niin ois kiva, jos bloggaaja noteerais kommentoineet esimerkiksi kiittämällä yhteisesti kommenteista tms. Tän takii miulla on aina välillä kauheet omantunnon tuskat, jos mie en itte ehi vaikka muutamaan päivään koneelle vastaamaan kommentteihin. Tosi isoja asioita ja silleen, mutta aika merkittäviä silti ja pistää silmään niin helposti, vaikka muutamien päivien viive ei haittaa, niin kokonaan vastaamatta jättäminen on tylyä miun mielestä.

  Sirkusteemaiset pippalot ois huiput, sirkusjuhlia oon miettinyt miekin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kiva miettiä näihin vähän perusteellisempia vastauksia :) En tiedä kiinnostaako ketään muuta nämä lätinät, mutta itselle se on hauskaa ajanvietettä ja aivojumppaa xD Mulla aina jää haasteet roikkumaan luonnoksiin varsinkin jos kysymykset on vähän vähemmän inspiroivia, ja sitten vahingossa poistan ne, niin hyvä tarttua heti näihin.

   Niinpä - jos on aikaa blogata, mielestäni pitää olla aikaa myös huomioida kommentit. Kyllähän esimerkiksi MothMouthkin vastaa aina kommentteihin (mun nähdäkseni), vaikka niitä tulis satojakin! Kiitokset voi tosiaan osoittaa sitten kaikille vaikka yhdellä viestillä, tai vastata yhteisesti jos kommentit on kovin samanlaisia.
   Ja musta se on myös ihan ok, että niihin vastataan viiveellä, mutta jotkut eivät vain tavan vuoksi vastaa ollenkaan, mitä pidän outona :p

   Toivottavasti sirkusteema toteutuu :D Siulla on lapsikin, niin jotkut kivat sirkuslastenkutsut! ♥ Meikäläisellä varmaan omilla 50-vuotisjuhlilla sitten..!

   Poista
 3. Sitten kun joskus omistan kartanon jossa on urut, kutsun sinut kuuntelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tämä muistetaan ;D Veikkaan että ei ole mitään tavallista virrenveisausta luvassa!

   Poista
 4. Oww, kirkossa kun itse vielä joskus kävin (pakosta), niin itseä ärsytti taas ihmisten laulaessa virsiä se, että kuinka niiden laulusta Ässät (S-suhinat) korostui aivan liikaa! :D Tai sitten itse vain kiinnitin siihen liikaa huomiota. Mutta silti, "Sss....Swshw....Shwsh...hSss.." xD

  Nuo teemajuhlat ovat aina lähes poikkeuksetta kaikista mukavimpia! Tahtoisi enemmän ottaa osaa moisiin/järjestellä niitä. ♥ *.* Niistä saa jotenkin enemmän irti, vaikka itse hauskanpito onkin se pääasia.

  Tuo "Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen"-kohta vastaa melkolailla omia käsityksiäni myös. (Sitä miettii usein että miksi juuri itse on senhetkisessä ruumiissaan, miksi on syntynyt juuri sellaiseksi, miksi syntynyt Suomeen jne...kun yhtälailla voisi olla jossakin aivan toisessa ruumiissa (vaikka jopa jonkin eläimen, vaikka en tiedä sitten voiko ihmissielua kovin "samaistaa" eläimen sielun kanssa silleen, jos tiedät mitä yritän sanoa?), elämäntilanteessa ja vaikka toisella puolella maapalloa. Tälleen "entä jos"-jossittelulla. :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD nauroin ihan ääneen tolle, niistä ässistä tosiaankin erottuu niin ssshelkeästi ssshe kuka sshiellä ympärillä veisshaa virsshiä! Ärsyttävää :´D Tosin meidän kirkon kanttorilla on sellainen lauluääni, ettei sille pärjää kukaan. Se ei tarvitse edes mikrofonia, kun koko kirkko jo raikuu niin että ikkunat helisee!

   Teemajuhlat on pop, muffinikutsut Marie Antoinette-hengessä taitaa olla onnistuneimmat mitä itse olen järkkäillyt! Tällaisessa kerrostalossa se järjestäminen vaan jää vähän tylsäksi, kun ei oikein ole tilaa eikä varsinkaan rahaa!

   Tuollaisia tulee mietittyä kanssa, että kaipa se on jonkinlainen lottovoitto syntyä Suomeen, kun voisi ihan yhtä hyvin olla jossain Lähi-Idän slummeissa peläten joka hetki henkensä puolesta. Ainakin mun elämälle tuli joku "tarkoitus" kun sisäistin tämän ideologian - haluanko olla seuraavassa elämässäni vessaharja? Haluanko kohdella muita huonosti? EN :D
   Kiintoisa tuo eläimen ja ihmisen vertailu, en tiedä liikkuvatko sielumme samassa "kastissa"! Ja sitten jos liikkuvat, kumpi on lopulta ylempänä nousujärjestyksessä :D Tätä sietääkin pohtia!

   Poista
 5. Mua ärsyttää bloggerissa se, että se ei anna mitään ilmotusta, jos bloggaaja on vastannu hänelle kirjoittamaani kommenttiin, vaan pitää aina käydä katselemassa että onkohan vastausta tullut vai ei. :D Ja aina ei muista, että mihin on kommentoinut ja mihin ei..En tiedä sitten onko tuo korjattavissa jossain asetus-kohdassa..

  Mulla on kauhee matkakuume, ois nii unelmaa lähtee interreilaamaan pitkin Eurooppaa tai patikointireissulle vaikka Skotlantiin! Kiinnostais kans ihan Pohjoismaat... oisin kyllä varmaan tyytyväinen jos pääsisin ihan minne vaan. :D

  Oi, toi Tuomaksen biisi on kyllä ihana, mitenkähän se on saanu Don Rosan houkuteltua messiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, että mä nykyisin ainakin laitan sen verran paljon kommentteja, että en todellakaan muista mihin kaikkiin blogeihin ne ovat menneet. Joissain blogeissa on ollut sellainen painike että "ilmoita uusista kommenteista tähän tekstiin" tms, mutta läheskään kaikissa ei ole. Mulla on kirjanmerkkejäkin varmaan muutama tuhat, niin en viitsisi täyttää sitä enempää xD

   Matkakuume itselläkin, Englantiin tai Skotteihin haluaisin itse, mutta kenelläkään ei ole varaa lähteä seuraksi, eikä nyt oikeastaan itselläkään olisi säästöjä tuhlata. Työpaikka, missä oleeet...

   Mielenkiintoinen projekti tuo Roope-Setä tosiaan, en itse olisi koskaan osannut yhdistää mitään musiikkia tuohon teemaan, mutta näköjään sekin on mahdollista vielä ihan huikein tuloksin o_O oli Don Rosa kuulemma liikuttunut kuullessaan tuota musiikkia! Tykkään itsekin lukea juuri noita Rosan sarjiksia, koska niissä on ihan erilaista syvyyttä kun tavallisessa Akkarissa, joista en niin välitä.

   Poista
  2. Oho, pitääpä katella tota kommenttien ilmoitus painiketta, ei oo aikasemmin sattunu silmään!
   Rosa on kyllä ehottomasti paras, tykkään piirtotyylistä ja tarinat on aina mukavaa luettavaa :)

   Poista
 6. Hahaa, huippua etten ole ainoa liikennevaloissa nappia raiskaava hyypiö!!xD Mies välillä joutuu toppuuttelemaan mun nappien paino vimmaa ja koittaa muistuttaa että ei ne valot vaihdu yhtään nopeammin vaikka rämppäisin sen napin rikki!!xD Silti sitä on pakko rämpätä ja kyllä se mielestäni vähän nopeuttaa...oikeesti...

  inhoan myös sitä piirrettä kun jotkut bloggaajat jättävät kommentoimatta lukijoidensa kommentteihin takaisin!! Mielestäni se on todella ylimielistä ja tulee olo kuin sitä kirjoittajaa ei paskaakaan kiinnostaisi mitä lukijat kommentoivat!! Tai tulee sellainen todella tyly olo ja arvoton kun kommenttiin ei viitsitä vaivautua noteeraamaan millään muotoa!!:( Yleensä lakkaan sellaisten blogien lukemisen..
  Tuo liftausreissusi kuulostaa todella hurjalta ja jännittävältä!!:D Itse en varmaan uskaltaisi, mutta on varmasti ollut mieleenpainuva kokemus!!:) Ja tuo sinun vanhojen pukusi on ollut upea!! Todella kaunis, fantasia tyylinen..keijumainen!!:)

  Mutta kaikenkaikkiaan aivan mielettömän ihastuttavia kuvia sinusta tässä postauksessa ja muutenkin vastauksesi olivat todella mukavaa luettavaa!! Persoonaasi tuli todella hyvin esille näiden kautta ja vaikutat kyllä oikein valloittavalta persoonalta!!^^<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, joku muukin harrastaa liikennevalo-vandalismia xD No se on ihan totta, että kun laitetta vähän paukuttaa, niin alkaa se monesti toimimaan vähän nopeammin! Tai sitten se vaan tuntuu siltä :D Vaikea aina hillitä itsensä jossain työpaikalla, kun kotona on tottunut koulimaan omia kiukuttelevia koneitaan, mutta toisten omaisuutta ei ihan kehtaa!

   Jep - olen nähnyt joitain surullisia bloggaaja-tapauksiakin, jotka dissaavat kommenttejaan todella ilkeästi o_O Siis sellaisia kommentteja, jotka on tarkoitettu hänelle kohteliaisuudeksi! "Edellinen kommentoija laittoi ihan saman asian kun sinäkin, tämä nyt oli aika turha kommentti". Tekee mieli joskus ottaa niistä print screen -kuvat ja tehdä niistä oma ragebloggaus, mutta ainakin se pahin niistä näyttää jo onneksi lopettaneen ihan kaikkien parhaaksi :'D

   Heh, liftausreissu oli kyllä minulle sellainen "once in a lifetime" -kokemus, vaikka se oikein mieleenpainuva olikin! Kuitenkin nautin enemmän sellaisesta stressittömästä lomasta, jossa telttaa ei tarvitse pystyttää pellon laidalle kun nyt on jonkun auton kyydissä sattunut päätymään sinne, ja joutua aamulla kaikenmaailman maajussien ihmettelyn kohteeksi kun sieltä ryömii ulos xD Mutta tapasi kyllä mielenkiintoisia ihmisiä ja näki enemmän maisemia, kuin peruslomalla!

   Voi kiitos, olipa kivasti sanottu ♥ ♥

   Poista
 7. Kirjoitat tosi kivasti! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja isosti tervetuloa :)

   Poista
 8. Mä haluun sit sun disneyprinsessa-synttärijuhliin! xD

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ;) On tässä muutamia vuosia aikaa keksiä tila, missä ne mahtuu pitämään xD

   Poista
 9. Tosi mielenkiintoisen postauksen sait tästä rakennettua! Kivoja faktoja ja vastauksia. Yritin jo kerran tähän kommentoida, mutta väsymyksen takia tekstistä meinasi tulla kirjainpuuroa, joten yritänpä nyt uudelleen. :D

  Sun unesi ovat todella jänniä. Tosi mystisiä ja no... painokelposen oloisia. :D (En keksinyt parempaakaan sanaa.) Itselläni ne ovat aina todella absurdeja ja vain harvoin erityisen mystisiä tai ehyitä kokonaisuuksia. Useimmiten mukana on jotain todella, todella irrallista tavaraa, esimerkiksi että kauhu-uneen pomppaakin yhtäkkiä Bart Simpson tallustelemaan. Että tota joo, joskus ottaisin itsekin mielelläni niitä hämyisiä ullakoita ja muuta salaperäistä.

  Minäkin pidän unien tulkitsemisesta. Olen samaa mieltä siitä, että symbolien tulkinta pitää tapahtua omasta henkilökohtaisesta näkökulmasta. Yleismaailmallisia symboleja voi toki myös olla, sillä onhan meillä valvemaailmassakin yhteisiä asioita. Kuitenkin on minusta ehkä vähän typerää alkaa tulkita omia uniaan suoraan jonkun unikirjan selityksien mukaan.

  Minäkin ihailen aitoa positiivisuutta ihmisissä. Itselläni ailahtelee aika paljon, olenko energinen ja positiivinen vai sitten ihan karsea kyyninen valittaja. Omalla kohdallani näen jatkuvan positiivisuuden aika mahdottomana, mutta ihailen ihmisiä, joilta se luonnistuu. Olen miettinyt, että voikohan tuollaisen piirteen opetella, mutta aika hankalalta se tuntuu.

  Olisi tehnyt mieli kommentoida joitakin muitakin kohtia, mutta olisi voinut tulla vähän liikaa toistamista. Lisäksi aivot näyttävät alkavan mennä jälleen jumitusvaihteelle. :D Mutta tämä oli mielenkiintoinen! Arvasin, että sinulta tulee aivan mielettömiä vastauksia ja faktoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos vaan itsellesi kun haastoit! Sai vähän tsempattua taas blogia eteenpäin xD Kiva kuulla että vastauksetkin oli kelvollista luettavaa. En oikeastaan tajua ihmisiä, jotka vastaavat näihin kysymyksiin parilla "emt"-sanalla irc-galleria hengessä. Mutta eipä kai siinä, ite vaan tykkään toteuttaa nämä tähän tyyliin :)

   Mua aina harmittaa kaikkien puolesta, joiden unet on tylsiä tai jotenkin tosi epämääräisen sotkuisia! Tosin, yleensä ne on puolestaan paljon hauskempia, kun vaikka meikäläisellä, kuten tuo sinun Bart Simpson :DD Huumorintajua mun unissa ei juurikaan ole! Nauran aina toisten unille heidän kanssaan.

   Olen kanssa hyväksynyt sen, että minusta ei tule aina positiivista, sosiaalista ja pirteää ihmistä kuten jotkut ovat, vaikka joskus yritän iskostaa päähäni tuollaisen roolin itselleni kun tuntuu, että kaikki muut jotenkin odottavat sellaista käytöstä. Mutta sen pitää olla aitoa, muuten se vain kuluttaa, ainakin itse koen näin. Toisaalta tuo opettelukin varmasti onnistuis jollain tavalla, jollain pienillä harjoituksilla, hymyillä ja eleillä, koska tottahan sekin on että itsekin tulee oikeasti paremmalle tuulelle, kun yrittää ^^

   Poista