perjantai 28. maaliskuuta 2014

Elämän suuria kysymyksiä

Olin kopiokatti, ja liikautin tämän itselleni My Nepenthe -blogin Heidiltä. Kiitoskiitos! ;D

En tykkää sellaisista blogeista, jotka ovat täynnä rasti ruutuun -gallupeja (en siis tosiaankaan puhu yllämainitusta blogista, vaan ihan toisista) ja olen koittanut niiden tekemistä itse vältellä. Nämä kysymykset laittoivat kuitenkin aivolimat liikkeelle!


Lisäksi kuvia naamiaisharjoituksista. Mheh. Pitää treenata. Piraattivappubileet on tulossa, ja katsoin pikaisella stailuksella, mitä saisin aikaiseksi ainoastaan omasta kaapista!

Sukkikset ei ole niin kivat kun sovittamatta oletin (liian ohuet kun en varsinaisesti ole mikään säihkysääri), shortsit on liian tavalliset ja oikeanlaiset boot cuffsit ovat vasta tulossa, mutta kaikki muu toimii :p
Hattua pitää myös vielä koristella reilusti.  Jos... 


saisit selville, että vuoden ikäinen lapsesi ei olekaan sinun, haluaisitko vaihtaa lapsen omaan biologiseen lapseesi?
Vahinkoadoptio... Enköhän kuitenkin haluaisi, vuosi on kuitenki melko lyhyt aika, sitten jos olis vanhempi kakru, niin vois mennä rankemmaksi luopua siitä.

sinulla todettaisiin parantumaton tauti ja saisit tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa, olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elää?
Miksi ihmeessä... Se on kuulkaas kohtalo semmoin, että sitten kun mennään niin mennään! Ei siihen kuulu vaikuttaa itse sen suuremmin millään taikatempuilla.
Oon ihan varma, että ne syväjäädytetyt ihmiset vaan sulaa ja kuolee. Tai sitten elää korkeintaan vihanneksina :D Kannatti(ko).

sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä, lähtisitkö matkalle jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?
Mitä minä sillä tiedolla. Varsinkin jos sitten kuoliskin :D Pääsee sinne tulevaisuuteen varmaan muutenkin, jossain muodossa, koska uskon jälleensyntymiseen.

voittaisit suurehkon summan rahaa ystäväsi sanelemalla, mutta itse maksamallasi lottorivillä, kertoisitko ystävällesi?
Antaisin sille puolet, tai ainakin osan :p Ei mun moraalini kestäis pitää kaikkea itse tuossa tilanteessa.

sinut palkittaisiin 16 000 eurolla, olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia?
Tykkään kyllä mun unistani sen verran, että tuskin.

sinulle maksettaisiin viisi miljoonaa siitä, että jättäisit kotimaasi etkä enää koskaan saisi astua sen kamaralle, lähtisitkö?
Ei raha ole kaikki kaikessa. Koti sen sijaan on. Toisin sanoen, en.


asuntosi syttyisi palamaan ja pelastettuasi perheesi ja lemmikkisi sinulla olisi vielä aikaa pelastaa yksi tärkeä esine, mikä se olisi?
Ynh. Nyt kun mietin itseäni seisomassa palavan luukkuni edessä, niin eniten harmittaisi menettää varmaankin..  No, kamera. Se on miun aarteeni! Ja voisi sitten napsia hienoja tulipalokuvia, siiiiinä palaa kaikki materia!

voisit muuttaa yhden asian tämän hetkisessä elämässäsi, mikä se olisi?
No nyt mulla on kaikki asiat oikeasti niin perkeleen hyvin, että ainut asia mitä muuttaisin on, että joku tulisi kasaamaan minun puolestani tuon &¤#%:n IKEA-sängyn, jota olen kaksi päivää yrittänyt koota!

voisit teollasi pelastaa 1000 nälkäänäkevää, olisitko valmis luopumaan television katselusta viideksi vuodeksi?
Siis lähdetään nyt siitä, että mä en edes katso telkkaria. Voisin luopua sen katsomisesta vaikka koko loppuelämäkseni, jos se nyt tekis jonkun onnelliseksi :D Suunnittelen muutenkin heivaavani koko toosan, ja laittavani tilalle vaikka akvaarion tai nukkekodin.

saisit pillerin, jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa, olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi?
Mutta kun mä edelleen tykkään omista unistani!! Ja tykkään myös kaikesta mitä omistan, joten en :p Tuo on niin nykymaailman oletus, että uni olisi jotenkin hukkaan heitettyä aikaa ihmisen elämässä. EIH!

sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?
No, olisin harrastanut venyttelyä ainakin ihan sikana, ja mennyt sirkuskouluun jo 10-vuotiaana sekä aloittanut vaikka viulunsoiton tai jotain muuta siistiä :D Tässä iässä vaikea kirjaimellisesti taipua haaveidensa eteen, tai tulla todella mestariksi missään. Olisi itsetunnon kannalta kiva, että olisi OIKEASTI hyvä jossakin!

voisit elää 90-vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30 vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit?
Hehhee sitten olisin semmoin hyvännäkönen vihannes. Tai sitten ikääntyneessä kropassa oleva myöhäisteini? Ehkä mä kuitenkin sen ruumiin ottaisin, koska iän tuoma viisaus olisi varmasti kuitenkin enemmän tarpeen.

tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko millään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi?
No, en rupeaisi mikskään mäkkiläskiksi, vaikka tietäisinkin kuolevani :p Lakkaisin varmasti stressaamasta enää mistään, ja eläisin joka hetkessä tehden hyviä tekoja. Niitä tulee tehtyä lopulta liian vähän.

voisit kutsua kenet tahansa, kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi?
Meinasin luetella kaikki hottikset, mutta en ketään sellaista sittenkään, kun sitten olis kuitenkin spagetit ympäri naamaa enkä keksisi mitään puhuttavaa. Ottaisin jonkun muutoin mielenkiintoisen ja hauskan tyypin. Vaikka Ville Haapasalon!

pitäisi valita, kumman valitsisit: sen ettet enää koskaan voisi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin?
Persiistä olisi valita! xD Tykkään Helsingistä kuitenkin paljon, mutta mieluummin kyllä lähtisin enkä palaisi. Maailmassa on enemmän nähtävää muutenkin, mitä kerkiää näkemään, niin eipähän ainakaan jumiutuis tänne.

voisit siten estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon, olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena?
Siinäpä olis aikaa meditoida ihan itekseen! Jos mulla olis puhekyky kuitenkin tallella, sitten voisin. Mutta ihan  täysin vihanneksena en.


sinulla olisi siihen mahdollisuus, muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja?
En. Mulla ei ole olemassa niin traumaattisia muistoja vielä. Niitä muistojahan kyllä VOI muuttaa muutenkin, uudella asennoitumisella ja anteeksiannolla, jne.

saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä?
No en helvetissä. Ihmisen tarvitsee tehdä jotain työtä, muuten on pitemmän päälle onneton. Minä ainakin. Työskentelen mieluummin itseni hengiltä, kun makaan toimettomana himassa. Sitäpaitsi eihän tolla summalla edes elä kovin kummoisesti, jos nyt rupeaa laskemaan!

saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?
Ai jumankekka. En osaa sanoa tähän mitään, mua ei vaivaa tässä yhteydessä mikään asia tai kukaan henkilö lähipiirissäni. Kysyisin vaikka sitten joltain Anneli Auerilta, tappoiko se miehensä vai ei :D

voisit huomenna herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?
Ottaisin sellaset Buddhan rautahermot. Hymyilisin vaan seesteisesti kaikille pissipäille ja muillekin! Buddha on idoli.


löytäisit kadulta lompakon, jossa olisi 600 euroa rahaa, veisitkö lompakon poliisiasemalle, jos siinä ei olisi nimeä?
No todennäköisesti tulisi se miun perkeleellinen moraali vastaan tässäkin. En haluaisi että, minulta itseltäni vietäisiin niin paljon rahaa, joten miksi veisin toiselta,kun eivät ole minun! En uskalla uhmata karmaa. Toivoisin että omistaja antaa vaikka löytöpalkkion xD

voisit kohottaa äo:täsi 40 pisteellä, mutta sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta, tekisitkö sen?
Oon nyt jo niin perkeleen älykäs ja tiedän liikaa kaikesta, että ei enempää tuskaa ja vielä lisäksi arpia naamaan, kiitos! ;)

seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?
Haluaisinko että mut jätettäisiin tuossa tilanteessa? Niih. Sama ihminen siinä on vaikka kaikki raajat ei niin toimiskaan.
Kunhan hän ei sitten tuhlaisi koko loppuelämäänsä olemalla katkera, siinä vaiheessa on hyvin vaikea auttaa ja elää toisen kanssa.

sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
Luotan myös ihan omaan arviointikykyyni omista huonoista puolistani ja tiedän suurinpiirtein itsekin, mitä ne ovat. On kai mulla tuo mahdollisuus koko ajan olemassa, kun vaan kysyn xD Mulla on aika rehellisiä ystäviä jotka kyllä ovat kertoneet muutenkin, jos joku tapa tai piirre minussa pännii ja arvostan sitä.

saisit 16 000 euroa, suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta?
Oon kyllä niin rahanahne että varmaan joo. Kieltäytyisin vaan tapaamasta ketään tai menemästä mihinkään! Dunkkaisin ja olisin rikas.

saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit?
Hmm... Mitä virhettä miun EI kannata tulevaisuudessa tehdä?


saisit valita, haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
En halua lapsia :D Nii. Jos niitä nyt kuitenkin tulisi, niin sukupuoli on sivuseikka, jolla en näe olevan suurta merkitystä.

näkisit äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä tekisit?
Tuota.. En varmaan mitään, omapa on asiansa :D Poistuisin takavasemmalle.

tietäsit, että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota, mitä tekisit?
Menisin mökille? Ei ne ydinpommit sinne ulotu! Hmm. En tosiaan tiedä. Selvittäisin lähimmän pommisuojan, hakisin kellarista kaasunaamarin, hamstraisin jodia, vettä ja ruokatölkkejä ja hakeutuisin jonkun (toisen) maailmanlopun odottajan seuraan!

tietäisit, että et varmasti jää kiinni, olisitko valmis lunttaamaan?
Toki! Itsehän minä siitä kärsin eikä kukaan muu, koska sehän todistaa vaan sen, etten sitten pärjää muuten kun lunttaamalla :p

kumppanisi haluaisi muuttaa vuodeksi yksin Lapin erämaahan miettimään elämäänsä, suostuisitko?
Ehheh... näin on oikeastikin tapahtunut. Päästin, ja päästäisin edelleen. Ei ihmistä voi kahlita. Sielläpähän sitten oppii elämästä ja ihtestään.


Tehkäähän tekin tämä, jos inspiroi!

11 kommenttia:

 1. Pöö! Älyttömän kauniita otoksia. Ensimmäinen kuva on ehkä suosikkini, vaikka viimeinenkin on huikean kaunis. Eikä siinä vielä kaikki, vaan asukokonaisuus päästä varpaisiin on varsinaista silmänkarkkia mulle. Jos olisin muurahaisleijona, niin söisin sinut suihini! ❤♡

  VastaaPoista
 2. Pööö ♥ Onpa mukava kuulla sinusta!
  Ja kiitos jälleen kauniista sanoista - jos olisin muurahainen, olisi kyllä suuri kunnia joutua sinun syömäksesi! ;D

  VastaaPoista
 3. Oho, nyt vasta tajusin, että tuo muurahaisleijona -nimitys voi tulla siitäkin, että se syö juuri muurahaisia! Kauheaa, toivottavasti et käsittänyt ihan väärin tuota höpsöä heittoani! :D Olen aikaisemmin sen kummempia analysoimatta kuvitellut, että se on muurahaisen ja leijonan sekoitus. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin juuri wikipediasta: "Muurahaiskorentojen toukkia kutsutaan muurahaisleijoniksi." :D Se on siis muurahaisia syövä hyönteinen!
   Ei se mitään haittaa, voin hyvin olla muurahainen x) Teen töitä henkihieveriin kuningatarta miellyttääkseni!

   Menipä taas niin ohi aiheen, tsiuuuuu!

   Poista
  2. Itellä jäänyt vain pahasti kummittelemaan se muurahaisleijonan ääni Muumeista. Olen riivattu! Siksi viljelen sitä ympäriinsä. ⊙﹏⊙

   Ps. Muistahan välillä levätäkin ja syödä hyvin, kaunotar. ❤

   Poista
  3. Mä en muista tuollaista muumijaksoa! Kamala aukko sivistyksessä o_O Mut ehkä ihan hyvä, kaikki muumien kammotukset on pelottavia!

   Kiitos, minä syön, minä syön! ♥ Näkisit mut koulussa ilmasen ruuan äärellä... aijai xD

   Poista
 4. Voi, siulle sopii todella hyvin tuollainen asukokonaisuus!!^^ <3 Oot kaunis!! <3 Ja sulla on todella paljon silmää erilaisille asuyhdistelmille!!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitoksia paljon tuosta mielipiteestä ♥ :) Omaan silmään kaikki näyttää vähän kömpelöiltä oman itsensä päällä xD

   Poista
 5. Hei mistä oot löytäny tommosen kolmiohatun? Satutko tietämään mistä sellasen vois löytää pienempänä versiona, oon metsästäny ens kesää varten.. Ja mä voin ennustella sulle ku nähään joskus ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos viitit ennustella ♥ Mä ostin Ebaysta ton hatun, sieltä löytyy hakusanoilla Tricorn Hat. Tarkotatko sellasta "naisten" miniversiota? Siellä oli paljon niitäkin ^^

   Poista
  2. Höh no niinpä tietenkin, kun mä en mitään ulkomailta osta =7

   Poista