sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Gorilla


Kun kerran ihmisen "normi"vaatekaappi on täynnä kaikenlaista ryysyä, ja se on ihan sallittua, niin minkä vuoksi takkeja ei voisi olla useampaa kuin ne 3kpl? 
Melkein koko vuodenhan tämä katajainen kansa joutuu jonkunmoisessa rotsissa kulkemaan, kun vielä juhannuksenakin meinaa tarvita villasukkia.  

Otin siis ideasta vaarin ja täytin takkivarastoani puhtoisella omallatunnolla!

Ihan on itse ommeltu ja olen oikein tyytyväinen ^_^Haikailin mustaa ja valkoista tekokarvatakkia. Budjetti riitti kankaissa vaan toiseen tänä vuonna, joten aloitin mustasta, kun kangaskaupan palaosastolta löytyi kunnon gorillaläjä. Ei liian pitkä, muttei liian lyhytkään karva. 
(Eräs valkoinen takkikin löytyi kyllä, tosin puolivalmiina, siitä oma postauksensa sitten myöhemmin;)

Tästä piti alunperin tulla lyhyempi, sellainen "rock"malli, mutta koska kangasta oli ihan perkeleesti ja käytin tämän talvitakin kaavaa, niin päätin sitten jälleen tehdä klassisen, juhlavamman ja goottimaisemman takin. Kuinkas muutenkaan. En minä osaa olla lyhyissä takeissa, berberi jäätyy!


Napit ja takanyöritys


Suuri huppu on tietty oltava

Mustassa olo on myös niin kotoisa ja lämpöinen! Mulla on turkoosikin takki erään ketjuliikkeen lastenosastolta, ja pidän toki siitäkin, mutta no... musta on vaan must! Se pysyy paljon puhtaamman näköisenäkin pitempään.
Ompelen kyllä valkoisenkin vaikka sitten ensi talvena ^^Koitettiin kuvata ulkonakin, mutta fotot ei oikein onnistuneet kun tavaraa tuli taivaan täydeltä ja nenä punotti.

Montako talvitakkia sinulta löytyy?
Kiinnostaa vertailun vuoksi :D

☠☠☠

Hi!
I made another winter coat to myself ^^ I thought that if we have a garderobe full of clothes, why there should be only those 3 jackets?! Especially here in Finland, where in the worst case you need woolen stockings at Midsummer... So, my conscience is clean to grow my coat collection!

This jacket I made myself. Sewing was quite easy and fast, since I used the pattern from my previous jacket.

I was dreaming about 2 faux fur jackets to sew, the black and the white. I found this great black fur lately, so I'll leave the white one waiting for the next winter. Black is much more comfortable color, and it's also more safe from all the stuff coming down from the sky.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Let the fire enter you


Mojensta pöytään ja upeaa uutta vuotta ♥

Sain itsekseni raavittua kasaan muutaman tavoitteen tälle vuodelle. Mulla on muutenkin sellanen hiuksenhieno tuntuma berberissä, että tästä vuodesta tulee aika mahtava! 
Tällaiset listat ovat joidenkin mielestä vähän last season, mutta itselläni on aina tapana pysyä tavoitteissani ja varsinkin, jos ne livautetaan eetteriin julkisesti ;)Venytykset spagaatti ja skorppari tulee tänä vuonna! Yleinen notkeus myös paremmaksi
♦ Kokeilen kaikkea uutta rohkeasti, pienetkin asiat lasketaan
♦ Juon vettä vähintään 1,5 litraa päivässä, koska nykyinen tahti on ehkä 1 lasi/pvä. En halua kuivahtaa ja näyttää rusinalta kolmekymppisenä.
♦ Jatkan hyvin alkanutta sosiaalisuutta, ja pakotan itseni mukavuusalueen ulkopuolelle aina kun voin
♦ Otan ensimmäisen tatuointini kesällä valmistujaislahjaksi. Tässä on hyvin aikaa säästää tarvittava summa^^ Kuva ja paikka ovat jo tiedossa.
♦ Kuuntelen musiikkia ja pyrin keikoille
♦ Otan itselleni valokuvia myös arkisemmista tilanteista ja tapaamisista, koska näköjään en ole muistanut o_O Kansiot ovat täynnä vaan satunnaisia juhlakuvia
♦ Opettelen soittamaan pianolla ainakin yhden biisin kokonaan! Soitan sen videolle vuoden lopussa. (Apua :D)


Hi, and Happy New Year ♥
I made some promises for the year 2015. Some of you might think that this kinds of listings are a bit old-fashioned, but they've always really helped me to achieve my goals ^^ Especialy when I list them here in public ;)

♦ Stretching. I want to be able to do a split and scorpion!
♦ Drinking water at least 1,5 litres per day. Now I only drink something like 1 small glass o_O I don't want to look like a raisin when I'm 30.
♦ I will try new things every time I can,  small things goes as well as the big achievements. I also force myself outside of my comfort zone.
♦ I'll take my first tattoo!!
♦ I'll listen to music more often and will go for concerts
♦ More photos of everyday things has to be taken! Not only party photos etc.
♦ I'll learn to play at least 1 whole song with piano! I'll play it for the video at the end of the year. (...shit x)Leikkasin viime vuoden tammikuussa hiukseni, ja otin huvikseni äsken kuvan, paljonko ne ovat vuodessa kasvaneet. Alkoi ohuesti v...ttaa. Kenellä voi olla näin hidas hiustenkasvu, vaikka syön monipuolisesti ja kaikkia maailman vitamiineja!?
Onhan tuossa nyt selkeä ero, mutta normaalilla ihmisellä tukka olisi kasvanut vuodessa jo ainakin puoleen selkään :D 
(Voisin lisätä tuohon listaani myös sen etten valita asioista, joille ei voi mitään x)
I cut my hair last January, and took a photo today. Seriously?! Who else is having this slow growth of hair! Unfair x( 

Nykyinen tukka sentään on kasvanut Nykäsen Matti -vaiheen yli, ja asettunut itsestään oikein mukavaan malliin - siitä saa mukavan peikkopörrön ^^
Ja edelleen rakastan tuota hennaväriä, tuskin luovun ikänä siitä enää! Ei tarvitse edes tehdä mitään pohjakäsittelyjä juurikasvuunkaan, uusi hennakerros vaan päälle ja valmista tuli ♥
Anyway, I like the current lenght of my hair. Henna color is also very clever invention - so clever that I think I'll keep it :)Lomalla ehti räveltää uuden kranssinkin oveen. Pidän siitä kovin! Tervetuloa, täällä asuu noita! ;) 
Keräsin syksyllä jotain pieniä käpyjä, jotka kuivatin ja liimasin kranssipohjaan. Sitten pentakuvio kehiin villalangalla, ja vähän höyheniä perään.
Watch yourselves, the witch is living here! ;) I crafted a new wreath during my holiday and I really love it!Vaihtoon lähtö jännittää jo nyt, enää... 7 viikkoa! Olen tehnyt pakattavien asioiden listaa sekä opiskellut muutaman perusfraasin saksaa. Vielä pitäisi katsoa, missä kaikkialla kyseistä maata haluaa kuukauden aikana päästä käymään. Suosituksia?? En ole itse käynyt Saksassa.
It's only 7 weeks until my exchange (I'll travel in Düsseldorf  for a month). Any recommendations where to visit in Germany?


Voi kun ehtisin käymään Bajerissa, tämä linna olisi mahtavaa nähdä!
This castle must be seen! ♥