sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Springtime JoyHola ♥

Koulun rippeet enää jäljellä, palkallinen kesäloma ja kaikkea siistiä tiedossa, mieli on varsin keveä ja keväinen.
Vappukin häämöttää ensi viikolla, ja simat on laitettu tulille!

Tuntuu että tämä vuosi on nyt jo ollut paras ikinä, vaikka ollaan vasta huhtikuussa. Tunnen olevani kaikin puolin rakastettu, ja levitän sitä (toivottavasti) myös ympärilleni ^^ 

Täytän tiistaina taas vuosia, ja elämä on kivempaa kun koskaan! 
Halu olla se paras versio itsestäni on nyt tosi suuri.

Synttäriasu lauantailta, kun kutsuin sukulaisia etukäteiskahville. Kiva kokeilla vähän pin up kotirouva -henkisempää asua, eikä aina niin synkkää settiä :p

Myös kissanhoito jatkuu taas, miu mauuu ja verhot riekaleina. Nyt luonani on ujopiimä Pikkis!
Mirva-guru kävi myös luonani vähän kouluttamassa meikäläistä kissan paketoimisessa ja lääkinnässä. Nämä kikat olisin toki voinut opetella n.kymmenen kattia sitten, niin oltaisiin säästytty monelta kissa-agilitylta ympäri huushollia.


Politiikasta puhuminen on myös ollut yllättävän piristävää :D Fabossa on käyty kaikenmoisia keskusteluja enemmän ja (kuten kuvasta näkyy) vähemmän tosissaan.
Vaalituloksesta en sano muuta, kuin että odotan innolla tuleeko mistään vieläkään mitään.


Uskaltauduin luovuttamaan verta pitkästä aikaa! Ei kyllä ollut tälläkään kertaa mikään suksee - muutuin harmaaksi ja silmissä sumeni, ja jouduin taas makoilemaan siellä n.tunnin ennenkuin pysyin tolpillani :D Onneksi oli mukava sairaanhoitajamies, joka kanniskeli minulle mehua, keksiä ja kylmiä kääreitä!
(Toim.huom, en siis pelkää neuloja tai verta, vaan verenpaineeni on niin matala ja paino melko alhainen, että tuo heikotus johtuu siitä).

Mutta menkää luovuttamaan, se on äärimmäisen tärkeää - todella harvoille tulee minkäänlaisia oireita, ja tuokin menee nopeasti ohi. Ja siellä saa syödä paljon kaikkea hyvää! :D


Ajattelin myös lahjoa itseäni ihan urakalla - en krääsällä, vaan hieman pysyvimmillä asioilla ;)

Keskiviikkona saan ensimmäisen tatuointini, ja hypin jo seinille. Onneksi sain ajan niin nopeasti kun kuva on ollut valmiina jo tovin, vielä juuri siltä tatuoijalta jolta halusinkin!

Kävin myös avaamassa asp-tilin, joten muutaman vuoden päästä olen sitten naimisissa jonkin luukun kanssa, todennäköisesti tämän nykyisen^^) Voiko sitä nyt sitten lahjaksi kutsua että makselee asuntolainaa johonkin 70v asti, en tiedä :p 

Uutta musiikkia tulee myös kaikilta lempiartisteiltani niin että en pysy verkkareissani. Jos jokin tapa hemmotella itseään on paras, niin minulle se on musiikki.

BlutEngelin uutuus olisi jo puhkaissut levysoittimeni, jos sellainen olisi. Erityisesti "The Siren" -biisi (jota tämä paskablogger ei tietenkään suostu lisäämään, mutta Spotifysta löytyy) jytää murjussani!Nightwishin uusin kesti hetken aueta, mutta soi nyt jo aktiivisesti. Kaikki biisit eivät uppoa ja teema on mielestäni edelleen hieman erikoinen, mutta muutama ehdoton helmi soi repeatilla. Sanoisin, että biisit 1-6 ovat loistavia!
Monesta kappaleesta tulee mulle mieleen se Tuomaksen Roope-levy :D Ei se huono asia ole.


Oh kuinka rakastan The Birthday Massacrea ♥ ♥ Tämä levy tuli jo hetki sitten, mutta lasken vielä uutuuksiin.

Lisäksi odottelen kuola valuen uutuuksia mm. Kamelotilta.


Muistakaahan tekin hemmotella itseänne!


♣♣♣


Boo,
My mind is full of spring ^^ I just want to dance around with flowers in my head, and spread as much love around me as I can! 
Even though we are just in April, I feel like this has been the best year of my life ♥ at least one of the bests.

I invited some of my relatives in pre-birthday party, and my outfit was a bit pin-upish.

My blood donation experience was not a success :'D My face turned grey and nurses were running around to bring me some cold bandages and sugar juice (I have low blood pressure, than't why this always happens). 
Anyway, it's very important to donate blood, so please do so! It's very rare to have such complications. 

New music is also very sure way to make me cheery. Especially when all of my favourite artists seems to release some new material at the same time!! Woooo. 

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Steam Hellsinki & Rillumapunk


Hei vain kaikki!

Käänteisestä kulttuurishokista palautuessa olen viettänyt täällä kotimaassa pari oikein messevää viikonloppua ^^

Tuossa viime lauantaina olimme saaneet ystävämme Juhan toimesta kutsun kirjanjulkaisupippaloihin (kirjasta lisää jäljempänä), jotka järjestettiin varsin mahtavissa puitteissa. Tänne Stadiin on meinaan avattu steampunk-baari nimeltään Steam Hellsinki. Varmaan turha mainita, että kutsua ei juuri tarvinnut kenenkään meistä kahdesti miettiä!  

Ennen rupeamaa etkoilimme tyttöjen voimin Belsissan luona, jossa seuranamme oli myös kaunis koirakaveri Sara ♥ Huudatimme vaihtelevaa musiikkia ja hyväksikäytimme Millan upeaa sisustusta kuvausympäristönä.
Wuff


Sitten oli aika lähestyä tukikohtaa eli Steam Hellsinkiä, joka sijaitsee Kampissa. Olin itse ottanut varaslähdön kyseisen kuppilan kohdalla jo edellisenä viikonloppuna parin ystävän kanssa, kun ei maltettu jättää paikkaa testaamatta. 

Ensimmäinen asia joka silmään iskee oli tietysti sisustus, johon todellakin oli wc:itä myöten panostettu! Baaritiskinä oli jättimäinen ilmalaiva, välillä sen alta puski höyryä ja yksityiskohtia riitti niin että pää oli irrota. Ilo on katossa, kun tällainen steampunk-viktoriaaninen-hörhö pääsee irti moisissa tiloissa :)

Musiikki paikan päällä koostuu lähinnä elektroswingista ja kaikenmoisesta konemusiikista. Paikalla olen nähnyt myös sekä livemusisointia että DJ:ta. Isona plussana se, että se musa kohtalaisella volyymilla ja kuulee keskustella vierustoverin kanssa!
Parempia kuvia löytyy paikan omilta sivuilta!

Toinen mieltä ylentävä seikka oli asianmukaisesti pukeutunut henkilökunta ja hyvä palvelu. Sitä aika harvoin saa, varsinkin keskustaan lähtiessä. Toki tässäkin henkilökunnassa oli hieman vähemmän ja enemmän palvelualtista väkeä, mutta suurimmasta osasta jäi todella hyvä fiilis. Drinkkejä osattiin suositella, läppä lensi, juomalaseillakin jonglöörattiin, ja löysinkin itseni testaamasta milloin mitäkin yhdistelmiä. Erityisesti gin-drinkit olivat mieleen, ja laaja ginivalikoima onkin paikan erikoisuus. Kysykää rohkeasti suosituksia, jos paikan päälle eksytte ^^

ToalettiselfiePaikalla ei oikeastaan ollut kovinkaan paljoa teeman mukaisesti pukeutunutta yleisöä. Ekana viikonloppuna bongasin yhden viktoriaanistyylisesti pukeutuneen naisen, ja nyt kirjanjulkkari-iltana oikeastaan vain me kolme edustimme steampunk-teemaa, ja Juha muine vieraineen sitten rillumahenkisempää osastoa :D
Ikäraja paikan päälle on viikonloppuisin 24, mihin on hyvä varautua. 

Ilta oli kuitenkin mahtava! Kävimme mieltä avartavia keskusteluja Millan, Jennin ja Juhan kanssa, otimme hassuja ja vähemmän hassuja kuvia, kuuntelimme hyvää musiikkia myös livenä, ja nautimme olostamme.
(Nyt aasinsiltana marisen, miten paljon helpompi Saksassa oli viettää iltaa vieraiden ihmisten ja koko kuppilan voimin. Suomessa jo vieraaseen pöytään tilanpuutteen vuoksi istuminen tuntuu aiheuttavan närää. Mitä sinä tähän mun pöytään tulet? :D Huoh..)Kauniita naisia ja karvaisia miehiä!
Juha, herra X, mie, Milla, Jenni

Hänellä on asiaa..

Itse Hei, rillumapunk- kirjaa (Aavetaajuus) olen ehtinyt lukea vasta vähän, mutta jo sen perusteilla voin antaa suositukseni :) Viihdyttävää tekstiä, joka erottuu nykykirjallisuudesta edukseen. Novelleista löytyy niin scifiä, fantasiaa, kauhua, kun sitä rillumareitä, jne. Monipuolinen teos. Suurkiitos Juhalle kirjasta! ♥

 Omasi voit tilata mm. täältä!


Lue myös Belsissan postaus!

♣♣♣

Hey, 

They have opened a new Steampunk bar in Helsinki :) I've now visited there twice and I really love the atmosphere^^ There's not too much theme bars in Finland so this is very fresh newcomer. Their decoration is sooo inspiring!

Our friend Juha arranged an event there, since his new novel collection came out, and we had some really good time with gin, music and photoshooting.

If you visit in Helsinki, you really should visit Steam Hellsinki! ^^)

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Dusseldorf + shoppings + Köln

Olen tätä kirjoittaessa jo palannut kotiin, ja paahtanut jo viikon koulu+työ -comboa, jet lag takaraivossa jyskyttäen. (Toivon tosiaan että tästä kellojen vemputtelusta luovutaan).

En oikein vieläkään tajua, miten mahtava reissu oli kokonaisuudessaan - ehkä paras kokemukseni ikinä, tai ainakin aivan kärkipäässä ♥♥ Kerrassaan unohtumaton kuukausi, jota eivät riitä mitkään kirjoitetut sanat kuvaamaan, eikä sellaiseen tilakaan riittäisi. Tapaamani ihmiset, näkemäni paikat, valvomani yöt, käymäni keskustelut... kaikki! ♥

Lentokentällä iski jotenkin tyhjä olo, joka on jatkunut siitä lähtien, vaikka olikin ihanaa palata kotiin rakkaiden ihmisten luo. Silti varsinkin iltaisin itkettää ja turhauttaa tämä selittämätön olo ja... no, arki.
Kaukokaipuu taisi hiipiä sydämeeni jäädäkseen.

Mutta palataan siis vielä hetkeksi Saksaan! Hyvin raffisti tiivistetyt kohokohdat, olkaa hyvät.
(Keskityn siis tässä postauksessa vain vapaa-aikaan, koska puutarhakalusteiden hiomiseni työpaikalla tuskin kiinnostaa ketään :p)

I've returned home. Everything went so fast. 
There's no words to describe the awesomness of the whole experience..! I feel so thankful and somehow very empty at the same time, even though it was nice to return home to my lovlies.
 I think some kind of travel fever came to stay.
But here's a final and very rough summary from the last two weeks!Ensiksi kaikki hienot löydöt^^

Täyttelin rättikavalkaadiani melko ahnaasti, koska siellä on kaikkia jänniä liikkeitä ja ketjuja, joita Suomessa ei ole. Lisäksi hintataso ei päätä huimaa. 
Käytiin jo ekana lauantaina shoppailukierroksella, tyhjennettiin mm. Kult, pari ostoskeskusta sekä kuuluisa Primark :D Peto oli irti kun minä sinne pääsin ekaa kertaa elämässäni! (En tiedä, varmasti joku karmea orjatyövoimapulju, mutta eipähän sinne kovin usein pääse.)

My greatest finds at first. Germany is quite cheap country at least if you compare to Finland. 
I just love them all! Especially the dresses ^^)

Löysin mekon jollaista olen pitkään kaivannut; takaa pidempi ja edestä lyhyempi 
Lisäksi mukaan tarttui erilaisia sukkahousujakin useammat.
Perus puserot ja t-paitamekko, valkeat hortsit ja ihanasöpö laukku

Tämä mekko on jo ihan lempparini! ♥ Nappasin tämän CCC-ketjun avajaistarjousrekistä viime hetkellä. 
Malli on myös koko yläselän paljastava, mikä on loistavaa tulevan tatuointini kannalta.

Hommasin parikin pipoa, koska olen hävittänyt keväällä kaikki, ja tuo tuollainen väljä malli on ainut pipomalli mitä suostun käyttämään. 

Galaksireppu oli niin siisti, että oli saatava :D Tarpeellinenkin lisätilan kannalta, kun tuon sai otettua käsimatkatavaraksi ja sain kuin sainkin survottua kaikki löydöt mukaan...


Harvinaisen tyylikäs turistikagaskassi on arvokas matkamuisto ^^)Siitäkin huolimatta, että olen maailman epä(penkki)urheilumaisin ihminen, jalkapallomatsissa käynti oli yksi hauskimmista päivistä koko Saksassa. Iidan poikaystävä tuli Suomesta moikkaamaan meitä viikoksi, ja oli ostanut meille myös liput otteluun (Fortuna Dusseldorf - SV Darmstadt).
Meininki oli lievästi ilmaistuna täysin eri, kun täällä kotimaassa. Koko areena jytisi niin että korvatulpat eivät olleet liioittelua, vaikka katonrajassa istuttiinkin! :D Löysin itseni pomppimasta penkiltä ylös ja viuhuttamassa kaulaliinaa muiden mukana.
I'm not into sports, not at all. Anyhow, the football match was one of the best days in Germany! The atmosphere sure was worth the experience! Those people are just crazy when it comes to football xDKoska a) Dusseldorf ja b) suomalainen Joel Pohjanpalo


Käytiin vakkari-sushipaikassamme tämän jälkeen, mmmmm!

Käytiin myös eräs sunnuntai kuvailemassa ja käppäilemässä Benrathin kartanolla/linnakkeella. Sisään ei valitettavasti päässyt, mutta massiivisessa piha-alueessakin yksityiskohtineen riitti kummasteltavaa ja kuvailtavaa :)
Benrath schloss was the target of our Sunday walk. Even though we couldn't get inside, there was lot to see only at the yard!
 Viimeinen lauantai vietettiin Kölnissä, joka olikin ainut kaupunki Düsseldorfin lisäksi, jossa käytiin. Sinne ajoi pikajunalla vain puolisen tuntia ja reissu todellakin kannatti :)
Last saturday was a Colonge day. We travelled there only like half an hour from Dusseldorf. Visiitti alkoi sopivasti aseman vieressä komeilevaa goottilaista Tuomiokirkkoa kummastellessa. Aivan henkeäsalpaava, kuvat eivät kerro puoliakaan. Siinä on rakennuksella kokoa ja näköä!! Ei mahtunut kuvaan kokonaisena, vaikka miten etäälle oli menevinään.
Sää oli aivan sukka, mutta jollain tavalla sade teki jopa oikeutta kaikille yksityiskohdille ^^
The place was worth it! The Cathedral was so massive that I couldn't get the whole thing it in picture from any point :DPääsimme myös katedraalin sisätiloihin pällistelemään, ja siellä alkoi myös kreivin aikaan jokin messu, ja kirkon urut vaan jytisi ♥
Kuvailtiin ja hengailtiin siellä... kunnes meidät heitettiin ulos :''D Iida kun meni vahingossa ottamaan huikan kokispullostaan. Se on syntiä se, ma sano sulle. Tuosta riitti hupia päiväkausiksi.
We also got removed from church after we went in, since my friend accidentally took a draught of her coke bottle... It's a sin, I tell ya!
Anyway the church was wonderful from inside also.

Käytiin kaupoilla kiertelyn lisäksi aterioimassa ja drinkeillä Kölnin vanhassa kaupungissa. Se oli viihtyisä paikka kapeine katuineen ja postikorttitaloineen! Mietittiin, että Kölniin voisi hyvin lentää hengailemaan muutamaksi päiväksi joskus seuraavilla lomilla.
We also ate well and took couple of drinks in Old Town of Cologne, which was very cozy part of the town. 
I found new shoes as well!

Sallin itselleni laukkutilan puitteissa vielä kengät, kun löytyi just hyvät.Viimeinen ilta Dusseldorfissa vietettiin vanhassa kaupungissa parin paikallisen tyypin kanssa meidän vakio-metallibaarissa, kunnes oli pakko lähteä aamuista lentoa varten nukkumaan edes pariksi tunniksi.
Lento meni pienessä laitamyötäisessä, koska olen pelkopotilas ja koska ajatus arkeen paluusta oli sula mahdottomuus.
Last night we spent in Dusseldorf's old town with some locals we've met. We only slept like couple of hours before it was time to get our asses to the airport and return home. ♥

Haluan suositella kaikille vaihtoon lähtöä, jos vähänkään mietitte. Kokemus on niin avartava, että tällaiset tilaisuudet kannattaa ja pitää käyttää hyväksi! Minäkin joka olen maailman epäsosiaalisin kotihiiri, sai ehkä elämänsä parhaan kokemuksen. Ihmispelko lieveni, kielitaito koheni kuin itsestään, eri kultuuria oppi ymmärtämään, ja sai ylipäänsä perspektiiviä koko omaan olemassaoloonsa. Plus hauskoja muistoja ei voi verrata mihinkään! Unohtakaa kaikki mutta-alkuiset lauseet. Kotona ehtii oleskella mielinmäärin vaikka koko loppuelämänsä ^^)