keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Into the Woods

Pääsin vihdoin hyppelemään metsään itse tehdyn Punahilkka-viittani kanssa ^^ Ajattelin jakaa muutaman tuotoksen kanssanne.

Lookista tuli hieman tuollainen shamaanimainen, vaikka tarkoituksena oli ensin gootahtava. Toisaalta se sopii kokonaisuuteen.

Marraskuinen synkkä, mutta vielä lumeton maisema oli omiaan näille kuville.

Kaikki kuvat on ottanut Arto Soini.


Mikähän siinä on, että näin tammikuussa kaikki tuntuu menevän aina ihan pieleen! Minulle tammikuu on kuukausista pahin, ja vaikka koitan aina olla manaamatta tätä perinnettä esille, niin se tuntuu toistuvan melkeinpä automaattisesti. Mieliala on maassa, mikään ei oikein tunnu miltään ja kaikilla muilla tuntuu menevän hyvin, vaikka oikeastaan itsellä menee paremmin kuin koskaan.
 Pitäisi olla suuret suunnitelmat tulevalle vuodelle ja elämälle, mutta tiedostat vain koko ajan paremmin sen, miten vähän aikaa sinulla on tehdä kaikkea mitä haluaisit. Saati tulla oikeasti hyväksi missään.

Mobilisoituminen ja sosiaalinen media tuntuvat laskevan mielialaa entisestään, ja luovan kuvitteellisia paineita. Miksei sitä voi vain unohtaa kaikkea ja tarttua kirjaan. Istahtaa meditoimaan. Lähteä ulos luontoon (no siksi ei, koska on jäätävän kylmä). Ylipäänsä tehdä jotain, millä nollata aivot ja mistä nauttii.

Tuntuu myös, että joka päivästä loppuu tunnit kesken ja sekös kiukuttaa meikäläistä yli kaiken, kun ei kerkiä tekemään mitään oikeasti kivaa. Töitä, kotitöitä, töitä. Oravanpyörä. Olen vähän kateellinen jopa kaikille työttömille kavereilleni juuri nyt, vaikka tiedostankin että työttömyys on pääasiassa kaikkea muuta kuin kivaa, enkä sitä missään nimessä tavoittele. 
Haluaisin vain vuorokauteen lisää tunteja.


Jännä miettiä, onko kyseessä "vain" asennevamma vai elämä, jota et ole oikeasti rakentanut omanlaiseksesi. En tosin tiedä, onko jälkimmäinen tässä yhteiskunnassa edes mahdollista -_-
 Juuri nyt tekisi oikeasti mieli vaihtaa maisemaa ja kaupunkia kokonaan, mutta välttämättä sekään ei ole ratkaisu, jos ongelma on pääni sisällä enkä koskaan opi olemaan tyytyväinen siihen, mitä minulla on.

Much to learn I still have.

Aasinsilta edellistä lausetta pitkin :p
Itseään voi onneksi piristää monin tavoin, kuten leffassa käymällä! Mentiin katsomaan The Force Awakens, joka ylitti ainakin omat odotukseni. Jos olet nähnyt kaikki muut Star Warsit, tämä on ainakin ihan ehdoton must see!
Ja suosittelen katsomaan 2D:nä nenää ja silmiä säästääksenne, koska 3D-versio ei tuonut loppujen lopuksi tähän elokuvaan juuri mitään lisää.


✼✼✼

I finally got my self made red cape in pictures^^ These are from November, when the weather was still quite warm (and watery).

I'm struggling with some weird identifical crisis... January is always the hardest month for me, I can't explain why o_O  You should decide what to do with your life, etc etc. And it doesn't help that there's -25c outside so I can just hang inside!  

Luckily there's many ways to cheer up, like movies^^ We watched the latest Star Wars, and my expectations became filled. If you have seen previous Star Wars films, then this is an absolute must see -film!

13 kommenttia:

 1. Wow, these pics are stunning! I love the black/white images!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much, I also like the B&W pics :)

   Poista
 2. Jes, sait nää tänne! Toi sun asu on mun silmään just loistava. En tiedä millainen se olisi ollut gootimpana versiona, mutta sellaista tietynlaista goottifantsua on tullut nähtyä alt. mallien kuvissa vähän liikaakin. Tällainen keskiaikaismaisempi on mun silmään paremman näköistä!

  Mun lempparini on vitonen. Siinä on kiva asettelu, näytät erityisen kauniilta ja mukana on ehkä eniten fiilistä. Mainio!

  Yks juttu on, mihin kannattaa ehkä kiinnittää huomiota, jos et ole tullut vielä miettineeksi. Värilliset piilarit on tosi kivoja kuvissa toisinaan, mutta ne joskus syö ilmeikkyyttä kasvoista etenkin runsaan meikin kanssa. Jos meinaat paljonkin käyttää, niin kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten kompensoi sitä, ettei silmistä ehkä pääse välittymään sitä samaa fiilistä kuin ilman piilareita. (Itsekin oon kovasti tätä pähkäillyt, kun oon halunnut pitkään laittaa jotkut vaaleat kuvauksiin. :D)

  Monet näistä poseistakin on muuten tosi kivoja! Vikassa kuvassa tosin oisin ottanut vähän leukaa pois rinnasta, ois tuonut kaulaa paremmin esiin. Mut pääosin olet onnistunut mun silmään tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia pitkästä kommentista :D

   Myönnän että piilarit tekee joskus vähän överiä, tai aika reilustikin, mutta jotenkin en voisi kuvitella meneväni kuvauksiin omilla silmilläni, koska ne on niin hailakan vihreät. Näytän jotenkin tylsältä ja pienisilmäiseltä xD Mutta täytyy tosiaan miettiä voisiko käyttää vaikka jotain hillitymmän värisiä suurentavia. Yhyy tahtoo rahaa :D

   Kyllähän mulla äärimmäisen paljon on petrattavaa. Jotkut "tosi hyvät" poset mitkä tein näytti kuvissa todella koomisilta :DD Noissa vikoissa oli veden sataessa silmiin lähes mahdoton näyttää mitenkään järkevältä, tuo oli ainut edes jotenkin julkaisukelpoinen xD

   Poista
  2. Sun omat silmät on ihan älyttömän nätit! En sinuna yhtään häpeilis mennä niillä!

   Tiedän ton tunteen, et poset näyttää tyyliin peilissä hyvältä, mutta kamerassa taas sit ei. Monesti ne on sit vaan kuvakulmakysymyksiä!

   Poista
  3. Sun omat silmät on ihan älyttömän nätit! En sinuna yhtään häpeilis mennä niillä!

   Tiedän ton tunteen, et poset näyttää tyyliin peilissä hyvältä, mutta kamerassa taas sit ei. Monesti ne on sit vaan kuvakulmakysymyksiä!

   Poista
 3. Upeita kuvia! Neljäs eli ensimmäinen mustavalkokuva on kerrassaan huikea. Tykkään tuosta medieval-fiiliksestä gootteilun sijaan. Tulee mieleen se teinivuosien suosikkileffa, Merlin ( oisko ollut joku tv-elokuva mutta kuitenkin siinä oli mm. Helen Bonham-Carter & Isabella Rosselini).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Mukavaa vaihtelua gootteilulle! Mä en ole tuollaisesta sarjasta kaiketi kuullutkaan, aika noloa tämmöinen:D Täytyy käydä googlessa

   Poista
 4. ( Google tiesi että se Merlin mitä tarkoitin olikin mini tv-sarja vuodelta 1998)

  VastaaPoista
 5. Oh, ihania kuvia! Lempparini on tuo toisiksi viimeisin sinun kuvista :) Ja tuo missä seisot korin kanssa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :)) Talvikuvaukset ois kivat taas jossain hautuumaalla... sillain ei kyl näillä pakkasilla xD

   Poista