tiistai 3. toukokuuta 2016

Follow the White Rabbit


Heyy ♥

Bloggausinto lisääntyy päivänvalon myötä. Joudun toistaiseksi tekemään päivitykset tabletilla läppärin irtosanottua itsensä, mikä on aivan hanurista esim. kuvanmuokkausta ajatellen, mutta hommaan uuden läppärin ensimmäisestä kunnon palkastani. Onneksi kaveri sai pelastettua suurimman osan tiedostoistani.

Täytin 29 vuotta. Varsin kummallinen ikä. Tunnen itseni ihan ei-minkään ikäiseksi. Tosin eilen KiinaTrikoossa käydessäni tunsin itseni n.60-vuotiaaksi o_O En edes ymmärrä sitä kieltä, mitä NE NUORET solkkaavat.

Lainatakseni päiväkirjan 16-vuotiasta itseäni:
"Täysin 16! Ihan outo ikä. Ai kauhee ajatella et tuun joskus olemaan esim. 30 :''D Tai 40!!!"
Näin.Napatoppi hapsuilla kiinnitti huomioni riistohenkkamaukan hyllyssä.


Kohta täytyykin alkaa hieman tyhjentelemään kaappeja ja möbleeraamaan isolla kädellä, sillä avoliitto heviturjakkeeni kanssa odottaa ♥  Kheh, ei olla tunnettu vuottakaan ja seurusteltu vasta murto-osa siitä... Ei oo häpee olla nopee. No, hänellä on töitä tiedossa täältäpäin ja mulla on aika tilava murju sekä avara mieli, joten miksi odottaa pidempään.Otsakoru on oikeasti kaulakoru. Vähän voisi olla pienempi, mutta menee.

Onnistuin tietysti valitsemaan juuri sellaisen kenkä -ja housucombon, missä näytän mahdollisimman persevältä. 


Toteutin myös pitkäaikaisen haaveeni, ja aloin käymään laulutunneilla
Ensimmäiset tunnit toki olivat silkkaa raakkumista ja hönkimistä, koska olen koko elämäni laulanut teknisesti päin helvettiä. 
Mutta muutaman tunnin aikana olen kuitenkin oppinut aivan hirveästi! Uskomaton tunne, kun välillä saa laulun kulkemaan niin, ettei mihinkään satu! xD Siihen että pääsen haluamaani tulokseen menee varmasti vielä vuosia, mutta ollaan optimisteja.


 En saanut Alice in Wonderland -värityskirjaa, mutta sentään sain Tiitalta tämmöisen messevän puseron ♥ Rakastan toiselta puolelta roikkuvia vaatteita ^^ 

..kuten tätä Vixxsinin paitaa, jonka löysin Porin kirppikseltä muutamalla kolikolla.


Palailen Vapun merkeissä seuraavaksi ;) 

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea ihan kaikesta! :D Ja tosi kivoja asuja, mä oon myös viehtynyt tuollaisiin olkapäiltä roikkuviin paitoihin ja silpunnut teepparini sellaiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksia :D voi ei, miten hyvä idea, katsotaan onko mun kaikki yläosani kohta silputtuja :F

   Poista
 2. Mehän muutettiin yhteen kahden kuukauden seurustelun jälkeen ja tässä ollaan vielä monta vuotta myöhemmin. :P Ehkä oli joo vähän liian nopeaa, mutta mun mielestä yhteen muuttaessa tutustuu parhaiten toiseen (ja varsinkin niihin huonoihinkin puoliin), näkee miten yhdessä eläminen sujuu ja tuleeko suhde kestämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :D Mutta mukava kuulla että noinkin voi käydä! Tottahan se on, että samat ongelmat tai ongelmattomuudet on edessä riippumatta siitä odottaako sitä yhteenmuuttoa sen maagisen vuoden tai pari. Itse odotan nyt yhteenmuuttoa innolla, toisin kun edellisessä suhteessa joka ei sitten toiminut ^^

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! :)

  Ootan kyllä sitä, että pääset laulamisessa tohon tavoitteeseesi! Ihan jo sen puolesta, että uskon vakaasti, että oot siinä vaiheessa sen verran innostunut hommasta, ettei se sit enää riitäkään! Tässä asiassa on onneksi ihan terveellistä olla vähän ahnekin. :D Edistys pistää haluamaan lisää edistystä jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ihanaa että uskot muhun <3 :D On kyllä kivaa, kun opettajatkin kannustaa. Nyt kevätkausi jo kohta loppuukin eli täytyy sitten kotona vaan laulaa niin perkeleesti, ja toivoa että mahtuu syksyn tunneille.
   Ja todellakaan en halua jäädä keskinkertaiseksi tässä asiassa! :P

   Poista
 4. Onneksi olkoon! :) Me ruvettiin etsimään yhteistä asuntoa myös parin kuukauden jälkeen, ja tässä sitä vaan vielä ollaan. Ei sille mitään rajoja ole, tekee niinkuin itsestä tuntuu hyvältä, ja jos muita hieroo huonoon suuntaan niin se on niiden ongelma ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Jep, ei pitäis olla muiden asia ^^ Mulla itselläni on se vahvuus, että viihdyn mainiosti sekä yksin että pariutuneena, joten en saa elämänkriisiä aikaiseksi vaikka mitä tapahtuisi :D

   Poista