keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Beautiful Apocalypse


Tässäpä muutama kesäinen kuva heinäkuulta ^^ Kukkasia ja kaikkea..!

Mieleni on tehnyt toteuttaa post-apokalyptinen setti jo vuosikaudet, tai siis olen monta kertaa yrittänytkin, mutta vihdoinkin lopputulos on sellainen kuin halusin! Hiukan fallout-henkinen, mutta ei liian. 

Kuvauspäivä oli hauska, tulitikkutehtaalla ryömiskely jännää, ja kaikennäköistä tuli taas opittua kameran kummaltakin puolelta!
Saipahan sotkea ja ryönätä ittensä kerrankin ihan töhöiseksi :p


Kiitos (c) Matias MäkiNalle on jo ehkä hiukan nähty minun kuvissani, mutta se vain sopi liian hyvin tähän teemaan. 

Hylätystä tulitikkutehtaasta löytyi soffa! Vähän hirvitti, että koska joku rotta kaivautuu pehmusteista ja puraisee pyllystä.


Juteltiin juuri tuossa eilen erän kaveriporukan kanssa, mitä kukakin tekisi, jos tulisi jokin takaisin luontoon -tilanne :D 

Totesin itse, että...
♦ Kalastaisin, sienestäisin ja marjastaisin ruokani, koska en usko että pystyisin tappamaan mitään eläintä, vaikka riistaa olisikin. 
♦ Osaan jousiampua, ja osun jopa välillä johonkin, mutta taidosta on ehkä hyötyä lähinnä zombeja lahdatessa, koska en edelleenkään halua metsästää ellei olisi aivan pakko. Loputon määrä jousia tietysti täytyisi näin ollen olla.
♦ En todennäköisesti näyttäisi ihan tältä. Nämä liian isot maiharit ovat kyllä oikein mainiot.
♦ Täytyisi kyllä käydä jokin eräkurssi ennen tällaista tilannetta. Tulen sytyttäminen nyt ainakin olisi hyvä osata.

Olisin siis ihan hilpeää, mutta melko hyödytöntä seuraa selviytymisen kannalta. Tosin tiedän onneksi itse muutaman erätaitoisen tyypin / maailmanlopun odottajan, joiden seuraan kannattaisi lyöttäytyä! 
Ja todennäköisesti tilanne olisi se, että joku painaa nappia ja me kuollaan kaikki, että mitäs tässä pohtimaan mitään selviytymismahdollisuuksia x)♦♦♦

Loppukevennyksenä

Sonata Arctica - Life


En ole Uniasta lähtien oikein innostunut Sonatan musiikista yksittäisiä kappaleita lukuunottamatta, mutta jostain syystä tämä uusi sinkku soi nyt ämyreistäni ihan repeatilla. Tästä tunnelmasta tulee jotenkin mieleen Élan. 
La-la-lallallalalalalalalaaa!


♣♣♣

Hi,
We did this pot-apocalyptic photoshoot in July^^ I'm very happy for the result! I've tried to carry this idea out many times and finally it appeared just as I wanted, thanks to photographer ^^ I'm very excited of all kinds of fallout-ish athmosphere, and this abandoned match factory offered the most great 

2 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Ihania tommoset tarinallisuudet ja yksityiskohdat <3
  Oon kans kelannu et mitä tekis jos tämä tästä romahtaa koko paska, no tietty riippuis et miten se kävis.. Onneks on erätaitoja ja luontotietämystä, mikä jeesii paljon. Monen asian kans kyl tulis aika "Ööööö" tilanne, jos ei ole mistä googlata vaikka miten savupiippu toimii ja muita sellaisia juttuja mitä pitää itsestäänselvänä.

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä :D höhö. Tulee monesti mietittyä, miten pulassa joku länsimainenkin yhteiskunta olis vaikka ilman sähköjä tai vettä, joita tosiaankin pidetään itsestäänselvyytenä.

   Talvella vois rakentaa iglun ja syödä kaarnaa..!

   Poista