perjantai 7. lokakuuta 2016

Here's to the Fall

We're nothing but leaves in the wind

Olen nyt äitynyt lähtemään ulos kameran ja ystäväin kera, useammin kuin muina syksyinä.

Valokuvaus on toiminut miten kenellekin; hyötyliikuntana, harrastuksena, bloginpitiminä, terapiana.
Muutamankin kilometrin päästä kotoa saattaa löytyä upeita paikkoja, joissa ei ole koskaan tullut käyneeksi. Niinkuin Herttoniemen kartanoalue, Kruunuvuoren autiotalot tai Mustavuoren metsän luolat!

Luonto on loppukesästä ja alkusyksystä maagisimmillaan ♥
Keijukaisia!


Olen kameran edessä pönöttämisen lisäksi alkanut itse kiinnostumaan kameroimisesta ja kunnollisista kuvanmuokkauksista, varsinkin tuttujen kuvaajien kanssa jutellessa.

Ilmoittauduin jopa Työväenopiston kuvankäsittelykurssille, jossa on teemana fantasiakuvat! Wuu! :p
Kyllästyttää, etten saa omille fotoilleni aikaiseksi hienoja maskeja ilman, että täytyy läntätä jokin valmisfiltteri niihin ja siltikään (tai ehkä juuri siksi) se ei näytä siltä, kun haluan, ja kuvakateus jyllää erilaisia ryhmiä ja blogeja selaillessa.
Parempi linssi on tehnyt oman osansa kuvailuintooni. Vaikka tarkennusten kanssa on vielä pelaamista, niin kuviin saatu erilainen syvyys on todella mieleeni!


Miten niin rakastan sienten kuvaamista :D Olen suuri sienifani. Niitä on kaikenkokoisia ja kaiken muotoisia ja värisiä ja makuisia ja hajuisia! No en minä nyt kaikkia sentään maistele...
Kuka lähtis mun kanssa suppilovahverometsälle?!

Viimeinen kesäpäivä vietettiin Jennin kanssa Kaivarissa, kuvailtiin ja istuskeltiin kahvilan terassilla


Ja olin tahtomattani ihan Lydia!
Uutta Wardrunaa ♥ Me loves ♥ ♥ ♥


♦♦♦

I've took my camera out this year more than usually. Autumn in Finland is the most magical and colorful time of the year!
Photography has suffered some kind of inflation in my head, but I decided not to let it disturb my hobby. I can still make and edit photos look like myself! 
I even signed myself up to Photoshop class in couple of weeks :'p Maybe I'll learn to use something else than ready-made photo filters.

6 kommenttia:

 1. Tykkään siitä, miten kaikki nämä postauksesi kuvat ovat harmoniassa keskenään, mm. värimaailmaltaan.
  Biisi sopii myös tähän täydellisesti.
  No jos satut Kaakonkulmilla liikkumaan, niin tiedän muutaman hyvän suppiloapajan :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Mietin että tulikohan kontrastia vähän liikaa, mutta kaipa se näihin jotenkin sopii ^^
   Kauheasti hyvää musiikkia on tullut nyt tänä syksynä!

   Hmmmmm, pistän Kaakonkulman korvan taakse ;) :D

   Poista
 2. Meen tällaisista syksykuvista aina ihan sekaisin :D ja ihan vaan kävelemällä ulkona. On niin raikasta ja kirpeää ja pimeää ja ihanaa etten ehkä kestä! Katsoin hiljattain Beetlejuicen ja Lydia on kyllä havaittavissa vahvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ajatella että joskus inhosin syksyä! No en edelleenkään pidä kylmästä, mutta nämä värit ja valot jajaja..!

   Poista
 3. Oi mitä ihania kuvia! ♡ ♡ Näkee tosi selkeesti että oot harjaantunu ja innostunu ja oi kyllä, uusi linssi tekee ihmeitä! :D
  Voi vitsi, mäki haluun tommoselle kurssille! Oppis oikeesti tekeen sellasia hienouksia kuville mitä näkee mielessään. Mä nakitan sut sit ehkä vielä kuvaajaks joskus..hihihiii! Sulla on kyllä eeppisiä mestoja siinä lähellä, tarvii sinne luolamestoille kyllä päästä, kun niin paljon nähny niistä ihania kuvia kaikilla!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos :) Haha apuaaa, mä oon henkilökuvauksessa ihan täysi susi xD sitäkin tosin täytyisi opetella ihan vain huvin ja urheilun vuoksi, että ehkä meillä onkin kuvaustreffit jokin kerta ;D

   Poista