perjantai 7. heinäkuuta 2017

Rododendron

...ehkä maailman hauskin sana!
Haagan Alppiruusupuistosta eli rodopuistosta tuli tänä vuonna jokin mediahitti. Myönnän, että siellä ei itsekään ole tullut käytyä ennen tätä hypeä, kun en edes tiennyt koko paikasta. Helsinki täynnä nähtävää, ja olen aivan kuutamolla - perus.

Siellä oli kilometrikaupalla kukkei, ja kapeita kujia köysineen! ♥ Väriloisto oli kyllä henkeäsalpaava, sekä kaikki ne tuoksut. Kuvatkin kertovat vain puolet totuudesta.

 


Paikka oli ihana, mutta kärsii samasta efektistä, kun Roihikan Kirsikkapuisto keväisin; liikaa ihmismassaa -_- Hiukan häiritsi tätä haurasta runotyttökokemusta :'p Välillä piti painella syvälle puskaan rauhoittumaan. Menimme epäonneksemme paikalle juuri prime timena iltapäivästä, mutta suosittelen vierailulle aikaista aamua tai myöhäistä iltaa - sitten ensi vuonna, kun kaikki taas kukkii ^^

Onneksi meidän takapihallakin on pari suurta rodopuskaa, joita voi ihailla vailla ristinsielua.

Palaudun parhaillani (edelleen) Nummirockista sekä Tuskasta. Molemmista jytkypostaus luvassa. Joku Nummiruttokin iski sopivasti, PND:n lisäksi, ja aivastelen parhaillaan aivojani pellolle. 

Rankat pari viikkoa plakkarissa kaikin puolin, ja nautin nyt suunnattomasti siitä näystä, kun koko kalenteri ammottaa lähes tyhjyyttään viikonloppujen osalta sekä heinä -että elokuussa ♥ 
Suitsukkeet palamaan, Summoning soimaan ja ompelukone pärisemään näin ensi alkuun.

6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta paikalta! <3 Niin perus että nurkan takana on kaikkea siistiä, eikä sitä vaan älyä :D Mun pitäis käydä Hatanpään arboretumissa, siellä on kanssa ihan riittävästi ruusuja tähän vuodenaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Mä olen joskus Arboetumissa käynyt, ja oli kyllä oikein viehättävä paikka ♥ Kivaa että kaupungeissa pääsee nauttimaan tällaisista.

   Poista
 2. Olipas nymfimäisiä kuvia susta ja Alppiruusupuisto näyttää kuvissa olevan jostain keijumaasta eikä Helsingistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Helsinki(kin) kätkee kyllä kaikenlaista romanttista sisäänsä, kun vaeltelee ympäriinsä! Viikonloppuna huokailin Herttoniemen kartanonpuistossa, täytyy varmaan tehdä siitäkin postaus jokin päivä.

   Poista