lauantai 16. joulukuuta 2017

16 : December Purchases

Työpaikka ja veronpalautukset aiheuttivat pientä törsäilyä :>  Olen raatanut itseni sen verran piippuun koulussa ja iltatöissä, että voi hiukan hemmotella itseään.
Working besides the school has its light sides also. Especially when tax refunds also came x) I've worked my ass off lately so it was time to spoil myself a bit. 
Kantele saapui täydellisen puolukanpunaisessa sävyssään ♥ Mustikat ja mansikat lensivät saman tien romukoppaan ja säädin kanteleen kielet vastaamaan täysin mahdottomien treenibiisieni nuotteja. Nyt koko apparaatti on yhtä sekaisin kuin soittajansa, mutta kyllä tämä tästä. Olisi kyllä pitänyt saman tien tilata 10-kielinen koska tässä loppuvat soinnut kesken jo nyt. Mutta ehkä maltan mieleni, ja ostan kymppikielisen esimerkiksi vuoden päästä ja treenaan nyt jotankin yksinkertaisempaa kamaa. Olen vähän tällainen kuuseen kurkottaja.
My Kantele ♥ Oh how I love the perfect shade of lingonberry. I can't play anything yet, but I will have time to practise.


 
Uusi joogamatto ja pöksyt tulevat tarpeeseen sekä kotioloissa että keväällä, kun aloitan kundaliinijoogan. Teen parhaillani 30 days of Yoga -youtubehaastetta, suosittelen.

Onpas mustia vaatekappaleita hankala kuvata mitenkään järkevästi... Mutta juu, Dresslilyn paketti saapui myös. En ymmärrä miksi tästä puhutaan jonain huijaussivustona, itse olen ainakin saanut täältä vain loistokamaa joka tilauksella tosi edullisesti.
Nämä kuteet olivat kategoriassa "halloween-vaatteet" ja siksi alennuksessa :"D Tai tuo musta pitkä huppari oli kai ihan normaali. Niitäkin tuli jostain syystä 2, vaikka tilasin vain yhden. Nyt menen kyllä lakkoon kyseisen sivuston tiimoilta, kun sieltä on tullut tilattua jo vähän liikaa kaikkea.
I got my Dresslily-package :) I have been very satisfied for the quality of DL products myself, even though I've heard very different stories. I maybe have to leave that site for a while because I'd soon buy it empty...
These were "halloween-clothes" and therefore in discount x)


Tätä hupparia mietin pitkään mutta tilasin kuitenkin. Onneksi, koska olen käyttänyt tätä melkein päivittäin ♥


Hauskin hankintani on ollut tämä aktiivisuusranneke. Eräällä kaverillani on tällainen, ja se vaikutti niin kätevältä että hommasin samanlaisen. Mitäpä sitä muutakaan kolmekymppinen tekisi, kun seuraisi hitaasti hiipuvia elintoimintojaan :')
Kellonajan ja päivämäärän lisäksi se seuraa mm. sydämen sykettä, askelia, kulutettuja kaloreita ja kuljettuja kilometrejä. Sekä unen laatua, mikä on ehdottomasti hauskin ominaisuus koko vehkeessä. Se raportoi puhelinsovellukseen unen eri vaiheet ja havaintojeni mukaan aika tarkasti. Hyvin monipuolinen vehje enkä kadu sen hankintaa, koska tämä on oikeasti saanut minut nostamaan persiini ja liikkumaan. Plus tämä paljasti, että unenmääräni jää todellisuudessa liian vähäiseksi, vaikka luulin nukkuvani tarpeeksi.
Activity wristband has been my funniest purchase. It follows my heartbeat, steps, kilometers, calories, even the quality of my sleep! I do not regret buying it since I've actually got my ass off from the chair. 

Ihastelin tätä mukia jollakulla aiemmin ja kun löysin samanlaisen, ostin pois. Peuraversio jäi vielä henkkamaukkaan mutta tarttunee myöhemmin mukaan sekin :)
This cup has strong Alice-wibes. It's my new favourite mug.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti