sunnuntai 17. joulukuuta 2017

17: Wrapping

Näin alkuun lakkiarvonnan tulos, jossa onnekas oli Desdemona. Yhteyttä on otettu :)Lahjojen paketointi on mielipuuhaani. Perinteenäni on aina tehdä kääröt omassa rauhassani myöhään illalla glögikupposen kanssa. Se on rentouttavaa varsinkin, kun tietää käärivänsä kasapäin hyvää mieltä pakettiin.


Paketoinnissakin on vaihtoehtoja sen kaupan perusrullan sijasta.
Tässä alla joitain koneelle keräämiäni esimerkkifotoja. Tällaisia ratkaisuja olen hyödntänyt, vaikkakaan en ainakaan toistaiseksi ole ihan näin kauniita paketteja saanut aikaiseksi.

                         
Värjätty sanomalehti tai nuottipaperi on ihanan näköistä ♥ Kun vielä saisi jostain sanomalehteä vanhalla fontilla. Tällainen toimii ehkä enemmän pienemmissä ja kovissa paketeissa.

Kauniiseen servettiinkin olen hätäpäissäni joskus kääräissyt pienempiä lahjoja, eikä idea ole itse asiassa laisinkaan huono :D

Kankaaseen kääriminen on myös varteenotettava vaihtoehto 


Lisämaustetta pakettiin saa, kun laittaa sekaan erilaisia koristeita.Kierrätystä kannattaa suosia paketoinninkin kanssa. Itselläni on kasapäin esimerkiksi lahjakasseja, joita olen saanut ja jotka annan taas eteenpäin, koska eiväthän ne juuri miksikään mene. Isommista lahjoista saatan myös ottaa paperit talteen ja käyttää ensi vuonna :D Tietysti katson että ne ovat priimakunnossa.


♦♦♦


I've collected some pretentious gift wrapping ideas in my computer and here's some of them. As in everything, there's always an option.
Adding some beautiful details on the package makes it almost impossible to open! 
My favourite solution is note -or newspaper. It looks so poetric ♥ Old looking paper looks always stylish. And candy canes! 

5 kommenttia:

 1. Lahjakassit, laatikot ja pussit menee aina kiertoon jollei innokkaat lahjojen avaajat vallan riekaleiksi revi. Samaten nauhat ja jouluisten kukkaistutusten koristeet ja astiat. Kinkkupussi on ollut ehkä kekseliäin lahjakääre so far 😂 Paperit eivät yleensä meillä säily.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meikäläisen repimistyyli on just sellainen että kaikki säästetään :D Tosin tänä vuonna teen mm.herkkukoreja jotka tuskin paketoin lainkaan :D

   Kinkkupussi xDDDD

   Poista
  2. Joo ei onnistu lapsilta :D Paperi on atomeina ennenku äiti ehtii kissaa sanoa xD

   Poista
 2. Voi vitsi miten paljon kaikkia ihania ideoita! Mua on nyt alkanut houkuttelemaan paljon sanomalehtiin tai nuottipaperiin paketointi, ehkä ensi vuonna sitten :) Pitää vaan valita ainakin sanomalehdestä sivut huolella. Kuolinilmoituksiin paketoitu lahja kun ei välttämättä jaksaisi naurattaa ihan jokaista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei tänä vuonna ollut oikeastaan mitään, mitä olis voinut kääriä sanomalehteen tai nuottipapruun. Enkä kyllä olis ehtinyt sellaista metsästämäänkään, olis pitänyt dyykata lehtiroskiksesta just jotain tavan Hesaria xD Not so charming.

   Poista