perjantai 8. joulukuuta 2017

8: Jouluarvonta : Musta tonttulakki

Päätin arpoa jollekin lukijalleni mustan tonttulakin :) Olen tehnyt näitä jo vuosia, ja viime arvonnasta on aikaa! Nämä ovat menneet kuin kuumille kiville viime aikoina.

Valittavana on normaalipituinen (pampula n.kainaloon saakka) joko mustalla karvalla+tupsulla tai valkoisella karvalla + tupsulla koristeltu, puuvillainen lakki. Karva ja pampula toki voivat olla keskenään eri värisetkin - you decide.


Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 14.12.2017 mennessä+ sähköpostiosoitteesi. (Ilmoita samalla mikäli et halua kommenttia julkaistavan, ne menevät kyllä talteen siltikin.)

Näitä voi myös edelleen tilata minulta normaalisti osoitteesta satiinitaivas(at)gmail.com hintaan 20e/kpl, jos varman ja nopeamman lakin tahtoo :D

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana musta tonttulakki...valkoinen karva & tupsu on ehdottomasti tyylikkäin yhdistelmä. Ihanaa joulun aikaa sinulle. -Sonja- (sonja.kajan@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Onpa komea! Tuota kehtaisi pitääkin jouluna päässään. Kuvan mukainen väriyhdistelmä (karva ja tupsu molemmat valkoisia) olisi mieleinen. *<:) amanda.jaakonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voisi olla ihan kiva vaikkakin perinteestä poikkeava.
  Karva ja tupsu valkoisia olisi kiva lakki.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tää ois täydellinen lahja kaverille! :)
  Musta lakki ja valkonen karva kuten kuvassa ehdottomasti!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista