perjantai 12. tammikuuta 2018

January mix


Tammikuu, kuukausista julmin, on ollut jotenkin tosi nasta. Johtuu ehkä siitä, että olen rölliytynyt kotona hyvällä omallatunnolla. Koulusta oli pitkä loma, ja työvuorojakin on ollut vain kourallinen.
Ensi viikosta alkaakin sitten puolen vuoden totaalirääkki taloushallinnon kiehtovassa maailmassa. Wish me luck.Varasin heti vuoden alkuun leima-ajan muutaman kuukauden päähän ♥ En paljasta enempää kun että se on aika hassu ja kyseessä on suosikkieläimeni :D Toivon että ensimmäistä tatskaani muokattaisiin myös tänä vuonna, kunhan tuttavani kiireiltään ehtii. 
Nyt menenkin sitten tiukkaan ostolakkoon koska muste, piru vieköön, maksaa rahaa. Kerään täällä erinäistä rättiä ja irtaimistoa myyntiin hullun kiilto silmissä.Ajeltiin eräs päivä Länsimetrolla ekaa kertaa Omppuun. Rata oli melko tylsä, kun se tuubi ei käynyt maan pinnalla kertaakaan, mutta olivathan ne uudet asemat ihan fancyja.
Löysin Ompusta kauan kaipaamani roikkuvan lasipallon, jonne tulee myöhemmin jokin pieni kallo tms.
Lisää mytologiaa ♥ Mulla on lukujonossa kilokaupalla kirjoja muutenkin, mutta nämä oli silti pakko tilata ihan omaksi.
Hiilenväen tarinoissa oli upea tunnelma, ja niitä olisi saanut olla enemmänkin. Taruolentojen teksti taas oli aika lailla spekulaatiopainotteista ja jäin kaipaamaan sellaista sadunoimaisuutta kerrontaan, mutta kuvitus on komea. Hyvä muistilistahan tämä on kotimaisista, omituisista otuksista :p


Hiilenväen mukana tuli kiva postikortti 

Tämä kovin trendikäs Bullet Journal sai myös alkunsa. Siitä on jo nyt tullut aika tärkeä osa arkeani. Jaoin vuodelle kaiken mitä haluan saada tehdyksi, ja suurin osa on aloitettu jo nyt....

...kuten se, että vietin erään villin sunnuntai-illan kopioiden VHS-kasetteja dvd-levyille, maistellen samalla kesästä asti säästelemääni kaneliolutta :p Tuokin vhs-projekti on ollut työn alla ainakin 10 vuotta, vaan eipä ole enää. Ei sieltä juuri löytynyt muuta kun pari nauhoitettua keikkaa ja ohjelmaa jotka otin talteen, ja loput olivat jotain Salkkareita jotka joutivat romukoppaan. Lisää kaappitilaa!


....Ja palauttelin blogitekstieni Photobucketin hävittämät kuvat 3 vuoden ajalta. Ihan pieni homma, juu, ei. Halusin kuitenkin korjata ne, koska sitten joskus voi olla hauska lukea vanhoja postauksiaan.


Hoitokissa nimeltään Mammutti tuli piristämään iltojamme ♥ Sekin lähtee kyllä pian uuteen, omaan kotiin. Koitan totutella lävistyksettömään naamaani :( Huulikoru alkoi sekä ärsyttämään että aiheuttamaan myös ihan fyysistä damagea hampaisiin ja ikeniin, joten sen aika oli tullut viimeistään nyt. Lähes 15 vuotta se minulla olikin. Kompensoidakseni identiteettikriisiäni käyttelen huulipunia ja kiiltoja. Tilasin kyllä parit feikki-septumit pahimpaan oireiluun, vaikka epäilenkin että ne eivät ihan sovi lärviini.
Toisaalta luonnollisempi look ei ole pahitteeksi, vaikka lävärit ovatkin mielestäni hienoja. Mieheni taas niistä ei tykkää, joten muutos on ainakin hänen mieleensä.

Tonttukin potkaisi loppiaisen kunniaksi tyhjää ja odottelee tässä ruumissaattoa x)) Ehkä tonttuovella on ensi vuonna uusi asukas.
(Tuosta arkusta tulee oikeasti korurasia).


Kuinkas teillä pikku piimäsuilla on vuosi käynnistynyt?♣♣♣

I've been on a loooong holiday, with only handful of workdays. The school starts next week so it will be hard spring, but at least I've got some rest.
January has been very nice. I've done some projects that have waited forever to be done (like VHS -> DVD project), made some great finds (the glass ball and Finnish mythology books)... 
And I gave up with my labret ;( It started to make  damage to my gums and teeth so it's time had came, after 15 years. 

I also started my very own Bullet Journal. It has helped me to finish many tasks already :)

How has your year begun?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus. :) Tunnistan sinussa tosi paljon itseäni, ja sun tekstejä on aina kiva lukea! Oma vuosi on käynnistynyt töissä, töissä ja töissä, ja tätä samaa rataa mennään pääsiäiseen asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ♥♥♥ Vähän tällaista tyhmääpaskaa.doxc, mutta kiva välillä höpistä blogin puolelle :'D
   Kiireinen kevät siis tulossa puolin ja toisin. Nämä "härkäviikot" imee aina mehut melko tehokkaasti. Tsemppiä!

   Poista
 2. Hiljaiseloa, vähän vähemmän töitä nyt kuin yleensä. Mikä on tosi jees. Seuraavana palkkapäivänä varmaan harmittaa, mutta se on silloin se. : D
  Aloitin terapian ja odotan helmikuuta, jotta pääsen vaihtamaan viherkasvien mullat. Pari viikkoa vielä pitäs malttaa!
  Olen joogannut aika paljon. Suosittelen youtubesta Yoga with Adrien -kanavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kah, samoilla vesillä pyöritään - mäkin olen joogannut Adrienen kanssa ja aloitan pian terapian :'D Nyt kuolen vastineeksi koulustressiin, mutta se oli odotettavissa.
   Tsemppiä kevääseen!

   Poista
 3. Mulla oli myös pieni vhs-taistelu silloin kun muutin, tosin pääsin siinä mielessä helpolla että kaikki menivät suoraan roskiin. Ei löytynyt mitään pelastamisen arvoista. Nyt musta tuntuu että noita dvd-leffojakin on liikaa :D ehkä käyn joskus niiden kimppuun.

  Rip huulikoru :( siis mulla on ollut omani jonkun 11 vuotta ja olo olisi ilman sitä tosi alaston! Onneksi huuleni/korun malli on sellainen, ettei se pääse ollenkaan kosketuksiin hampaiden ja ikenien kanssa, joten voin pitää sitä turvallisesti.

  Haluun tollaisen arkkurasian ♥ oikeesti mulla kyllä on tarpeeksi rasioita, mut kun ne on niiin kivoja!

  Mun vuoteni on alkanut lähinnä töiden merkeissä, mutta olen myös muistanut ylläpitää sosiaalisia suhteita ja eilen kävin paukuttamssa flippereitä. Omille harrastuksille pitäisi järkätä enemmän aikaa kaiken kiireen keskelläkin, ei ilman niitä selviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä ei onneksi ole kovin paljoa dvd-leffoja, omaksi asti on vain ne ihan parhaat hommattu. Laitan niitä aika hanakasti myyntiin jos on tullut joku vähänkään keskitason raina hankittua.

   Hehe... Olin heikko ja tungin huulikorun takaisin ainakin väliaikaisesti kun huomasin, että reikä ei ole umpeutunut kuukaudenkaan jälkeen :D Päätin että olen joitain päiviä ilman, ja joitain päiviä se saa olla paikallaan ^^ Ihan hyvä kompromissi.

   Mulla on kanssa niin paljon rasioita ja todella sekalainen sakki,että pitää varmaan vääntää niistä postaus xD

   Hyvä että olet pitänyt myös vapaa-ajasta huolta :) Itsellä meinasi romahdus iskeä kuukauden loman jälkeen kouluhommien määrästä, mutta päätin ottaa hiukan rennommin ja aikatauluttaa vaikka väkisin myös kivoja juttuja kalendääriin. Ilman harrastuksia ei todellakaan selviä!

   Poista