sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kevätkaranteeni

Pääsiäisloma! Eipä juuri tarvitse miettiä, missä ja miten sen viettää. Vaikkei varsinaisessa karanteenissa olekaan, kotona on pysytty melko tiiviisti. Tällaisella ihmisellä kuin minä ei kyllä ole ajankäyttöongelmia sisätiloissa. Näpertämistä riittää vaikka minkä parissa :)

Aloin viime syksynä pykäämään omaa bullet journalia, vaikka mietinkin alkuun onko idea ihan tuhoon tuomittu meikäläisen ajankäytöllä ja perfektionismilla. Kannatti kuitenkin kokeilla, koska tekele tuli ajoissa valmiiksi ja olen ollut tähän oikein tyytyväinen! Tilasin Etsysta eräältä käsityöläiseltä tällaisen nahkavihkon, jossa on siirrettävät sivut, oikein kätevä tähän tarkoitukseen. Tulee myös piirrettyä samalla, kun se taito on muuten vähän ruostunut ja kuitenkin rakastan piirtämistä, vaikken siinä kaksinen olekaan.

Onneksi hommasin myös pois pyyhittäviä mustekyniä kalenterimerkintöjä varten, koska näitä suunniteltuja menojahan on nyt sattuneesta syystä saanut kumitella pois yksi toisensa jälkeen...


Aikaa eKr = ennen koronaa...Nyt kun tulee olemaan niin olemattoman vähän menoja ja rahanreikiä mahdollisesti syksyyn saakka, niin nyt oli myös hyvä hetki hoitaa sellaiset "sijoitukset" kuin asunnon osto ja uusi auto pois alta :D Velkaa on nyt siis korvia myöten, mutta tykkään varsinkin tuoreesta, hiukan ekologisemmasta autohankinnastani, kun vietän niin paljon aikaa autossa työmatkojen ja vapaaehtoistöiden kuljetushommien takia.
Toivottavasti duunit pysyvät alla, toistaiseksi meillä ei näytä olevan mitään hätää mutta eihän sitä koskaan tiedä. Laskin kyllä, että ansiosidonnaisellakin lainanlyhennyksiin olisi vielä varaa.

Vaikka mulla onkin korkea työmoraali ja tykkään työnteosta, niin ura itsessään ei ole mulle läheskään tärkein asia elämässä. Tiedän että töitä saa aina uusia ennen pitkää, ja aina pärjää joten kuten :)

Mm. pellavamekko työn alla kesäksi


Pidettiin kavereiden kanssa yksi päivä mullanvaihto-live videopuhelun kautta :'D Rehellisesti sanottuna tuskin olisin ryhtynyt hommiin lainkaan ilman sitä, ja rehut olisivat muhineet samoissa mullissa taas toiset 3-5 vuotta. Kiva on edes videon kautta nähdä kavereiden naamoja varsinkin rapakon (uudenmaan) takaa. Hauska nähdä, mitä kaikkea ihmiset ovat keksineet videopuhelun välillä tehtäväksi, lautapelejä ja käsityökerhoa myöten.


Lisäksi olen osallistunut maksuttomille kuntosalien live-tunneille netin kautta ja joogaillut menemään. Olen kyllä käynyt ulkoilemassakin, kun meidän asuinalueelta pääsee aika monenlaiseen metikköön ilman kontakteja, joten olen todennut tämän vielä turvalliseksi. Kaupassa käyn muutenkin niin harvoin kuin pystyn ja tilaan suuren osan välttämättömyyksistä verkosta, joten eipä tämä elämäntyyli tästä nyt kauheasti ole muuttunut.

Ei toki ole kiva lukea ja kuulla tämän vallitsevan tilanteen lukuisista, negatiivisista lieveilmiöistä, mutta ei tässä pieni eikä iso ihminen oikein voi muuta, kun yrittää pysyä optimistisena ja puuhakkaana. Näen tässä tilanteessa kuitenkin paljon enemmän hyvää, kuin huonoa. Minulle on tärkeintä, että luonto voi hyvin - silloin minäkin voin.

Joko olette ottaneet Human Naturen haltuun? Itse en sinkkujen perusteilla odottanut paljoa, mutta nämä levyn sävelet, lyriikat ja tarinat veivätkin sydämeni kertaheitolla ♥♥ Oma suosikkilevyni Nightwishilta on Imaginaerum, mutta tämä taisi kivuta heti toiselle sijalle. Upeaa jälkeä.


Tsemppiä lukijoilleni ♥

5 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus tästä nykytilanteesta huolimatta. Ja paljosti onnea oman asunnon johdosta! Millaiseen kämppään päädyitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pakko se on yrittää pysyä optimistisena :D
   Me hommattiin eräs kaksio vähän niinkun sijoitusasunnoksi kun saatiin se aika edukkaasti :) Tarkoitus on rempata se kivaksi mutta sopivan neutraaliksi, myydä ja hommata sitten muutaman vuoden sisään se oma The Kämppä, kunhan löytyy ♥

   Poista
 2. Ihania kuulumisia ja onnea oikein paljon asuntokaupoista ja autokaupoista ^_^
  Alkuunsa itselläkin oli ahdistus siitä että miten ihmeessä sitä nyt saa aikaa kulumaan kun on pakko olla kotona, mutta kummasti sitä alkaa pääkoppa käyttämään mielikuvitusta kun on pakko ja nyt jo oikeastaan tuntuukin ihan hyvältä olla vaan kotona. Tullut paljon tehtyä rästihommia pois alta ja veikkaan että rahaakin säästyy huomattavasti enempi nyt näistä vähistäkin tuloista kun ei tule kaupassa oleiltua, kirppareita kierreltyä jne :D Ja mikä parasta, nyt on ollut pakko päivittäin käydä kunnon ulkoiluhetki tekemässä kun ei voi skipata niitäkään vedoten päiväkotiin ja näiden pakollisten ulkoiluiden takia sitä on havahtunut siihen, että sitä on alkanut joka päivä jopa oma keho kaipaamaan :)

  ihana tuo bullet journal :) todella kaunis ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥♥
   Veit jalat suustani - jos jokin tässä tilanteessa riemastuttaa, niin rahansäästö :D Vaikka festareilla olisi kiva käydä ja niitä olisi ollut kesäkuussa tiedossa jopa kolmet (Rockfest, Tuska ja Nummi), niin säästyyhän tuossa jo useampi satanen. Puhumattakaan just noista kirppistelyistä jne. Ihanaa että ootte päässeet paljon ulkoilemaankin nyt enemmän :)

   Poista