sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Vastauksia

Hei,
Insproiduin tästä 29 kysymyksen postauksesta Millan blogissa, ja päätin vastailla itsekin. Mitäpä tässä kotona ollessa muutakaan tekisi!

Minä


1. Koko nimi ja mistä se tulee?
En viitsi ihan koko nimeä kertoa, mutta Suvi on kesäinen kutsumanimeni, toinen nimikin on hyvin kiva ja luonnonläheinen ja sukunimeni vaihdoin itse muutama vuosi sitten äitini puolelle. Koin sen itselleni läheisemmäksi.

2. Pituus
163cm persjalkainen kääpiö ♥

Kokeilin pääsiäisenä tällaista vintage inspired pin up-noita-henkistä -settiä :D Haluaisin tehdä jotain tällaista enemmänkin.


3. Mitä katson tv:stä juuri nyt?
Ollaan vedetty Areenasta loopilla Isä Brownia, brittiläinen rikosdraamakomedia. Muodokas ja asenteellinen sivuhahmo Bunty on miun uusi toteemieläin! :D


4. Julkkisihastus?
Näyttelijä Martin Freeman on jotenkin superihana, vaikka se onkin vähän vanhempi :D 

5. Haaveeni
Vapautua ahdistuksesta. Mielellään ennen kuolemaa siis.

6. Puhelimen taustakuva?


7. Pisin parisuhde?
Nykyinen parishde, 5v tulee täyteen ♥

8. Silmien ja hiusten väri?
Vihreät silmät ja epämääräisen värinen tukka. Koitan päästä pikkuhiljaa punaisesta eroon, mutta hankala päättää mihin suuntaan lähtee! Punaisen tukan pois kasvattelu oman värisellä juurikasvulla EI ole vaihtoehto. 

9. Lempiruoka
Sushi ♥ 

10. Lempilaulaja/-bändi?
Moonsorrow on lempibändi, vaikka Ville ei kyllä ole lempilaulajani :p Lempilaulajia on paljon; Myrkur, Johanna Kurkela, poets-Marko, Floor Jansen, Simone Simons, JP Leppäluoto, Tomi Joutsen... nämä nyt mainitakseni

11. Lempielokuva?
Musikaali Phantom of the Operaan en ikinä kyllästy ♥ Varsinaisista elokuvista Geishan muistelmat, Harry Potterit ja LOTRit.


12. Surullisin biisi, jonka tiedät?
Ainakin Nightwishin Turn loose the mermaids, sen jälkeen kun Tuomas avasi biisin taustoja jossain haastattelussa. Siitä tulee mieleen myös omat isovanhempani.

13. Ensisuudelma?
Taisi olla ruotsinlaivalla random ruotsalaisen pojan kanssa joskus teininä, kun karattiin kaverin kanssa salaa vanhemmilta diskoon yöksi xD Se oli kyllä surkea suutelija...

14. Oletko koskaan menettänyt ketään?
Lemmikkejä ja isovanhemmat, toistaiseksi ei mitään dramaattisempaa. Kaikkihan väkisinkin menettää läheisiä pitkin elämää. En laske myöskään ihmissuhteiden katkeamisia varsinaisesti menetyksiksi.

15. Horoskooppimerkki?
Härkä

16. Paras juttu ikinä?
Luonto ♥

17. Surkein juttu ikinä?
Ihmisen ahneus ja itsekkyys

18. Kuinka monta lasta haluan?
0-1. Yksi on ehdoton maksimi, jos joskus sille tielle lähdetään.

19. Lempilaji?
Jooga ja tanssiminen 

20. Suurin pelko?
Väkivalta on aina pelottava ajatus

21. Epäsuosittu mielipide?
Helsinkiläisten syrjiminen on jotenkin ollut tapetilla viime aikoina, ja musta se on ihan naurettavaa. Toki esim. eristystilanne oli tarpeen koska täällä on enemmän väkeä = enemmän tartuntoja, mutta jostain syystä helsinkiläiset kohtaavat yleensäkin monilla muilla paikkakunnilla outoa asennetta, halveksuntaa ja huonoa kohtelua (minä myös), enkä oikein voi käsittää miksi. Mulle nyt on ihan sama, mistä kukin on kotoisin, kunhan ihminen osaa käyttäytyä. Toki on olemassa tyhmiä stadilaisia siinä missä muitakin, mutta jos lähtökohtaisesti vihaa helsinkiläisiä pelkästään syntymä/asuinpaikan perusteilla, ja väittää kaikkia helsinkiläisiä kusipäiksi jotka vain juoksentelevat paikasta toiseen, on kyllä omassa päässä jotain pahasti vinksallaan. 

22. Syntymäkaupunki?
Helsinki :D ♥

23. Mikä inspiroi juuri nyt?
•Kaikki astronomiajutut
•Luonto
•Historialliset käsityöt
•Materiaaleina villa ja pellava ♥

24. Addiktio?
Ainakin Instagram, jouduin poistamaan sen hetkeksi puhelimen sovelluksista, kun en voi olla menemättä sinne koko ajan :D


25. Mitä odotat?
Odotan kesää 2021 -_- Odotan keikkoja, ja odotan että saisin uuden työn.


26. Unelmaduuni?
 Sitähän tässä nyt on koitettu miettiä viimeiset 30 vuotta :D Oikeastaan ihan sama mikä, kunhan siellä viihtyisi ja paikka olisi hyvin johdettu. Olisi sen toki hyvä olla arvojeni mukaista. Mahdollisimman itsenäinen työ sopisi mulle hyvin, mutta en kyllä halua yrittäjäksi - sitä on jo kokeiltu eikä se ole minun juttuni.

27. Harrastukset?
Aktiiviset harrastukset tällä hetkellä ovat kuntoilu, jooga ja ompelu. Silloin tällöin soittelen jotain, piirrän, jousiammun ja leikin sirkus-poilla. Jälkimmäiseen pitäisi panostaa huomattavasti enemmän, mutta meidän kaksiossa on niin orvosti tilaa harjoitella ilman että lamput ja koriste-esineet hajoavat, ja ulkona on vielä liian kylmä :D
Viimeisin ompelus, kun löysin keskeneräisiä meikkipussi-leikkeleitä kaapista.


28. Biisi, jota kuuntelen tällä hetkellä?

29. Milloin olet viimeksi itkenyt?
Myönnettäkööt, että kun tuli viralliset peruutukset koko kesän tapahtumista, niin itkuhan siinä tuli, vaikka tilanne olikin ennakoitavissa. Keskiaikaiset, Tuska ja Nummi ovat itselleni koko vuoden kohokohtia ja tyhjyyden tunne on suuri ilman niitä. Vähän tämmöinen first world problem, mutta en mahtanut sille märinälle mitään :'D Itken kyllä esimerkiksi kauniille musiikille tilanteesta riippuen niin usein, että ei ole tarpeen mainitakaan. En esim.tiedä mikä kesä saisin tämän Human:II:Naturen kuunneltua läpi ilman kyyneleitä, en varmaan ikinä.8 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva :'D :'D
  Tää on hauska postaus, tulee niin mukavasti esiin kaikkea pikku tietoa ihmisistä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on kyl mainio :D Juu, tykkään lukea tämmöisiä muilta ja aina kiva laittaa itsekin aivonystyrät liikkeelle!

   Poista
 2. Mulla ei oo Villen vokaaleihin kuin yksi kommentti; "Aaaaaiiiii V*ttuuuu" 🧡🙈😊

  VastaaPoista
 3. Myös mun ensisuudelma oli laivalla surkean suutelijan kanssa. :'D

  VastaaPoista
 4. Ihana kun sie kans teit tän haasteen! Ja heiii, mie märisen niistä saamarin nuudeleista, kun oon joutunut luopumaan niin monista pasta- ja nuudelituotteista vuosien mittaan. :D Toki olen muutenkin joutunut vähentämään viljoja, mut ois niitä kiva joskus syödä. Et ei ihmekään et tapahtumien peruutukset harmittaa ja sama kyl täälläkin. <3 Surkein juttu on kyl myös sellainen, mikä mietityttää paljon, vaikka itse menin siinä kohtaa kevyemmällä linjalla. :) Hienoja nää kuvat tässä postauksessa ja yllätyin kyllä, et sie oot muutaman sentin miuta lyhyempi - jotenkin olen aina yhdistänyt siut 170+cm pituiseksi vähintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, et ole ainoa joka sanoo tuosta pituudesta, että odottaa mun olevan pidempi :D Kaikista paras oli joskus kun yksi tuttu, jonka kanssa oltiin siis monta kertaa nähty ihan livenä, yllättyi kun oonkin näin lyhyt senttimetreissä xD Silleen etkö sä nyt näe?!

   Mä olisin kyllä ihan pulassa jos omat lempparinuudelit menisi pois markkinoilta! Oon vaaleasta viljasta ja sokerista aika hyvin pystynyt luopumaan, mutta noita on pakko välillä saada :D Voin siis kuvitella tuskasi ♥

   Poista