sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Asu toisen kaapista

 Hoyy,

Tämä idea on alunperin TiiaVeen blogista, ja tylsyyksissäni teki mieli kokeilla pukeutua päiväksi toisen vaatteisiin. Nyt poikkeusaikaan en lähtenyt penkomaan erikseen kenenkään taloutemme ulkopuolella elelevän kaappeja, vaan turvauduin mieheni rytkyihin!

Valitsin farkut (jotka olivat itselleni juuri sopivan kokoiset, wtf) ja mustan puseron + huivin. Kengät ovat omat, kun meillä on eri jalan koko. 

Veikkaan itse asiassa, että aika monen naisen vastaavat cross-kokeilut näyttävät jotakuinkin tältä. Tuli hinku hommata itsellekin siniset farkut, ellen sitten pölli näitä itselleni.. :') Tykkäsin tästä asusta oikeastaan aika paljon! 


...toisin kuin tästä seuraavasta bonus-asusta, jonka mieheni valitsi ja pakotti minut laittamaan päälleni :DD Aivan järkyttävä, kyllähän tämä mieheni päällä näyttää erittäinkin hyvältä, mutta ei todellakaan itse pukeutuisi tähän tyyliin päinkään, varsinkaan kun en voi sietää camo-kuviota. Sopisin kyllä hyvin itä-Helsingin kaduille tämän kanssa rähisemään. Sabaton-henki on vahvana.


4 kommenttia:

 1. Hauska idea! Näytät kyllä upealta ensimmäisessä asukokonaisuudessa. Toinen taas... :D Noh, siitä tulee juurikin sellaiset vibat mitä itsekin kuvailit :D Mutta hauska kokeilu ehdottomasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu varsinkin jälkimmäinen todellakin jäi kokeiluksi :'p

   Poista
 2. Onpas kiva toi eka asu! Toisesta tulee kyllä heti Sabaton mieleen, voisko toi mennä jonain Halloween- tai Tuska-asuna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä vois kyllä läpällä mennä Sabatonin keikalle eturiviin xDD

   Poista