torstai 13. tammikuuta 2022

MMXXII

 Hei ja hyvää uutta vuotta! Tai ainakin parempaa.


Meinasin ensin, että mulla ei ole vuodesta 2021 mitään sanottavaa, mutta räpellän nyt pienen koosteen kasaan :D Always look at the bright side of life... ♬


Vuodenvaihde vietettiin Levillä. Tunnelma ja puitteet olivat kohdillaan, vaikka harva muu asia oli :'D

2021 parhaat


• Sain (ainakin toistaiseksi) mieluisan työpaikan ja vakinaistuin sinne, joten talous lienee turvattu taas hetkeksi. Etätyö on auttanut jaksamaan, ja työmatkojen pois jääminen on vapauttanut energiaa harrasteille ja kavereille - siinä missä heitä nyt ehtii ja pääsee näkemään näinä aikoina.

                     Tuorein hoidokkimme, 18-vuotias Mörri, jolle on myös riittänyt paljon aikaa ♥

• Lapin vaellusreissu ja saaristofillarointi kesällä. Molemmat haluaisin tehdä uudelleen ja teenkin toivottavasti kesällä tai syksyllä.• Pääsin keikoille! ♥ Ehdoton parannus vuoteen 2020 verrattuna.

Dark River festival (Finntroll, Vorna, Kalmah jne.)
Waltari 
Corvus Corax @ Hämeen keskiaikamarkkinat
Korpiklaani 
Semmarit 
Fear of Domination 
The Lord of the Rings and the Hobbit 
John Smith Frozen festival (Rotting Christ, Ensiferum, Amorphis jne).
Raskasta Joulua Huomaan, että iän karttuessa prioriteetit elämässä muuttuvat, ja mielenrauhasta on täytynyt pitää kynsin ja hampain kiinni, jotta jaksan elämää ja arkea mitenkään päin. Sanotaan nyt, että se on vaatinut paljon uhrauksia ja vaatii varmasti jatkossakin. 

Soudan kuitenkin ihan hyvillä mielin vuoteen 2022 - paljon positiivisia ja inspiroivia asioita sekä luovaa toimintaa on näillä näkymin tiedossa, korona -ja muusta sirkuksesta huolimatta.


Käynnistin mittavan historiaprojektin ja tuhlasin kaikki rahani villaan - tiedossa on sekä keskiaika -että viikinkikokonaisuudet kesän ja syksyn riennoille. Nyt kun tekee kaiken kerralla kuntoon, ei tarvitse huolehtia varustuksesta vuosikausiin! Toivottavasti. Raportoin täällä blogissakin sitten, kun saan asioita valmiiksi.

Muita toiveita tulevalle vuodelle on se, että saa viettää aikaa ulkona ja vaellella ympäriinsä mahdollisimman paljon. Päivitin retkeilyvaruste-arsenaalini siihen kuntoon, että voin tehdä pidempääkin vaellusta tarvittaessa ♥ Haluan opetella mahdollisimman hyvät eräjormiinan taidot itselleni :D 

Mies myös hemmotteli hommaamalla mulle paremman pyörän (toisin sanoen järjesti itselleen parempaa pyöräilyseuraa, kun ei tolla mun vanhalla raivomankelilla pääse mihinkään), joten sen kanssa pääsee sotkemaan pidempääkin matkaa ♥

Lisäksi haluaisin vähentää ruutu -ja puhelinaikaa. Mielessä on pyörinyt esimerkiksi Instagramin poisto kokonaan, mutta toistaiseksi minua siellä pitävät ihmiset, joiden kanssa ei muualla tule juteltua sekä harrastusten puitteissa verkostoituminen. Sopivia kanavia itseilmaisuun luovan toiminnan merkeissä on kovin vähän. 

Blogin kohtalo on vielä auki - haluaisin jotenkin aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta rajatulla yleisöllä, mutta en kuitenkaan sitten liian rajatulla... Katsotaan, mihin tämän kanssa päädytään vai päädytäänkö mihinkään.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että pääsit keikoille! Ja noi luontokokemukset kuulostaa kanssa tosi rentouttavilta ja mukavilta. 😊 Mä oon kans miettinyt, että instagram tuntuu vievän välillä tosi paljon aikaa, ja just se, että vaan passiivisesti katsoo sieltä asioita. Varsinkin kipeenä helposti tuijottaa lyhyitä videoita sen sijaan, että patistaisi itsensä keskittymään romaaniin. 😕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juurikin tuo passiivinen puoli häiritsee itseäni - sitä haluaisi olla vuorovaikutteinen ja kaikkea, mutta kun aivo menee sellaiseen selailumoodiin, niin kaikki kuvat ja stoorit ovat vain yhtä ohi vilistävää massaa. Kun sitä selailuaikaa vähentäisi, olisi (ehkä) aikaa keskittyäkin vähän enemmän.

   Mun lukutekniikka on sellainen vähän kerrassaan :D keskittyminen ei vaan vuosikausiin ole riittänyt siihen, että jäisi oikeasti lukemaan vaikka tuntikausiksi, ellei kirja sitten ole oikeasti todella koukuttava.

   Poista