lauantai 14. huhtikuuta 2012

Steamy Seductions


Ihanaa kun on tullut lukijoita, tervetuloa satiaistaivaaseen jokaiselle erikseen ^^)

Sainpas paskarreltua Ofeliassa aloitetun silinterin valmiiksi. Ei todellakaan tullut ihan Sannan opeilla tehty, mutta peitin kaikki epämääräisyydet liimaamalla satiininauhaa päälle xD


 Lätsä on kokonaan liimaamalla kasattu, materiaalina oli pahvin lisäksi jostakin vanhasta nahkatakista leikattu jännän värinen nahka. Pohjaan on pujotettu kaksi klipsiä, joilla kotsa kiinnitetään hiuksiin. Yllättävän helppo valmistaa, kunhan riittää hieman kärsivällisyyttä liiman kuivumisen kanssa. En muista millaista liimaa työpajassa oli, mutta itse käytin tällaista ja toimi hyvin:


 Ainut hieno asiahan tässä oikeastaan on nuo ketjut ja tuo sudenkorento, jotka liimasin tuohon:D Siitä voisi joskus tehdä korun, kunjos tätä ei tule käytettyä. Tosin on tämä sopii meidän vitriiniin koristeeksi niin hyvin, että tuskin lähden purkamaan.


Harmi kun ei tajunnut pyytää kopiota silinterin kaavoista. Tällaisia voisi kasata lisääkin ties millä eri tyyleillä. Ah, mieleen nousi heti kuva sellaisesta raidallisesta sirkus-silinteristä o__oLainasin iskältä ukkivainaan vedettävää taskunaurista. Tai alunperin tämä on kuulemma iso-iso-isäni, eli kunnon perintökalleus kyseessä. Puhdistaessa sai olla varovainen, kun koneisto on ihan rapakunnossa :D Pitäis viedä tämä johonkin kellosepälle restauroitavaksi. Hieno se on silti! Kelloseppä voisi muuten olla kiva ammatti.

Bongasin joskus huutiksesta (tai Rain of Petals taisi olla myyjä) sattumalta tällaiset erikoiset jutut. Meni hetki ennenkuin tajusin näiden juonen:


Eli kyseessä on "nilkkaimet" eli tuollaiset säärystimen tapaiset, muotoillut kengänpäälliset. Ihastuin välittömästi näihin, ja vaikka alennuksesta huolimatta hinta oli melko suolainen, niin silti oli ihan pakko saaha. Nyt saan mistä tahansa kengistä steampunk-nilkkurit, kuten vaikka juuri näistä Demonioista, jotka tosin ovat hieman liian jytkyt näihin, mutta paremman puutteessa:)


Nätti koru tuli myös tehtyä. Ei tässä tosin paljoa tekemistä ollut, lisäsin vain ketjun ja lukot (ketju on samaa kuin tuossa silinterissä, löytyypi Sinellistä). Tuo camee oli osa sellaista korurykelmää, josta irroitin sen, kun se näytti siltä että toimii paremmin yksinään.

Steampunk on jotenkin viime aikoina salakavalasti valloittanut sydämeni. Koneelle on ilmestynyt kansio sp-aiheisille kuville ja töissäkin löydän itseni surffailemasta aiheeseen liittyvillä sivustoilla. Saa nähdä tuleeko tämä näkymään esim. tyylissäni ja sisustuksessa, jne jne:p Meillä on kyllä muutenkin aika tummanruskea sisustus ja aihetta sivuavia tauluja ja ties mitä Xbox-pelejä, että vaihtoehto ei tunnu lainkaan vieraalta. Ja onneksi miehelläni ei tunnu myöskään olevan mitään steampunk-käsitettä vastaan (auttoi minua juuri stailaamaan itseni näihin kuviin, kun olin vähän hukassa xD)


Katsotaanpa sitten, miten miulta kielet sujuu xD ajattelin jatkossa tehdä lyhyet käännökset postausten loppuun, josko siitä olisi jotain hupia itselleni ja ehkä muillekin.

Translation
Hello and welcome all my new readers, I decided to make short translations (at least with some posts), to keep my english more fresh:)

So, I just finished my little steampunk-top-hat which I started to build in Ofelia Market's workshop. Like it very much, even though I wonder am I really going to wear it anywhere...
The hat was quite easy to produce. It's entirely made with glue, using some old random leather jacket's leather (and cardboard inside).
I mostly like those decorations (especially that dragonfly), because the hat itself isn't so well made :p But I will absolutely make more of these, when I find patterns. Think about something like a stripy circus top-hat!

That old pocket clock belonged to my grandfather's father, and I had to be very careful with it, because it's so old and decayed:D It should be taken to a clocksmith or something, 'cause I think it's still very nice and it's still even running!

Those funny "legwarmers" I found from internet.

The last cameo-necklace I only added chains and locks, it was part of one bigger necklace-combo, but I thought it would work better by oneself.

I have been very fascinated with all steampunk stuff lately, as you may notice;)

10 kommenttia:

 1. Nuo nilkkaimet käy tosi hyvin noiden demonian charade popojen seuraksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ne näytti jotenkin vähän paremmalta myyjän mallikuvassa ohuempien kenkien kanssa, mutta kaipa niitä charadejenkin kanssa kehtaa ulkoiluttaa :D

   Poista
 2. Voikun ihanat nilkkaimet, mie oon kans haaveillu moisista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on kyllä kätevät. Mä en edes tiennyt moisten olemassaolosta, ennenkuin nuo osui silmään.

   Poista
 3. Hieno asukokonaisuus, Mikkohan taitaa piilotella sisäistä stailaajaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lol, joo se on selkeesti tulossa kaapista. Kohta se riehuu jossain Sillä Silmällä ohjelmassa xD

   Poista
 4. Siulle sopii tosiaan tuo Steampunk-tyyli tosi hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitoksia kovasti<3 Olis kai oikeasti pitänyt olla enemmän nahkaa ja metallia päällä, mutta näillä kaapin hätävara-antimilla mentiin tällä kertaa xD

   Poista
 5. Vau, ihana asukokonaisuus! Tuo hattu on ihana, samoin myös nuo nilkkaimet <3 Olet kuvissa todella kaunis :) Tämä tyyli sopii sulle mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oli ihan kiva kokeilla tällastakin, voipi olla että tulee jossain määrin sovellettua tätä tyyliä jatkossakin :)

   Poista