sunnuntai 5. elokuuta 2012

Gothic BagLisää ompelujuttuja kansalle!

Iskipä huutava laukkupula, kun kaikki (kaksi) laukkuani murenivat käsiini samaan aikaan. No useamman vuoden ne kovassa käytössä kestivätkin, että ei kai pidä valittaa.

Kunnollisen laukun arvon ymmärtää vasta kun sen on menettänyt; kun olet viikkotolkulla kanniskellut tavaroitasi muovikasseissa ja muissa lisätaskuttomissa säkeissä, ja joutunut joka kerta esim. puhelimen soidessa tai bussin saapuessa kumoamaan koko sisällön lattialle, tulee siinä hieman äitiä ikävä.

Yritin käydä laukkuostoksillakin, mutta mikään yksilö ei puhutellut. Myös yli äyräiden rönsyilevä kangaslaatikostoni kaipasi tyhjennystä, joten ei siinä muuta kun pohtimaan, mistä jämäpaloista saisi ommeltua siedettävän näköisen nyssykän.Rakentelin kaikkia yhdistelmiä, ja kun tafti kohtasi pitsin, tunsin heti että tässä on laukkuni (siis heti sen "tässä on seuraava korsettini" -hairahduksen jälkeen).
Tämän tyylisiä laukkujahan näkee aika paljon ja olen useassa paikassa tällaisia himoinnut, mutta hinnat ei ole houkutelleet, plus ne on usein kovin pieniä. Olisihan tämäkin pienempänä hieman sirompi, mutta kannan laukussani lähes koko omaisuuttani, joten tilaa on oltava! Tänne mahtuu eväslaatikko poikineen.

Pohjakangas on siis violettia paksua taftia, jonka päälle ompelin mustaa kukkapitsiä. Vuori on mustaa... jotakin, tein sen randon jämäpalasta. Tuo rusetti on peräisin vanhasta hiuspannasta, sattui olemaan tasan saman värinen kun laukku ^^

En ole koskaan ommellut muita laukkuja kuin kauppakasseja, joten tämän muodon hakeminen oli yksi siunatun sessio.
Nuo pvc-kanttaukset reunoihin tein, jotta säkki pysyisi paremmin pystyssä. Niistä tuli hieman rimpulat, mutta muuten olen lopputulokseen ihan tyytyväinen.
Translation:
Some sewing things again :)

I completely run out of bags when they (both) just crumbled in my hands. Have you ever tried to carry all your stuff in plastic bags etc? It's something I don't wish anyone to try :D
I tried to shop a new one, but there wasn't any decent sack anywhere. So there was nothing else to do than make my own!

Material is violet taffeta with black lace covering. I found both of them from my fabric-box which needed little bit emptying anyway, and I think they are working very well together.

I need a lot space in my bag because I'm carrying everything possible with me. That's why this is so huge :D So I also need lot of pockets, because it's quite depressing when you have to shake all your items on the floor when phone rings etc.

24 kommenttia:

 1. Ihana laukku! <3
  Paljonko veloittaisit, jos tekisit mullekin jonkun pussukan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Teen mielelläni, sovitaan joku sopiva summa, en pyydä paljoo ;)

   Poista
 2. On kyllä niin kantajansa näköinen laukku, ai että! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos, hyvä jos näyttää kuuluvan pakettiin :D

   Poista
 3. Uah, antaisin melkein mitä vaan vastaavanlaisesta punamustasta. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Punamusta vois tosiaan olla kiva... Mutta sehän on vaan järjestelykysymys! ;)

   Poista
 4. Oletpas osannut tehdä tosi nätin laukun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Aina välillä onnistuu ja joskus taas ei xD

   Poista
 5. Aivan ihana! Ja näyttää sen kokoiselta, että meikäläisenkin kamat sinne mahtuisi :D Tuun vaivihkaa tilausjonoon... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo kyllä koko ratkaisee xD Tervetuloa jonoon vaan ;p

   Poista
 6. Tosi hieno! Mullekin kelpaisi just tollanen violetti missä on tota pitsiä. Tai ehkä kaksi, punainenkin olis jees! Eli tuun tilausjonoon kunhan saan joskus maksettua edellisiä juttuja xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :P Hitsi nyt mäkin aloin himoitsemaan punaista kun kaikki puhuu siitä xD Tervetuloa myös tilausjonoon, tehtailen näitä ihan mielellään :D

   Poista
 7. On muuten aivan ihana laukku, väri ja kaikki! <3

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo laukku! :) Sopii violetinkin kanssa, mutta siisti ois punaisena taikka vihreänä.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mua alkaa melkein kaduttaa tää mun värivalinta, kun punainen tai varsinkin vihreä olis ollut niin paljon mun värisempi xD Ei auta kun tehdä toinen sitten joskus itellekin.

   Poista
 9. The bag's gorgeous. Perfect solution to when can't find a big enough bag - make your own! :D Your hair's beautiful at the moment by the way. Is it lilac-grey?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) Yep, it's sometimes good combination to be very demanding person AND able to make things by oneself! You get excactly what you want xD

   My haircolour is ment to be grey, but for some reason those direct haircolors doesn't turn completely gray in my hair, and part of it stays lilac, like that colour in the pot which is supposed to turn gray :p (Hope you understood something of this...)

   Poista
 10. Vitsi, aivan mielettömän hieno, ja just hyvän kokoinen! ♥ Hotsittaisi melkein liittyä itsekin tilausjonoon...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Rohkeasti vaan jonoon, laita vaikka viestiä satiinitaivas@gmail.com ja kerro minkä värinen sais olla ;)

   Poista