sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Esijoulumekko


Päätin torstaina, että haluan tehdä kaverini lauantaisiin tupari-pikkujouluihin jonkun eri kivan mekkosen. Ei muuta kun koneen pedaali pohjaan, silmät kiinni ja sinnepäin! No ei, oikeasti nipistin vain yöunista ja jätin kaikki syömiset väliin, niin ihan hyvä siitä tuli.

Inspiraation lähteenä toimi Emp:n sivuilta silmään osunut rockhenkinen joulumekko, mutta se oli kuitenkin vähän liian "halvan" näköinen jotta olisin sen ostoskoriini klikannut (ai mikä loimusamettikammo), plus siinä olisi tullut mukana sellainen typerä tonttuhattu :D

 Mekon takanyöritys ja eturusetti

Kaapissani on myös lojunut noin 5 vuotta musta fleecekangas, joten ajattelin että nyt on rievun korkea aika uhrata itsensä hyvän asian eteen.
Koristeiksi kipaisin hakemaan valkoista tekoturkista ja satiininauhaa, jotta en nyt ihan pelkkään mustuuteeni hukkuisi.

Mekko keräsi paljon kehuja pikkujouluissa, olisipa joku halunnut tämän ostaakin mut en myyny xD
Juhlista en muistanut ottaa yhtäkään kuvaa mikä on harmi, kun oli niin mahtavaa ♥ Tuo porukka on sellainen, joita en näe kovin usein mutta joiden näkeminen on aina tietynlainen kotiinpaluu, missä sitten ikinä ollaankaan:) 


Onnistuin saamaan viimeisen Imaginaerum-pullon meidän lähi-Alkon varastosta ^^ Meinasin ottaa tämän pikkujouluevääksi, mutta en sitten raaskinut kun on niin hieno. Päätettiin säästää se miehen kanssa johonkin parempaan iltaan :p Varmaan ensimmäinen kerta ikinä kun ostan jotain kalliimpaa, kun niitä alahyllyn vinkkuja.

Mitenkäs sinun joulukuusi on käynnistynyt?

Translation:
Here's my self made pre-Christmas party dress! I had an optimistic schedule with this but I managed to pile it up in two days :D
Dress is made of fleece and decorated with white fake-fur and satin ribbon. I think it's lovely and it collected lots of praises :)

I got a bottle of brand new Nightwish-wine as my packed lunch, but I ended up to leave it in our drink cabinet waiting for some fancier night :p

18 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo sinun pikkujoulu mekkosi!!<3 Voi kun itsekkin osaisi ommella noin hyvin!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Harjoitus tekee, no ei nyt mestaria mun tapauksessa mutta ainakin vähän paremmaksi :D

   Poista
 2. Nätskä mekko! Käy sulle kivasti. :) Itsekin olen harkinnut tuon Imaginaerum-viinin ostamista, vaikka suosinkin yleensä niitä kaikista halvimpia. Kyllä tuo nyt varmaan täytyisi kokeilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Juu kyllähän se vähän kirpaisi kun yleensä ostaa niitä 5-7e viinejä, mutta ei tuo 15e nyt niin paha ole kun tuon pullon kuitenkin meinaan ainakin itse säästää :p Ja tota viiniä on kehuttu ihan lehtiarvosteluissakin, eli kannattanee kokeilla!

   Poista
 3. Näytätpä ihanalta tuossa mekossa! Kyllä noin kauniissa asussa kehtaa joulua juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ^^) Toivottavasti tuo nyt pysyisi kasassa kauemminkin, niin useamman vuoden pikkujouluongelmat olisi ratkaistu :D

   Poista
 4. Awws, miten suloinen mekko ja sie! ^^ Aika jouluinen mekko, sopii hyvin pikkujouluihin. :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskaunis ♥ Yllättävän jouluinen tuosta kyllä tuli, vaikka väreinä on musta ja valkoinen. Se lienee tuo karva :)

   Poista
 5. Ihana mekko! <3 Sopii sulle ihan mielettömän hyvin :)
  Tuo viini tosiaan kannattaa nauttia rauhassa, juurikin tuon hinnan takia :D Ja eikä tosiaan maussakaan ollut minusta mitään vikaa, päin vastoin, se on ääreistä hyvää!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ♥ Juu, parempi ehkä säästää ne El Tiempot sun muut mehut tuollaisiin ryyppäjäisiin, ja nautiskella tuommoiset hienommat viinit rauhassa ;) Oonkin kuullut paljon kehuja tuosta mausta, en malta odottaa että pääsee korkkaamaan :D Uutena vuotena ehkä viimeistään!

   Poista
 6. Voi että mikä mekko! Todella upea <3 Kyllä sinä osaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruseni! Ja viikonloppuna kuvauspäivä jeee :D

   Poista
 7. The dress is fantastic! The best thing about being able to make clothes like that must be seeing something you *almost* like in a shop or online and then being able to make your own in a way that you prefer :) That's so cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Ali - I couldn't have said it any better! ;) In fact I didn't truly study and graduate as a dressmaker to get employed, but to get ability to make all my personal cloth -and costume fantasies come true xD

   Poista