lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lepardihäkki

Tässäpä tulee tuo toinen luvattu kureliivi kuvineen :)Aloitin tämän sinisen korsetin teon hmm... joulukuussa 2011 :D Kesällä se olisi kovin mielellään ollut valmis, mutta minäpä menin laihtumaan sen abouttiarallaa kymmenen kiloa, jolloin häkki vaan roikkui päälläni kuin mikäkin pukama. Muodot oli siis haettava ja tehtävä uudestaan - sekä korsettiin että kaavoihin x__x Ei ihan pieni homma.

Mutta joka tapauksessa tässä se on, ja kaikki kiitos tästä korsetista kuuluu ystävälleni Nooralle! Tehtiin yhdessä minulle sopivat kaavat, ja sain kaikkien ompeluvaiheiden kanssa opastusta ihan kädestä pitäen. Noora on siis ompelijakisälli ja erikoistunut teatteripukineiden valmistukseen, eli nainen tietää mistä puhuu.

Kavensin yläosaa aavistuksen liikaa, joten kiristyksen kanssa pitää hieman temppuilla. Muuten tämä tuntuu päällä suorastaan mahtavalta, vaikka kiristystä olisi reilustikin. Yläosan muotoa voi myös hieman parannella seuraavaan korsettiin... jota en muuten tule ompelemaan ihan heti.
Jos ja kun jollakin on käynyt sellainen hairahdus mielessä, että teenkö korsetteja tilauksesta; EN, ainakaan vielä piiitkiin aikoihin. Näissä on osattava hieman enemmän, kuin mitä minä vielä osaan. En ole vielä lähelläkään :D Ottakaa yhteyttä vaikka Heidiin.

Seuraavaksi on ajatuksena opetella tekemään vyötärökorsetti. Se lienee ainakin helpompi toteuttaa, kun rinnan yli menevät... ehkä?Lopuksi vielä yhteiskuvaa ja backstage-perseilyä. Kun melkein tuhannen kuvan verran poseeraa torso äärimmilleen kiristettynä, alkaa jos jonkinmoiset hapot nousemaan päähän.

Mitä mä viimeksi sanoin siitä salaman käytöstä... Tällaiset hirviöt eivät läpäisseet laatuseulaa!

 Kuten myöskään nämä edellisten antikristukset.Mukavaa viikonloppua ♥ Itse vietän sen leipomalla ja juhlimalla huomisia syntymäpäiviäni. Täytän enemmän kuin 20 ja vähemmän kuin 30. Parempi näinnn.. :D

~~♠~~

Translation:

Corset no. 2, there you go!
It's blue, and it's made of jacquard. It's more reasonable than any of my previous corsets, since I got a little help from my friend Noora, who is journeyman (? word wtf? :D) and spesialized for theater garments. So she knows what's the deal with a good bodice!

The shape is almost perfect, I just narrowed the upper part just a little bit too much. But I know what to do next time I decide to sew a corset, which by the way is not going to happen very soon... It takes so much time, re-sewing and fittings.

In the end you can see some random arseing... When you had taken almost thousand pics, you're really starting to lose control.

have a wonderful weekend!

21 kommenttia:

 1. ihania kuvia <3 Ja upea korsetti, hyvältä näyttää ja istuu päälle kuin hanska! Korsetin teko vaatii paljon harjoitusta, itse oon varmaan ommellu sen 30 korsettia ja vieläkin on opeteltavaa :D Pienentämään oon myös joutunut kun mieki laihduin sen melkein 10 kiloa ja kroppa on muutenkin vähän tiivistynyt tässä vuosien varrella. se on veemäistä touhua se pienennys x///

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mä olen ommellut vasta 3 korsettia ja nyt jo tuntuu että oon saanut yliannostuksen xD Kivaltahan nuo näyttää valmiina, ja noita omilla mitoilla tehtyjä pystyy pitämään ihan erilailla ja paljon kauemmin, kun jotain kaupan versioita.
   Jep, pienentäminen oli ihan kaameeta, piti ratkoa luut kujineen irti ja kaventaa joka kohdasta ja blääh!

   Poista
 2. oi, jälleen on aivan mielettömän tunnelmallisia ja kauniita kuvia!!!<3 myöhäiset synttäri onnittelut!!!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ei ole lainkaan myöhäiset, koska oikea päivä on tänään :D

   Poista
 3. Ovat kyllä tosi nättejä korsetteja mitä oot tehny!<3
  Mietin itse myös, että pitäisi vyötärökorsettia alkaa kokeilemaan tehdä, mutta musta tuntuu, että vielä tässä vaiheessa heittäsin sen vaan seinään ja tekisin lopun koko käsityöharrastuksesta, ehkä vielä teen perus vaatteita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No joo, korsetissa on omat haasteensa, mutta mitä nyt sun töitä oon katellut, niin uskon että selviäisit ihan mallikkaasti :D Vyötärökorsetti on tosiaan vähän helpompi toteuttaa! Tietty kannattaa tehdä vaikka kokeiluversio jostain lakanasta tms, ja sekin auttaa jos on joku kaveri sovittelemassa^^

   Poista
 4. Voi meidän perseilykuvia.. x)
  Meinasin juuri kysyä, että tekisitkö mulle korsetin. Voi pöh!
  Ainiin, voisitko lähettää mun sähkikseen noita lämpiön kuvia, ne katos mun tikulta.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kyl mä sulle voin ehkä jopa tehdä, oot hyvä harjotteluasiakas kun et ehkä piekse musta aivoja pellolle, jos failaan xD Tosin joudun pyytämään siitä jonkun verran, kun en ehdi ihan ilmatteeksi tekemään edes frendeille x/ Tai sitten mä keksin sen taulun aiheen, jonka meille maalaat ni tehdään vaihtarit ;)

   Ok, lähetetään lämpiökuvia :D
   Sä näytät muuten tossa tokassa kuvassa ihan kaksmetriseltä!

   Poista
 5. Ihania kuvia jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! :) Työ ootte kyllä ihanan persoonallisella tavalla kauniita molemmat näissäkin kuvissa, ihania kuvia ja mikä tunnelma.♥ Perseily kuvien lomassa on suotavaa, ainakin jos useemman tunnin kuvaus rupeama on menossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, kiitos ihanista sanoista ♥ No joo, aina se varsinkin kaverin kanssa kuvatessa meinaa karata käsistä jossain vaiheessa xD

   Poista
 7. Paljon onnea! <3

  Nuo kuvat ovat kyllä niin hienoja, kun on upea teatteri ja upeat mallit!
  Onko muuten nuo pitsihihahärpäkkeet ostettu jostain vai itse tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ♥ Oon ostanut nuo hihat aikanaan huutonetistä, mutta tiedän niiden olevan alunperin Morticiasta :)

   Poista
 8. Oi ihana blogi, rakastuin heti :3

  VastaaPoista
 9. Blogistasi on tehty esittely joka löytyy täältä:

  http://jokonappaa.blogspot.fi/2013/05/satiinitaivas.html

  #Leena, Joko nappaa?

  VastaaPoista