sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Foxy!


Tulipa päräytettyä neuletyö. Ihme kyllä tuli saatua ajoissa valmiiksikin. Hinkkasin viikkotolkulla ja aloitin tämän viisi (5) kertaa uudestaan.
On kuulkaas nyt ihan kilpailutyö! Ensimmäinen meikäläisen käsityöuralla :p

Kyseessä on siis Novitan ja Fazerin neuleskaba, jossa voi voittaa vähän kaikkea.


Oikeastaan äitini pakotti mut osallistumaan tähän kisaan. Tyrkkäsi lehden kouraani ja mulla ei sitten ollut vaihtoehtoja kun hilata ahterini käsityökaapille ja kaivaa puikot esiin. "Kyllä äiti, aivan äiti".En tiedä mistä kettuidea tuli, varsinkin kun en edes pidä kyseisistä karkeista, mutta ajattelin että se on a)söpö, ja b)selkeä. Ei liian tylsä, kuten joku Marianne-kuvio saattaa olla, jos ei ole jotain jujua mukana.

Kettupipo tällaisena versiona tuli heti mieleen, ja päätin toteuttaa sen. 
Ongelmitta ei sujunut, koska en ole kovin kokenut neuloja. Osaan oikeaa ja nurjaa, ja siinä se :D 
En olisi saanut tätä ikinä tehtyä ilman Tanjan ja Nooran apua, kiitos teille! Jos voitan tällä jotain niin saatte osanne ;)Lopputulos onnistui paremmin kun olisin voinut kuvitella, vaikka päässä ollessaan se näyttää hieman erilaiselta kun mitä ajattelin alunperin. Aavistuksen liian isokin se on, mutta mulla on kyllä myös pieni pää xD

Muoto oli hankala hakea, koska halusin tuon leukanipukan ja korvat mukaan. 
Ärsyttää sikana, kun tuo leuka törröttää ja nousee ylöspäin, vaikka höyrytin minkä käsistäni pääsin!

Tuo kettukuvio on myös siitä hankala, että se on tehtävä aika suuressa koossa, jos ei halua sen näyttävän pikselimössöltä. Tämä oli just siinä rajoilla, että näyttääkö vai ei.
Ja sisältäpäinhän tämä on aivan huikea ::D Viimeistelytaitoni hakevat vertaistaan. Ei stna. Toivon ettei tätä kauheasti hipelöidä tai käännellä ympäri siellä messuilla.
Ja laittakaa tämä jooko näytteille niin että se leuka ei törrötä!! 


Elikkäs tätä pipoa (tai jotain muuta työtä, jos nyt sille päälle satut, mutta älä satu ;) voi äänestää Tampereella Suomen Kädentaidot -messuilla 14-16.11.


28 kommenttia:

 1. Ooo vau, ihan varmana voittaa toi sun pipos jotain. Tai en kyllä ole muita kilpailutöitä nähnyt.. :D Mut tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe mäkään en ole nähny muita töitä enkä halua nähdäkään :D Itsetunto romahtaa sillä sekunnilla! Tiedän että muut on teknisesti taitavampia, mutta täytyy toivoa että idea riittää!
   Kiitos ^__^

   Poista
 2. Oi tosi upean näköinen pipo ja hitsikkä kun tuli hyvä fiilis tästä, ottaisin mielellään omaan päähäni. Tuli heti oma mummoni mieleen joka tuo meille aina kettukarkkeja käydessään ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Sain paljon fb-kommentteja myös, että kaikille tulee oma mummo mieleen! Myös minulle itselleni ♥

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen! Toivottavasti pärjää kisassa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivotaan :D Tosin ei käy sääliksi niitä, jotka tällöin joutuvat tehtailemaan tähän neuleohjeen.. *huutonaurua*

   Poista
 4. Ihan fantastinen! Voiko tuota äänestää netissä?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mun käsittääkseni näitä voi äänestää ainoastaan messuvieraat paikan päällä :/

   Poista
 5. Mielettömän ihana pipo! <3 Ja värit ovat myös herkullisen nostalgiset. Sä olet kyllä oikeasti tosi luova käsitöiden kanssa. Onnea kisaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikiitti ♥ Mä normisti inhoan punaisen ja keltaisen yhdistelmää (tulee mieleen mcdonalds), mutta nämä oli onneksi niin murrettuja sävyjä että kävivät yhteen ^^

   Poista
 6. Voi että miten söpö ♥_♥ Mää haluan tommosen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitti :) Haha mä en haluu nähdäkään tuota enää xD No, jos tää sijoittuu niin neuleohje tulee kevään aikana nettiin, et siitä vaan sit tehtailemaan ;) (mulla ei edes ollu mitään ohjetta kun en osaa suunnitella, senpä takia teinkin tän 5 kertaa uusiksi)

   Poista
 7. Voi ku siitä tuli hiano!! ^_^ tsemppiä hirmuisesti kisaan, toivottavasti voitat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä ^^ Voi kun pääsis edes 3 parhaan joukkoon, sekin riittäis :D Pitää vaan koittaa unohtaa koko pipa nyt kun se on lähetetty.

   Poista
 8. Todella hieno. Taitavakin olet, itse en koskaan olisi saanut tuollaista aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Niin mäkin luulin, mutta kun tähän pääsi sisälle kunnolla niin eipä tämä niin vaikea ollut! Hankalin oli just tuo kuvio, piti laskea silmukat tarkkaan.

   Poista
 9. Aivan upea! Oon kyl ihmeissäni jos et voita! Loistavaa työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos :) Katsotaan nyt :D Haaveilen pääseväni 3 parhaan joukkoon! Petyn kyllä karvaisesti jos näin ei käy, mutta sitten vaan nokka kohti uusia pettymyksiä :'D

   Poista
 10. Vautsivau, sä oot taitava! Idea ja lopputulos on upeita! Hitsi kun en aikasemmin tienny tästä kilpailusta, ois ollu hauskaa osallistua! Tsemppiä sulle, toivottavasti tulee voitto kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en olis huomannut koko skabaa jos äiskä ei olis tullut potkimaan persauksille :D Toivottavasti tällasia tulee lisää, ihan hauska kokeilla jotain uutta ^^ Kiitoksia tsempistä!

   Poista
 11. Huikee idis ja hieno lopputulos :) ! Pitäis itsekin ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä jotain neulomuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Kannattaa joskus repästä, niin ei taidot unohdu ja voi vahingossa oppia jotain uuttakin ;p Mä en koske neulepuikkoihin nyt ainakaan pariin viikkoon, puuh x)

   Poista
 12. Kerrassaan awesome! Kettukarkit on hyviä ja toivon että voitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän :) Toivotaan että messuyleisö on suopea! Tai että voittaisin edes oheisarvonnassa jotain, jos en tuossa...!

   Poista
 13. Onnea kisaan! :) Mä olin tosi innoissani kun Vallilalta tuli tuo kettukarkkikuosi, ja oon tosi innoissani myös tuosta piposta :) Eli mun tarjous on vielä voimassa jos jäi intoa tehdä vielä tuommoisia... ;) Toi ois niin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin mää tällasen tehdä, siinä vaan menee hetki että kerkiän tarttumaan taas puikkoihin :D plus tämä on oikeasti aika isotöinen, että kyllä tälle jonkinverran hintaa täytyy laittaa :/ mutta voidaan keskustella asiasta vielä tarkemmin ^^

   Poista