lauantai 23. toukokuuta 2015

Ropecon 15

Ropecon tahkottiin läpi viimeistä kertaa Espoon Dipolissa, ja toki painelimme Nooran ja muutaman muun kanssa mestoille. 
Tällä kertaa en ollut mediahuora, vaan maksoin kiltisti. Kävin kuuntelemassa viikonlopun aikana vain kaksi luentoa, enkä osallistunut mihinkään pelinkeihin. Oli niin kiire sosialisoida mukavien tyyppien kanssa!
Ja oikeasti olin hankalan hoitokissani johdosta niin väsynyt, että pää ei kyennyt minkäänlaisiin loogisiin suorituksiin. Toisaalta väsyneenä ainakin juttujen taso madaltuu niin että riemua riittää väkisinkin x)

Asukuviakin otin ihmisitä niin naurettavan vähän että hävettää, koska paikalla oli todella hienoja toteutuksia.

Oma asuni oli aika pikaisesti kasattu sarvipääjumalatar. Se sai kyllä enemmän kehuja, kun yksikään Ropecon-asuni tähän mennessä :D 

Teen sarvista vielä oman postauksensa, näissä ne eivät niin esiinny edukseen.Matkanteko keskiajalla -luento oli kiinnostava ja hyvin rakennettu! 
Toinen luento jossa kävin oli Samuraiden oudot aseet, joka nauratti. 


Tansseissa kävimme ilman muuta - Ropecon kun on käsittääkseni ainut suurempi tapahtuma, joka järjestää näitä historiallisia tansseja. Jotain oli jäänyt oppitunneilta kaaliinkin kun osattiin kaikki humpat, johon otettiin osaa :D On niin kiva vain tanssahdella kaikkien kanssa!
Ennen tanhuja esiintyi Räikkä, jonka olen aiemmin nähnyt mm. Keskiaikamarkkinoilla.

Unreality-kuoro esitti ennen gaalaa sovituksia eri leffoista ja peleistä. Tykkäsin!Kaubamajasta löysin jo pitkään katselemani Tarot-pakan, sekä suitsukkeita.

Pakko mainostaa vielä erikseen erästä taiteilijaa jonka löysin yhdeltä kojulta eli Eeva Nikunen (linkissä instagram-tili)! Todella upeita fantasiatöitä.

Ensi vuonna Ropecon järjestetään siispä Messukeskuksessa, mikä tuntuu ajatuksena hiukka oudolta, mutta ainakin sieltä on lyhyempi matka kotio :p Odotan mielenkiinnolla, miten järjestelyt toteutuvat siellä.
♣♣♣

Role playing con in Finland is moving from Espoo to Helsinki next year, and this was the last time in Espoo. Of course we were there celebrating! 
My outfit was very quickly slapped together but it got attention more than my previous year's outfits x) I really like the horns, even though they don't really represent themselves in these pics.

I didn't take as much outfit pics that I would have wanted to, I was just so damn tired because of my difficult inmate cat x_x 
It was nice and social weekend anyway. We took part in historical dances and heard couple of interesting lectures (about mediaval travelling and weird weapons of Samurai's!) and I found some insences and new Tarot cards ^^

6 kommenttia:

 1. En ennakkoon tiennyt, että Unireality-kuoro esiintyy tuolla saatikka edes ollut tietoinen, että maailmassa sellainen asia on, mutta kaveri Ropeconissa sanoi, että on miettinyt menevänsä niille koelauluihin, poikaystävä miettii nyt samaa ja tarkemmin kuoron kuviani tarkasteltuna huomasin, että siellä laulaa yks meidän firman työntekijöistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ihan että mikä ihmeen Unreality :p Mä oon jo pitkään ettinyt erilaisia kuoroja johon voisi mennä lauleskelemaan, mutta en halua mihinkään kirkkokuoroon. Tarttis varmaan hakea itsekin tuohon! :D

   Poista
 2. Oon niin kateellinen, itellä jäi Ropecon TAAS välistä :( Jospa ensi kesänä! Tuo sun asu on kyllä upee, varsinkin tuo "päähökötys" (suo anteeksi verbaalinen lahjakkuuteni..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi! Ensi kesänä sitten ^^ Mä oon väkisin vääntäytynyt sinne nyt muutaman vuoden putkeen :D
   Päähökötys ja kantaja kiittävät :)

   Poista
 3. ihana peurajumalatar siellä, upeat sarvet! Mukavalta näytti taas tämän vuoden ropecon, ehkä joskus pääsee sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiittikiitti :) Ärsyttää kun löysin itsestäni netistä jonkun poseerauskuvan, ja näytän siinä ihan hiilihangon nielaisseelta xD
   Toivottavasti joskus pääset mukaan, on se kuitenkin kokemisen arvoinen rupeama :)

   Poista