lauantai 14. toukokuuta 2011

Verhojuhlamekko

Hmmm, mulla kun ei ole mitään uutta nyt tehtynä/kuvattuna, niin laitetaan vanhempaa sitten!Eli pidettiin pari vuotta sitten silloisen vaatetusompelija-luokan kanssa oikein kunnon "itsenäisyyspäivän vastaanotto" tarjoiluineen ja presidentin juhlia katsoen (pukuja arvostellen tietysti). Pakkohan sinne oli vääntää mekko ihan itse!

Materiaalin puutteessa uhrasin silloiset polyester-verhoni :'D Mutta toimi! Kangas kiilsi kivasti ja tuntui myös oikein mukavalta.
Vyötäröosa on tuommoinen perusmallinen, hameosa poimutettu. Olkaimista tein niskaan kietaistavat, vyötärölle ompelin rusetin. Mekon alla on mustaa tylliä kiinnitettynä vuoriin.

Kuvia itse teossa:

Ah, se oli mukava ilta! Toivottavasti olis taas jotain kivoja juhlia tiedossa kesällä.

Muutto käynnissä, tämän kuun lopussa pitäis olla ulkona nykyisestä kämpästä, mutta remppa on edelleen vaiheessa siinä uudessa. Seinät on vihdoin maalattu, sitä ennen jouduttiin repimään noin 5 kerrosta ikivanhaa tapettia seinästä (joiden välissä oli maalia), älkää hyvät ihmiset kokeilko kotona jos ei ole ihan pakko!!
Lisäksi laitetaan sinne uudet lattiat, jossa menee myös oma aikansa. En kyllä malttais odottaa enää. Stressitaso on ollut ihan uusissa sfääreissä tällä aikataululla. Mummon tavaroitakin oli niin julmetusti, jotka odottaa edelleen vuokravarastolla jatkotoimenpiteitä. Tosin sieltä löytyi aikamoisia aarteita myös, joita pidettiin <3 kuvia niistä ja muustakin sitten muuton jälkeen...

Nyt pitää mennä pakkailemaan ja mahdollisesti päästämään sisään nykyisen kämpän uusi asukas... tässä onkin mainostamista, että kukaan viitsii muuttaa tänne :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti