torstai 14. heinäkuuta 2011

CandyShop

Kävin kangasostoksilla pitkästä aikaa. Löytyi tällaista kaapintäytettä (muiden miljoonien kankaiden sekaan, jotka odottavat kohtaloaan parhaimmillaan jotain viidettä vuotta...)Pinkki leopardipuuvilla, josta tuli heti semmoinen (puhelin)laukkuvisio. Olis mukavan härski laukku höystettynä vaikka jollain tekokarvalla! :D Lahjaideoita tästä tuli myös, mutta en niitä voi tähän vielä paljastaa.
Vähän erikoisempi heroin chic -henkinen lyyli tarttui mukaan, kun ei maksanut kun jotain pari euroa koko kuvio. Teen varmaan jonkun pitkän topin tästä.


Löyty myös nättiä ohutta pitsiä (jolle kuva ei tee oikeutta), oli melko hintava, mutta se oli laitettu näytteille niin hienosti, että hurahdin... Tästä syntyy varmaan joku mahtaisa pitkä mekko yhdistettynä johonkin raikkaanväriseen aluskankaaseen. Siis kyllähän mä nyt iltapukuja käytän!?
Ihania lepakkoisia! Teen tästä varmaan jonkun kassin, tai laukun, tai jotain söpöjä pussukoita...

Mulla on kunnon tekemisen flow päällä. Pitäis varmaan alkaa tekemään asiakastöitäkin, eikä vaan näitä omia juttuja... Ei sillä, että mitään tilauksia olis edes tullut hetkeen, ainoastaan lastenvaatteita. No eipä tarvitse ottaa stressiä mistään. Haluan kuollakseni tehdä ihmisille kaikkea, mutta se stressi pienimmästäkin työstä, jonka teen muille, on ihan omaa luokkaansa.

Meinasin jo saada tehdä ihka oikean hääpuvun, mutta se sitten peruuntui tiukentuneiden aikataulujen takia. Noh enpä varmaan olisi sitä tällä mun halvalla Brotherilla pystynyt edes ompelemaan kovin kunniallisesti :'D tarkoitus olisi vuoden loppuun mennessä saada rahat kasaan ihan ammattilaiskäyttöiseen koneeseen, uh <3

11 kommenttia:

 1. toi pitsi-ja lepakkokangas = aawkh!
  Hmm, tilaisin sulta kyllä jonkun kivan mekon tms, jos olisi rahaa :) täytyy katsoa! Sain mummulta valmistujaislahjaksi Eva- nimisen ompelukoneen.. <3 Kuinka sopivaa. Nyt se tosin on Suskulla käytössä, kun siitä tulee pukuompelija parin vuoden sisällä :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä :D En malta odottaa että pääsen kehittelemään näistä jotain. Tosta lepakosta itse asiassa väänsin jo valmiin työn, täytys ottaa kuva...

  Hyvä hyvä, Eva taitaa olla vähän parempi merkki:p Tässä Brotherissa ei oikein ole mitään muuta kun perusompeleet, tosin sillon kun tän ostin niin ei ollut tarkoituskaan olla... nyt vaan haluais jo tehdä kaikkia napinläpiä ja koristeompeleita, ja hatuttaa kun ei pysty :D

  Jos sulla tulee joku päivä tarve mekkoon, niin voin aivan hyvin joustaa siinä maksuajassa niin pitkälle kun on tarvis:) Tosin materiaalin joudut ostamaan/hankkimaan ite valmiiksi, mutta mulla ei sen työmaksun kanssa oo ikinä niin kovin kiire.

  VastaaPoista
 3. Täältä ainakin on mekkotilaus ja paljon muutakin tulossa, kunhan tässä rikastuu sen verran ;)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Eli mitä meinasit tehä mulle tosta pinkistä leopardista? :D Heheh. Muutenkin kivoja kankaita, varsinki toi pitsi.

  VastaaPoista
 6. Mirva, älä yritä urkkia, joulu on vasta tulossa xD

  VastaaPoista
 7. Hieno on blogi kyllä! :)
  Minkäslainen työvelotus sulla on vaatteissa?
  Sanotaan nyt vaikka jos mekon tilaa? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos :) No tuota, mulla ei ole mitään valmista veloitusta, että katson aina tapauskohtaisesti, miten paljon aikaa ja vaivaa menee esim siihen mekkoon, ja yleensä sovin asiakkaan kanssa yhdessä sitten jonkun hyvän hinnan etukäteen. Vaikea sanoa näin suoralta kädeltä :)

  VastaaPoista
 9. Okei, kiitos! Pitää katsoa jos palailen asiaan..hienoja on sun tekemät vaatteet joista kuvia oon nähny täällä :)

  VastaaPoista
 10. mistä kuule löydät noin herkkuja kankaita?

  VastaaPoista
 11. Chiina: Eurokankaasta, aina välillä :D Yleensä sieltä ei löydy mitään ja käyn muutekin yleensä pienemmissä kangaskaupoissa, mutta joskus aina tärppää, kuten nuo.

  VastaaPoista