torstai 21. heinäkuuta 2011

PalojaTällainen omin kätösin kokoamani 1000 palan palapeli päätyi makkarin seinälle kehyksiin.

Löysin tuon jonkun kaupan pelihyllystä joskus aikoja sitten ja ostin, kun kuva oli mielestäni niin kaunis <3 Kyseessä siis Ana Cruz -nimisen taiteilijan kuva "flirtatious" (jonka poikakaveri ystävällisesti nimesi goottihoroksi -_-). Luulin tätä aluksi Victoria Francesin kuvaksi, kun tyyli on hyvin samankaltainen. Victoria on ihana! Ja aivan mahtavia kuvia näköjään Cruzillakin, kun laittoi googlen kuvahakuun.

Vielä keskeneräinen palapeli
Kokoamisessa minulla meni ehkä hieman kauemmin kun muilla menisi, koska kärsin eräänlaisesta hahmotushäiriöstä. Tosin osittain siitä syystä tämän hommasinkin; sai kyllä aivonystyrät kyytiä. Ei kyllä ollut kokoaminen mistään helpoimmasta päästä, saamari. Noi tietyt yksityiskohdat oli suorastaan mahdottomia. Vuoden verran tätä taisin koota, ja sain tämän valmiiksi juuri ennen muuttoa. Tai se oli saatava valmiiksi, koska sitä ei keskeneräisenä olis oikein saanut kuljetettua xD

Wilma aina hengasi palapelin päällä <3
Palat oli melko pieniä, ja on maailman suurin ihme että ne kaikki pysyi lopulta tallessa, koska niitä oli milloin imurissa ja milloin jossain kissojeni takapuolessa, jne jne. Kehittelin jo kauhuskenaarioita, että miten täytän puuttuvat palat, mutta ei onneksi tarvinnut :)

Eikä tämä tähän jää... seuraava palapeli on jo tiedossa samalla koolla, siinä on vielä hienompi kuva! Täytyy johonkin raivata tilaa sen kokoamiseen ennen kun pystyn sen tilaamaan.

Jos jotakuta kiinnostaa, täältä löytyy aivan upeita kuvia eri kokoisina.

3 kommenttia:

  1. mulla on just tuo sama palapeli ja kun sain sen valmiiksi, niin huomasin että yksi pala puuttui... vieläpä aika keskeltä... damn kissat :D liimasitko muuten tuota jollekin pahville tms ennen kuin laitoit kehyksiin vai onko palat kehyksissä ihan "vapaana"? jos liimasit niin mitä käytit?

    VastaaPoista
  2. Chiina: Voih :D Täytitkö sä sitten sen reiän jollain? Mä en ole liimannut tuota millään, se on ihan vapaana tuolla sisällä, mikä sinänsä on vähän riskaabelia, mutta noi kehykset ja taustapahvi on sen verran vahvoja, että eiköhän se kasassa pysy. Ajattelin seuraavaan palapeliin kokeilla vaikka jotain palapeliliimaa, jos löytyy mistään.

    VastaaPoista
  3. no katsos minä menin ja panin sit kirjaimellisesti kuvan paloiksi ja takas lootaan ku pisti vähän vihaksi :D ehkä mä sit täytän sen jollain JOS kokoan sen uudestaan...

    VastaaPoista