perjantai 14. helmikuuta 2014

Be my Frankenst.. ehm.. Valentine!
Pieni kuvaussessio ystäväni herra glitteriskallon kanssa, koska no hei ystävänpäivä!! ♥♥♥♥

Vakavasti puhuen, en oikein ole koskaan ole oppinut ymmärtämään kyseistä "juhlaa", muuten kun siten, että kolikoita kilisee taas krääsäkauppiaiden karvaisiin käsiin ja FB:n etusivu täyttyy liukuhihnalla samankaltasista, sydämientäytteisistä toivotuksista. 

No toisaalta, onhan niitä turhempiakin päiviä kalenterissa... kai :D Sain jopa pari ystävänpäiväkorttia, ja olen kovin hämmentynyt. Ehkä olen vain jotenkin epäromanttinen!

Tai kateellinen, kun ystäväni saavat poikakavereiltaan kasapäin ystävänpäivälahjoja! xD


 Löysin taannoin Fidasta ällösöpön, vaaleanpunaisen peruukin muutamalla eurolla :D Olihan se nyt saatava, vielä kun oli oikein hyväkuntoinen. Sehän sopii tähän päivään kuin rystynen silmään.
Mukana on tietysti omituista tilannetta tasapainottamassa vähän mustaa, ristiä ja ketjua.

Lähden tästä samoin tein kyseinen reuhka hulmuten saunomaan ja vetämään ystävänpäivän omenapiirakkaa ja tietysti viiniä Jennille muutaman kaverin kanssa ♥ Eipä kai tätä päivää juuri paremmin voi viettää!

Viettäkäähän tekin tavalla tai toisella ihana ilta!
To be honest, I've never really got this Valentine's Day thing - yet another holiday when you can buy a lot of (heart-shaped and pink) crap? :p Of course it's nice to notice that you have friends (I even got few cards by mail o_O) but at least I try to show it more often than once a year.
Maybe I'm just too unromantic!
...or jealous, when all my friends are getting loads of Valentine's Day gifts from their boyfriends! xD

Well, anyway, me and my glitter-skull took a little photoshoot just for You! ♥ With my new, pink, very cheap wig...!
And after this I'm going to eat wonderful Valentine's Day apple pie made by my friend Jenni, so at the end I think there 's more useless holidays in calendar also!

So Happy Valentine's Day! ♥

9 kommenttia:

 1. Kuullostaa just hyvältä suunnitelmalta! :D

  On vähän turhahko juhla ja jopa mulle romantikolle ja söpöyshöpölle melkein liiankin ylimakea tai no ehkä se on se rahallinen krääsäpuoli, mikä lähinnä ärsyttää ja yleensäkin normit ja odotukset mitä erilaisille juhlapäiville asetetaan. Viettäköön kukakin miten haluaa, ei tarvitse olla sellaista mitä PITÄIS olla. :P

  Katoinki että mikäs pinkki peruukki se siellä on! :D
  Näyttää ihan veikeeltä sulla, muutenkin sopii tuommoinen hyvin vaalea sävy, niin mikse jopa pastelli vaaleanpunainen. Täällä ei kyllä fidassa mitään peruukkeja ole näkynyt..

  Mukavaa iltamaa ja juokaahan hyvää viiniä! ^__^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän kaikille juhlille meinaa käydä niin, että varsinainen merkitys unohtuu ja niistä tulee kaupallista kuraa, joka stressaa ihmiset hengiltä, vrt. joulu :p Onneksi asioihin voi suhtautua monella tavalla, ja viettää päivät juuri niinkuin haluaa, tai olla vaikka viettämättä :D

   Tää peruukki on siis ihan vappulaatua, eikä verrattavissa mun muihin peruukkeihin millään lailla, suihkin vaan vähän hiuspuuteria sekaan niin ei kiillä ihan niin karmeasti xD Läppäosastoonhan tämä vähän menee, vaan ei se mitään!

   Kiitoksia, mukava ilta oli, toivottavasti sielläkin ♥

   Poista
  2. Ahaa..no ei se mitään :P
   Kuvissa ei näy kaikki kurppasuudet! ^__^

   Poista
 2. Munkin piti lähettää kaikenmaailman ystävänpäiväkortteja postissa, mutta syystä jos toisesta moinen jäi.. :P Kortteja on kyllä kiva saada, ihan muutenkin kuin erilaisina merkkipäivinä. Parhaimmiten voi ystävänpäivää viettää hyvien ystävien seurassa <3 Ei siihen muuta tarvitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä lähettäny ystävänpäiväkorttia :D Muistaakseni joskus yläasteella antanut niitä kyllä ihan kavereille käteen. Onhan niitä kyllä ihan kiva saada, että ehkä tarttis ryhdistäytyä. Seurasta olen samaa mieltä! ♥

   Poista
 3. Samaa mieltä, ystis- ja monien muun turhakepäivien kaupallinen puoli on nimenomaan se turhautumisen aiheuttaja, kun pääsisi paljon helpommallakin. :D Eihän ystävyyttä mitata rahassa eikä sitä oikein voi ostaakaan. Tein myös tässä jokunen aika sitten videoblogin samaisesta aiheesta.

  Uutisissa luki että joku katkera "tr00 ystävänpäivän vihaaja" Kiinassa oli kerätyllä joukollaan tehnyt jonkun tempauksen eilen johonkin elokuvateatteriin varaamalla netin kautta joka toisen istumapaikan katsomon riveistä, ettei rakastavaisia pareja olisi päässyt vierekkäin. :D Ehkä vähän toisaalta menee moinen yli yhtä lailla, eihän toisaalta näiden päivien viettoa voi keneltäkään kieltää. Silti vähän naurahdin.

  Beautiful photos! ^^ ♥  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan pahaa tekee kun näkee sitä vaaleanpunaisen rojun määrää, joka päätyy taas mihin lie kaatopaikalle sieltä. Kannatan ja suosittelen vaan kortteja, kukkia ja ei-materiaalisia lahjoja :D
   Oho, kuulostaa aika katkeralta kiinalaiselta xD Olis nyt mieluummin boikotoinut sitä kaupallista puolta! Musta on ihan kiva ajatus, jos vaikka vähän väljähtänyt pariskunta päättää edes ystävänpäivän kunniaksi lähteä toistensa kanssa treffeille!

   Ja kiitti ♥ Hirveä mystinen turvotus vaan päällä kun otin nuo kuvat xD

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hahhah, kiitti :D Nauroin! Itse olet mahtava ♥ Myö kaikki ollaan :D

   Poista