perjantai 28. helmikuuta 2014

Winter Garden

On suoraan sanottuna kummallista, että tutustuaksesi omaan kotikaupunkiisi tarvitset jonkun ulkopaikkakuntalaisen seuraksesi, jotta keksit ylipäänsä käydä missään!
Armoton kitinä kuinka on mälsää, ja sitten menee johonkin Itäkeskukseen pyörimään, tai vielä pahempaa istuu persiillään kotona, vaikka Helsinki olisi täynnä kaikkea nähtävää.
Paikkoja tulee kierrettyä ainoastaan jossain ulkomaanreissuilla.


Talvipuutarhaan on maksuton sisäänpääsy, ja se on auki ympäri vuoden, mutta kuulin tästä vasta kun luin erään Stadissa käyneen blogipostausta. Hehheh... heh.

Oli korkea aika korjata tilanne nyt! ^^Jenni mätsää sisustukseen! 


♫♪  Oi kuinka kaaaaunis on tuo nainennn, kuka hän on ja mistä tänne saapuiiii? ♫♪
No sehän on ShaDow, joka saapui Torniosta :D Napattiin neito tiistai-iltapäiväksi seuraamme, ja päivä oli kerrassaan mukava ^^)

Puutarha oli melko pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi. Sinne tänne oli ripoteltu istumapaikkoja pöytineen, ja näyttäviä kasveja, suihkulähteitä ja kauniita asetelmia oli kaikkialla ♥

Ihmisiä istui pöytien ääressä piirtämässä luonnoksia, valokuvaamassa ja kirjoittamassa jotain. Jos asuisin lähempänä, voisin itsekin istua siellä inspiroitumassa!

Ja tietysti joku äijä keksi taas ruveta meitäkin "sala"kuvaamaan, kun käveltiin ohi xD Näytti aika nolostuneelta, kun kännykameransa äänet olivatkin jääneet päälle, ja katsoin häntä vähän kysyvästi.

KARVAJUORU. Hölmöillä oli taas hauskaa...

Tuon puutarhan saa myös vuokrattua käyttöönsä, jos sattuu olemaan millä mällätä ja vuokrata.
Mietittiin että tuolla olis kiva pitää jotkut isot teemajuhlat! Sitten voisi aamulla heräillä jostain lammikosta tai kaktuksesta :p

Teekutsut ilman teetä

Oikeatkin teekupposet sentään saatin huulillemme nostaa, kun suunnattiin puutarhasta pieneen cupcake-kahvilaan nimeltä Brklyn Bakery. Siellä oli mukava mutustaa muffinia ja parantaa maailmaa hyvässä seurassa ♥Kesällä teen kyllä jonkun Helsinki - sight seeing tourin, jotta tiedän oikeasti missä on mitäkin ja osaan kertoa muillekin! ^^ Tuotakin muffinipaikkaa etsittiin kissojen ja koirien kanssa ja sai taas hävetä öögat päästään. En osaa edes neuvoa tietä sitä kysyville, itse olen kyllä tiedustelemassa sitä harva se päivä kun ovesta täytyy johonkin suuntaan lähteä.

ps. pahoittelen julkaisu-sähläystä jos onnistuitte näkemään - en tajua miten helvetissä Blogger onnistuu lisämään kuvankäsittelyohjelmalla _muokatut_ kuvat _muokkaamattomina_?! Millä lihaksilla se pyyhkii kuvasta sen kaiken tallennetun datan?
Tulee hermo :D
It's weird, when you don't really know anything about your hometown, until someone from somewhere else pays a visit :D
This winter garden of Helsinki has a free entrance and it's open year-round. And naturally I didn't have any clue about this. Luckily we fixed it now!

Lovely ShaDow joined us on tour ^^ The place was small but even more cozy ♥ It's also so nice to meet other bloggers, this day was just wonderful ^^ 

After the garden we felt like it's time to have some cupcake! We hunted this Brklyn Bakery -cofeehouse for a good while, because like I already mentioned, I really don't know my own hometown :p

When the summer comes, I just have to go for a sight-seeng tour all around Helsinki. It's obviously so much to see here, and I'm just sitting home..!

6 kommenttia:

 1. Hahaa, onneksi sentään löydettiin kahvilaan, vaikka piti tietä sinne kysyäkin :D Olisi ollut noloa, jos olis jäänyt kokematta koko paikka, vain sen takia ettei osattu suunnistaa sinne.. Oih, sait niin hyviä kuvia - tahdon sun kameran!! Ens kesänä sit kunnon piknik! Jossain Helsingin laitamilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm-m, hahmotuskyky olis kiva :D Lampsitko Rautatientorilta puoli tuntia vai käveletkö Kampista 5 minuuttia... HMM!

   Kuvista tuli kyl kivei :) Mut sillä sun kameralla saa parempia keikkakuvia xD
   Piknik ♥

   Poista
 2. Oi miten upeita kuvia!! ^^ Ja upea paikka!! Täytyy joskus ehdottomasti päästä käymään tuolla jos vielä joskus eksyy Helsingin suuntaan!!:)
  Olette olleet upea kolmikko ollessanne liikenteessä!!^^ Ja tuo muffini paikka kuulostaa ihanalta!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Suosittelen käymistä! Siihen ei kauheasti tarvitse varata aikaa jos käy tutustumassa, sen verran pieni mesta, mutta toki jos on aikaa viivähtää niin suosittelen evästaukoa pöytien ääressä! Itse meinaan ainakin toteuttaa ♥

   Poista
 3. Vaau, kaunista! Vois kyllä itekkin käydä joskus tutustumassa rakkaan pääkaupunkimme nähtävyyksiin, jotenkin niin hölmöä aina lähteä lomailemaan muiden maiden kaupunkeihin, vaikkei edes ole yötäkään viettänyt Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Helsinki on jotenkin ihan liian LÄHELLÄ jotta viitsisi tutustua, tai jotain :D Tuollakin kun lampsittiin puolieksyneinä, niin löytyi vaikka mitä ihania kuppiloita ja kojuja, joista ei ollut kuullutkaan!

   Poista