tiistai 1. maaliskuuta 2016

Full Metal Jacket


Kahlaaminen talvitakkien loputtomassa suossa jatkuu x)

Halusin päivittäiskäyttöön mustan, yksinkertaisen ja lämpimän mutta silti näyttävän talvitakin, ja nimenomaan toppatakin, koska tekemäni villakangastakit tunkevat jo syliin ovesta sisään astuessa, eikä niillä tarkene pääkallokeleillä.

Koska olen aivan paska tekemään muita kuin noita nimenomaisia villakangastakkeja, totesin että oikotie onneen on ostaa lämmin perustakki valmiina (käytettynä), ja tuunailla loput.Matkin mallin EMP:lta löytyvistä takeista. Ne olivat hienon näköisiä, mutta arvostelujen perusteilla eivät erityisen lämpimiä. 
Takin löysin kirpputorilta, se oli juuri sopivan lämpimän tuntuinen ja muokkauskelpoinen.

Tein siis erillisen vyön, ja lisäsin läjän Cybershopin alelaarista kaivamiani niittejä, sekä ompelin jämäkankaasta karvareunuksen huppuun.Huomatkaa myös uudet päräyttävät hansikkaat!


Nyt tarkenee, eikä tarvitse edes näyttää perunasäkiltä. Mayhem!!

Niittejä oli aluksi enemmän, mutta paketti alkoi näyttää vähän liian punkilta, joten yksinkertaistin.

Takki todisti tehonsa lähikaupassani vieraillessa, missä hälyttimet pärähtivät soimaan sekä tullessani että lähtiessäni. Asiaa myyjien kanssa tutkailtuamme totesimme, että takissani vain on niin paljon METALLIA, että hälyttimet alkaavat pauhaamaan \m/ 
:'D♣♣♣

Here's my latest tuning project :p 

Net shops are full of nice looking jackets, but in Finland you really have to own a warm one. 

I found that  black, boring winter jacket from flea market, and it got a little facelift with faux-fur, rivets and a belt ^^ So much more attitude with so little effort!

I also went to my local supermarket, and the jacket proved its metal power when burglar alarms begun to wail at me.. x)

5 kommenttia:

 1. On kyllä pitänyt jo pitkään tuunailla itsekin talvitakki : D Pakkaset alkavat tosin jo olemaan niin pienehköjä että mun eskimotakilla läkähtyy, joten ehkä tyydyn niitittämään vähän kevyemmän version.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niititys kunniaan! Kannatan tuota kevyemmän version niititystä jo ihan siksi, että tänne toppatakin vuorin alle oli pirun vaikea päästä näiden pikku osasten kanssa :p

   Poista
 2. Mulla on vissiin se Empin ainoa lämmin talvitakki. Gothicanan Dark Avenger on ollut mulla kaksi talvea, ja oli parhaimmillaan -26 asteessa. Nyt se on jo vähän liian kuuma. Näpsän näköinen takki sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se siis villakangastakki vai sellainen toppa? Mun googlettelu veti vesiperän, kun sieltä tuli vähän kaikkea :D
   Kiitoksia! Tuntuu ettei sitä nyt vieläkään näytä erityisen järkevältä, mutta ehkä sitä ei tässä maassa pidä asettaa tavoitteeksi muutoin kun korkeintaan kesällä x)

   Poista
 3. Se on villakangastakki. En itsekään yleensä tarkene niillä mutta se on poikkeus :)

  VastaaPoista